Click aici sa vedeti
Atentie! Cuvinte licentioase :-P

ei nare nimica de felu lor, doar ca este inculti, nu le pasa de restu lumii, habar nau ce ie alea versuri, muzica, cultura, li se falfaie matzul(ala din stomac din pacate pentru ei) si li se pare ca ie cei mai tare din parcarea goala. deci iei ie si iei ca niste oameni normali, care vrea sa traieste normal, cam cum traieste niste cocalari care pe spinarea lor traiesc in luxuri prin state, prin faptu ca iei ie in stare sa li se falfaie ca unii cumpara muzica pentru ca unu "canta" ca, de exemplu, "dusmanii mei ma dusmaneste ca io am mai multe fomei care ma iubeste"(exenplu dintre ghilimele nu are nici o legatura cu realitea).incoherent scrie:da ce-are bre lumea cu manelistii?
nu neaparat.Shaki scrie:numai k lumea dupa orele 12 nuaptea ......este cel mai probabil sa vrea sa duarma
eh, so mai intamplat si lucruri dinastea pe vreamea cand nu erau devenite "clasice"Shaki scrie:nu shtiu cum dracu se face k nu aud muzik rock la maxim, sau jazz, sau clasica...
sau in bloc cu mine. ne putem intelege si pentru muzica la cererecubu scrie:Daca ai sta in bloc cu mine, ai auzi.
jeorj scrie:ei nare nimica de felu lor, doar ca este inculti, nu le pasa de restu lumii, habar nau ce ie alea versuri, muzica, cultura, li se falfaie matzul(ala din stomac din pacate pentru ei) si li se pare ca ie cei mai tare din parcarea goala. deci iei ie si iei ca niste oameni normali, care vrea sa traieste normal, cam cum traieste niste cocalari care pe spinarea lor traiesc in luxuri prin state, prin faptu ca iei ie in stare sa li se falfaie ca unii cumpara muzica pentru ca unu "canta" ca, de exemplu, "dusmanii mei ma dusmaneste ca io am mai multe fomei care ma iubeste"(exenplu dintre ghilimele nu are nici o legatura cu realitea).
deci un sincer la muealte ani.
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator