Frumoase amintiri baieti!
He, he, he, Garbo NU fi atat de sigur in privinta marcilor KASHTAN, ROSTOV sau MAJAK. S-ar putea sa ai surpriza sa vezi un asemenea sistem cu DVD player. Excelenta piesa propusa de tine .CUNOSC melodia lui Telly Savalas, din pacate nu o am decat pe o veche caseta audio(care nici nu mai stiu pe unde e dosita in debara).
BRAVO!
Eh, si daca tot am...deviat (putin)de la genul italo, hai sa va spun si eu despre o alta artista pe care o ador si o URMARESC pas cu pas: MYLENE FARMER.
Cunoasteti nu?
POWER PLAY:
MYLENE FARMER- Desenchantee
DESENCHANTE ramane piesa de referinta a lui Mylene mai ales dupa anii '90. Face parte din albumul L'AUTRE scos de Mylene in 1991. Tin minte ca primul contact cu Mylene l-am avut 1988 cand am vazut pentru prima oara pe o caseta video la niste prieteni sashi acum plecati demuuuult prin starinatate, (cu care faceam nopti albe in weekend-uri de video) cu piesa LA POUPPE. Poate stiti clipul cu papusa de lemn si circarii de pe plaja.
Apoi, asa cum spuneam in armata intr-o dupa masa ma uitam la TV(pe vremea aceea TVR2 prelua ceva show-uri muzicale de la francezi) .Ei bine, o dupa amiaza intreaga a fost invitata emisiunii Mylene care vorbea despre noul album L'AUTRE. Il am si acum pe casetea audio original primita din Franta.Evident il am si pe CD.
Artista are azi 46 de ani, insa este in continuare in topuri iar spectacolele ei sunt GRANDIOASE.
Ultimul album scos de ea este cel de anul trecut AVANT QUE L'OMBRE, iar clipul la piesa FUCK THEM ALL a fost filmat in...ROMANIA la marginea Bucurestiului in februarie 2005, la temperaturi de -20 de grade si cu zapada. Am chiar si Making Of-ul acestei piese, care va asigur ca este foarte interesant... mai ales partile in care o vezi pe Mylene intretinandu-se si cu oamenii obisnuiti de la tara care tocmai trec prin zona cu carutele de coceni de porumb si mirandu-se de culoarea rosie a parului ei.
cam atat deocamdata despre Mylene.
ZKISS,
EXCELENTA piesa dela LOVE KILLS. O ascult si eu de nenumarate ori.Este absolut senzationala vocea, instrumentatia, ritmul.Ce mai, toata piesa.
Iar cat priveste EVA, da, am avut ocazia sa stau face to face cu ea la Tg.Mures. Este o persoana extraordinara.
Apropo, poate stiti super hitul canatat de ea in duet cu LESLIE MANDOKI si anume
KOREEA.
Dar despre asta am mai vorbit in postarile de acu' cateva luni bune.
Anyway, imi place si NEOTON FAMILIA alias NEWTON FAMILY
o zi ITALO va doresc.
SZIASZTOK!