)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde Sică » Mie Noi 22, 2006 12:16 am

editatzie-ezplicatzie: acest post se adreseaza nu lui sica, asa cum ar putea sa para, ci lui invintzibilu, care sho facut o clona (imbatabilu or smth); clona a disparut cu tot cu mesaje, deci postu meu atarna in aier

pana sa ajung la fragmentul acesta credeam ca am jicnit sau am atins vre-o coarda sensibil ala o persoana la care nu trebuia, dar acum m-am linistit :)
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde river » Mie Noi 22, 2006 7:59 am

vreo coarda sensibila, sica si esti pe calea cea buna :)

ai grija totusi la coarda aceea :D
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Noi 22, 2006 10:34 am

Shaki scrie:foarte, foarte neinteresant...

e, acu la cate genialitati scot din mine zilnic, trece si tu cu vederea o chestie neinteresanta care nu te intereseaza. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Joi Noi 23, 2006 6:40 pm

river scrie:vreo coarda sensibila

Ai grije Sica la vreo coardele sensibile, ca astea vrea sa le si pupi pe bot si cine stie pe unde a polenizat ele pana acu... :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Shaki » Joi Noi 23, 2006 6:54 pm

baixinho © scrie:e, acu la cate genialitati scot din mine zilnic, trece si tu cu vederea o chestie neinteresanta care nu te intereseaza. :D
lol, nu tu. ala de l-ai banat. f neinteresant, stupid shi repetitiv
uite k exista shi cubu. nu l-am mai vzt de mult :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde cubu » Joi Noi 23, 2006 7:42 pm

Da, pai m-am hotarat sa astept cel mai prolific forumist al feceului sa ma ajunga la numaru de posturi. OM a murit, traiasca regele! :D
indescifrabil
cubu

Mesajde FleurDuLys » Joi Noi 23, 2006 7:49 pm

cubule, sunt sigura ca te-as intrece daca m-as apuca acum sa raspund la toate fecioarele care scriu pe topicul cu sex :D

Si on topic: nimic nu e in mintea mea la ora asta. (da' fac pizza cu ai mei :P)
FleurDuLys
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Noi 23, 2006 8:34 pm

ehehehehehei, cineva a facut o puanta! ehehehehehe, da' ce ma rad de tare!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde FleurDuLys » Joi Noi 23, 2006 8:52 pm

emire, n-am facut nici o 'puanta', nu era intentia mea. voiam doar sa-mi maresc numarul de posturi na, si sa imi vars frustrarile aicishea pe forum. Poate mai incolo o sa deschid un thread despre ale mele probleme, ca sa poti sa ma tachinezi acolo in voie. si nu, tot n-o sa reusesti sa ma faci sa ma cert. :P
FleurDuLys
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Noi 23, 2006 9:14 pm

hehehehehehehehehe, floricico, stei cul ca nu despre tine era vorba in ultimele posturi de pe treadul asta

(si da, imi place sa tachinez; n-am avut intentia sa ma cert cu tine - aici zac doo motive - dar nah, cine stie de unde sare epuru?)
kant emir

Mesajde FleurDuLys » Joi Noi 23, 2006 10:09 pm

stau cul doar ca tot ma gandesc daca sa deschid threadul ala sau nu. sau poate ar trebui sa-mi fac jurnal. Ma gandesc, ma gandesc. :D Si daca mi-as deschide jurnal ati avea de ce sa radeti ptr ca brusc viata mea s-a transformat intr-o telenovela cu amenintari de sinucidere si tot tacamul.(si nu-s chiar eu frustrata in asa hal)
FleurDuLys
Junior Member

Mesajde Djinn » Joi Noi 23, 2006 10:16 pm

io zic sa nu-ti deschizi jurnal, ca daca intr-o buna zi ti se pune pata sa-l stergi sau sa=l modifici, ai sa afli ca musiu kantemiru a dat directiva ca jurnalele raman etern neschimbate, indiferent de vointa creatorilor acestora.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde kant emir » Joi Noi 23, 2006 10:59 pm

ai sa afli ca musiu kantemiru a dat directiva - aham, si ie grozav de fudul de treaba asta (penca crede cu tuata sinceriatatea ca asa ie bine si cinstit sa se procedeze)

floricico - deschide mah de tuate, si giurna lutz si ce mai frei tu; la tuata urma - ce posa perzi?
kant emir

Mesajde Djinn » Joi Noi 23, 2006 11:27 pm

kant emir scrie: la tuata urma - ce posa perzi?

controlul asupra unei trebi foarte personale, asa cum e, de exemplu :doh: jurnalul
Djinn

Mesajde FleurDuLys » Joi Noi 23, 2006 11:34 pm

djinn, imi pare rau ca nu pot fi de acord cu tine la faza 'ceasta. Adica nush cum e asta cu treaba personala intr-un jurnal pe forum. Si eu am un fel de jurnal online in care ma descarc...si n-am modificat nimic la el pana acum, tocmai pentru ca atunci cand m-am hotarat sa scriu am hotarat ca le dau si celorlalti dreptul de a-mi consulta jurnalul (daca vor desigur). Daca scriam numai si numai pentru mine in niciun caz nu as fi optat pentru o pagina de internet unde sa imi scriu gandurile. Deci cei care scriu jurnale scriu si ca ceilalti sa citeasca din varii motive: unii pentru ca-s talentati si vor sa fie admirati de plebe, altii pentru ca gandesc ca vor gasi consolare sau/si empatie din partea cititorului, altii pur si simplu vor sa se imparta pe ei cu ceilalti. Si ar mai fi destule motive, problema e ca odata ce la un moment dat ai ales sa iti faci jurnal online tre' sa si suporti consecintele. Ca o sa ti-l citeasca si niste nesimtiti insensibili care or sa faca misto de tine, ca poate sa-ti citeasca injuraturile la adresa ei si maica-ta (daca are internet la serviciu :P) si iubitul poate sa citeasca ca ai mimat orgasmu' noaptea trecuta si-asa mai departe. E un risc, dar daca ti l-ai asumat nu tre' sa dai inapoi. Parerea mea!
FleurDuLys
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Noi 23, 2006 11:35 pm

poi nam dat si solutzia? daca te jtii asa de inima sburdalnica (or tastatura, ceva p'acolo), nu te mai apuca de trebi d'astea in public, penca publicu are, si iel, nejte drepturi, ridica pretentzii, aleaalea

poi ce mah, ai doijpe ani si nu stii in ce te bagi?
kant emir

Mesajde Djinn » Joi Noi 23, 2006 11:41 pm

breh, deci v-ati gasit, sacu si peticu, sa traiti , sa infloriti si fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti :P

io nu mai zic nimicutza, astept jurnalul lui fleur si,mai ales, al lui kantemir.
Djinn

Mesajde kant emir » Joi Noi 23, 2006 11:48 pm

carei breh? carei sacu, si carei peticu?

(si jurnalu meu - hehehe, poftejt trufandale, oatzo!)
kant emir

Mesajde Shaki » Vin Noi 24, 2006 10:30 am

privitor la jurnale... cred k suntem destul de maturi k sa avem un discernamant despre ce sa facem public shi ce nu. si eu am un jurnal incuiat, parolat, asa k daca vreau sa scriu ce vise fierbinti am avut azinuapte fara sa vada emiru, acolo e locu :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde whatever » Vin Noi 24, 2006 12:03 pm

futa'le soarele de jurnale :D
bine zice Shaki ce zice acolo ...

noa, m`am carat sa imi iau tigari ..... LSMFT. Clar.
whatever

Mesajde Daimon » Vin Noi 24, 2006 2:17 pm

Shaki scrie:privitor la jurnale... cred k suntem destul de maturi k sa avem un discernamant despre ce sa facem public shi ce nu. si eu am un jurnal incuiat, parolat, asa k daca vreau sa scriu ce vise fierbinti am avut azinuapte fara sa vada emiru, acolo e locu :D
daca postu asta nu era dedicat lu djiina.. iaca i-l dedic eu:P no hard feelings:)
Daimon

Mesajde jeorj » Vin Noi 24, 2006 3:44 pm

intrucat sustin si eu ideea de drept de stergere a jurnalului la dorinta autorului mai vin cu niste argumente.

avantaje/dezavantaje forum(anonimat) vs discutie live (intre cunoscuti)

pe net poti sa iti dai cu parerea sau sa povestesti orice fara nici un fel de implicatii. replicile pe care le poti primi iti da dreptul la decizie: mai scriu aici sau imi iau jucariile si plec pe un alt forum cu un alt nick fara nici un fel de efecte secundare.

intr-o discutie reala intre cunoscuti, apare acea libertate de alegere, adica daca sa divulgi sau nu niste secrete din sufletul tau, pentru ca orice mica vorba rostita poate fi rastalmacita si poate avea alt efect comparativ cu ce ai vrut sa obtii, si sa influenteze viitorul relatiilor cu oamenii din anturaj si nu numa, pentru ca foaie verde loboda gura lumii sloboda.

deci privind lucrurile in modul asta, se poate constata la un moment dat ca acea libertate de exprimare pe care ti-o ofera anonimatul forumului sa iti fie periclitata din cauza unor interferente intre virtual si real. adica daca la un moment dat ai aflat ca cineva a aflat ca cine esti pe un anumit forum, si ca de fapt nu ai vrea ca acel cineva(si cine urmeaza dupa aia) sa afle toate slabiciunile sau nebuniile prin care ai trecut.

si atunci se pune in discutie problema: este frustrat publicu ce ramane in continuare anonim, daca stergi acel jurnal, sau este frustrat publicul prin faptul ca tu, autor de jurnal, fiind matur in gandire nu ti-ai exprimat adevaratele ganduri de teama posibile iesiri din anonimat, sau intr-un spirit total de sacrificiu te arunci in groapa leilor, atat virtuali cat si posibili reali? si indiferent de rezultat sa iti fie de bine ca leii au dreptul lor de anonimi.

mai ganditiva si mai discutam
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde kant emir » Vin Noi 24, 2006 3:58 pm

adica daca la un moment dat ai aflat ca cineva a aflat ca cine esti pe un anumit forum, si ca de fapt nu ai vrea ca acel cineva(si cine urmeaza dupa aia) sa afle toate slabiciunile sau nebuniile prin care ai trecut.

fixpix, asta ie un risc pe care tzil asumi din start, si nare treaba numa cu jurnalul, ci cu toata activitatea de pe un anume forum; iar daca onestitatea si sinceritatea vorbelor si faptelor tale are vreun pretz, atunci nu mai conteaza "deconspirarea" - ce naiba, poti sa fii tu insuti numai ascuns dupa un nick?
kant emir

Mesajde cubu » Vin Noi 24, 2006 4:59 pm

FleurDuLys scrie:cubule, sunt sigura ca te-as intrece daca m-as apuca acum sa raspund la toate fecioarele care scriu pe topicul cu sex :D

Stei cul, Flior diu Li, daca aduni toate propozitiile pe care le-ai scris pana acum, ies mai multe posturi decat. Sa nu mai vorbim de coerenta.
indescifrabil
cubu

Mesajde Daimon » Vin Noi 24, 2006 5:29 pm

mai rar atatea tampenii pe topicul de secs ca acuma. ce plm e cu copiii astia?
Daimon

Mesajde Sică » Vin Noi 24, 2006 6:08 pm

Ai grije Sica la vreo coardele sensibile, ca astea vrea sa le si pupi pe bot si cine stie pe unde a polenizat ele pana acu...

Bun de tinut minte, mai intai le inspectez gura cu niste betisoare si daca e totul in regula le pup :D
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 24, 2006 6:20 pm

bre, optserv ca polemica despre stergerea jurnalelor s-a mutat aici. ok, ie mai bine. io unu, analizand situatia supt tuate unghiurile oferite de paharu rotund de jidvei am ajuns la concluzia ca anbele doo tabere, atat cei pro stergerii cat si cei contra are dreptate. nu intru in amanunte.

sica, ce plm bei bre in uichendu asta?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kant emir » Vin Noi 24, 2006 6:24 pm

atat cei pro stergerii cat si cei contra are dreptate. nu intru in amanunte.

h'AI sa intru io, ca miem place intratu:
cand hotarasti sa postezi ceva, dai curs unei optiuni, alegi (din cele doo variante: sa postezi, sau sa nu postezi; sa dai forumului ceva, sau sa nu dai)
atunci cand hotarasti sa stergi (presupunand ca administratia permite), nu dai forumului (cititorilor) sansa sa aleaga (daca sa te citeasca sau nu), deci faci un abuz
kant emir

Mesajde Sică » Vin Noi 24, 2006 6:45 pm

sica, ce plm bei bre in uichendu asta?

ma gandeam sa ma droghez, dar cred ca mai degraba o sa beau niste vin sau bere
dar de ce intrebi, te gandesti sa faci o vizita pe la Bacau :D
Sică
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Noi 24, 2006 6:48 pm

nu bre, io incepui cu jidvei si ma gandeam la tine :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee