Sfaturi | Intrebari | Solutii

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde Ppss » Joi Noi 23, 2006 2:24 pm

nu zic sa n-ai temeri...e bine sa analizezi situatia si sa-ti pese dar dak te impotmolesti la toate maruntzisurile oare mai ajungi sa faci pasul cel mare..?:)) look at me!!i'm a virgin!!:D
Ppss
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Noi 23, 2006 2:27 pm

ce va tot frecatz sho aburitz de-aiurea mah? va trebe sex? dati-i bataie

sau tu vrei sa te ia si de nevasta? tot fraieru asta ofticat? in cazul asta tine-l pe tusa (nimica-nimicutza, numa pupat pe obraz si pe frunte) pana in fatza popii si apoi demonstreaza-i ce ejt virgina peste tot, iar la urma o sa poti sa-i reprosezi: "vezi ce rau ai fost ca nu m-ai crezut? uite in ce hal de virgina eram io, raule!"

parerea mea: faceti sex, cat mai mult sex (preferabil ar fi sa va iubiti, dar pentru asta e nevoi de mai mult decat un ofticat si o ipocritutza)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Ppss » Joi Noi 23, 2006 2:32 pm

prezinta-i situatia....desi sunt de parere k dak este dispusa sa faca asta o sa vina d la sine...dak nu n-o fortza sunt fete si fete...cum tu nu te simti bine fara(sex oral,handjob etc)...poate nici ea nu se simte bine cu... Te adaptezi!
Ppss
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Joi Noi 23, 2006 2:32 pm

Pai pana una-alta explica-ne si noua: vrei sa ramai virgina in continuare, sau vrei sa incepi s-o faci, dar te indoiesti de prietenul tau actual (din cauza unor conceptii de-ale sale)?
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde Ppss » Joi Noi 23, 2006 2:36 pm

in momentu de fata nu cred k imi trebuie sex...nu ma simt stimulata(psihic vorbind)...si ma rog...de ce sunt ipocrita?am mintzit cu ceva?
Ppss
Junior Member

Mesajde Ppss » Joi Noi 23, 2006 2:38 pm

am dat un raspuns dja pe threadul respectiv...:P....
Ppss
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Noi 23, 2006 2:42 pm

mah, ipocrizie ie sa accepti/prestezi oralu, degetzelele si alte asemenea si sa pretinzi ca esti virgina

termenu mai potrivit ar fi nepenetrata-vaginal-cu-penisul

si daca nutz trebe secs ce caotz in curu gol pe langa masculu erect?
kant emir

Mesajde PeerGynt » Joi Noi 23, 2006 2:47 pm

Da, exact, asta e o problema cel putin interesanta si la care eu unul n-am raspuns (sau in fine, n-am nici un raspuns satisfacator): cum se defineste virginitatea?

- virginitate = prezenta unui himen intact la intrarea vaginului
sau
- virginitate = lipsa oricarei activitati de natura sexuala (inclusiv chestii soft, cum ar fi mangaiatul sanilor).
PeerGynt
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Noi 23, 2006 2:52 pm

mah, io nu pot sa ma gandesc la termenu de virgin (cu derivatele: virginal, feciorelnic etc) fara sa iau in calcul o oarece puritate, castitate, etc
virgina este fata, nu femela cu himen

si nu "lipsa activitatii sexuale", ca asta poate sa vina cu batranetea, ori izolarea (serviciul militar, inchisoare, etc)
iar chestiile soft pot marca apropierea de sfarsitul fecioriei; de asemenea, micile experimente solitare (inclusiv masturbarea) nu afecteaza (opiniutza mea) statutul de fecioara
kant emir

Mesajde PeerGynt » Joi Noi 23, 2006 2:55 pm

Da, corect, am definit inexact, trebuia sa spun ceva de genul "lipsa oricarei activitati sexuale, in conditiile in care nu a fost prestata niciodata vreuna".

Pai asa ma gandesc si eu, ca in fond daca ai "orgasm de la penis" sau "orgasm de la limbutza", nu prea mai esti casta... Pe de alta parte, cu exceptia sexului vaginal, toate celelalte activitati nu pot fi dovedite, asa ca mireasa isi poate bine pacali sotul ca e "pura" :eat: (nu ma refer aici la cazurile de himen elastic, unde oricum nu se vad urme nici dupa prima data)...

Auto-masturbarea (ca s-o diferentiez de cea practicata intre parteneri) nu poate dauna puritatii... dar cat priveste lucrurile soft practicate intre parteneri... nu stiu ce sa mai zic. Oricum, propun sa nu intrebam un popa despre lucrurile astea, pentru ca stim deja raspunsul lui :n:

Sau iarasi: daca fata ii interzice sa puna mana pe ea, dar ea pune mana pe el, oare asta ce-o mai fi? :cow:
PeerGynt
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Noi 23, 2006 3:03 pm

popa ie cu ale lui, nu ne intereseaza indoctrinatzii

iar softizmele dintre "parteneri" - am zis deja - marcheaza sfarsitul unei etape (care, de obicei, se suprapune copilariei) si inceputul alteia; ie ca tara nimanui - poti sa te intorci, sau poti sa mergi inainte; numai ca cei normali merg, mereu, inainte
kant emir

Mesajde Ppss » Joi Noi 23, 2006 3:25 pm

parerea mea este k virgina esti atunci knd ai himenu intact si nu ai fost penetrata vaginal cu penisul....k pana la urma nu vad unde scrie k este interzis sa practici lucrurile soft fara sa mergi mai departe...este adevarat k nu e aceeasi senzatie acelasi orgasm...dar poti sa te limitezi si doar la atat!si nu e ipocrizie faptu k accepti sexul oral si spui k esti "fecioara".....se simte k esti virgina nu tre sa-ti scrie pe frunte asta!
Ppss
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Joi Noi 23, 2006 3:35 pm

Sa ne intelegem de la bun inceput: nu propovaduiesc fecioria. Asta e pentru indoctrinati (cum bine spunea kant_emir). Eu apreciez caracterul unei fete si nu "puritatea sexuala".

Dar daca e s-o iau dpdv-ul "fecioarei", atunci as spune exact ce zice kant_emir, si anume ca puritatea fizica trebuie oglindita si in cea mentala. Asa ca, daca te-ai ales cu un orgasm clitoridian... eu n-as mai spune ca esti chiar virgina. Plus ca se simte totusi diferenta intre o virgina-virgina si una virgina-nu chiar atat de virgina.
PeerGynt
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Noi 23, 2006 5:56 pm

si nu e ipocrizie faptu k accepti sexul oral si spui k esti "fecioara".....se simte k esti virgina nu tre sa-ti scrie pe frunte asta!

ba e ipocrizie, si termenul potrivit (am mai zis) nu mai ie 'fecioara', ci "nepenetrata" (si, daca e cazul, cu precizarea: "nu cu penisul, ca in rest, slava domnului!")
kant emir

Mesajde pacha » Joi Noi 23, 2006 7:58 pm

Emire,ai deziluzionat fata.Nu se mai crede virgina :)
Si asta trece !
pacha

Mesajde Dragoon » Joi Noi 23, 2006 8:05 pm

Mah.... dar eu totusi nu stiu dak am iteles............. dupa o faza k asta tu ink te mai consideri virgina..... eu sincer zic k nuh....... sunt total de akord cu kant emir. u deja nu mai gandesti k o virgina si dak tot ai ajuns pana aici.... de ce nu ai continuat? c te opreste? e pentru tine o chestie mai speciala sa nu fi penetrata sau.... nush c sa zic... dp mine..... titpu tre sa aiba incredere in tine knd ii spui nk nu mia esti "virgina" si nah..... dak totusi nu avetzi de gand sa incercati si sexu normal... nush .. mai bine nu il atata atata p baiat.... c vrei? u t plimbi in funduletzu gol pe langa e si nu vrei sa faca ceva..... nu te gandesti kat de greu este pentru el?.... parerea mea
Dragoon
Junior Member

Mesajde Ppss » Joi Noi 23, 2006 8:19 pm

:)) ba ink ma consider virgina pe jumatate sau nu ink sunt....si nu ma plimb in fundu gol pe langa el si ma astept sa nu fak nimic...si nici nu incerc sa-l atzatz pt k nu sunt pregatita sa merg mai departe din kuza unor conceptii nefondate de-ale lui...cum ar fi k el crede k dak introduci un deget si intra numai esti virgina...la c se astepta?sa-mi gadile himenul?...din moment c nu are incredere in mine in totalitate cum as putea sa fac ceva mai mult sa zik dupa aceea dak am himenul elas tic si nu vede cearceaful patat k de fapt aveam o viata sexuala activa..ceea c mi se pare o absurditate!!
Ppss
Junior Member

Mesajde Ppss » Joi Noi 23, 2006 8:22 pm

kant emir scrie:ba e ipocrizie, si termenul potrivit (am mai zis) nu mai ie 'fecioara', ci "nepenetrata" (si, daca e cazul, cu precizarea: "nu cu penisul, ca in rest, slava domnului!")

:))) o zici de park atata timp kt nu intra penisul poate sa intre orice altceva..sa stii k in afara de un deget si niste limbi nu a mai intrat nimic...si orgasm clitoridian am avut o singura data...
Ppss
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Noi 23, 2006 8:26 pm

Ppss scrie::)) din moment c nu are incredere in mine in totalitate
exact, vezi k shtii, asta e pointu, deci mai bine ii zici multpa :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde kant emir » Joi Noi 23, 2006 8:30 pm

mah copila, poti sa crezi ca nu ma intereseaza deloc (pseudo)virginitatea ta? da' deloc, pt ca nu te cer de la maica-ta, nu te poftesc la cafele si alte cele trebshuare; si chiar daca (prin apsurd) s-ar putea sa-mi dejtebtz interesu de mascul, nu te-ash caota de himen
pe urma: o femelutza de asta cu himenu intreg se poate angaja ca prestatoare de servicii: orale, anale si alte questiuni ("normale" ori ciudatzenii) - pana cand crezi tu ca se poate ea numi virgina?
kant emir

Mesajde razvan » Joi Noi 23, 2006 8:33 pm

mai fată, pina la urma tu ce vrei, sufletzelul tau ce vrea de la berbecul ala??
nu-ti plac conceptiile lui.. da-i 3 cizme... 2 in picioare si una in fund
iti place cum te zgandara.. lasa-l sa te zgandare si mai departe, dar spune-i clar ca mai departe de asta nu mergi... de zgandarit mai gasesti si pe altii cu "degete dibace", daca numai asta accepti, dar gindeste-te la o relativa reciprocitate ;)

emire kant, la faza cu poponetele desoperit pe linga "dumneaei" erectata, mi-a mers la suflet... fuserm pe aceeas lungime de unda cerebrala....;)
viata lunga si prospera
razvan
Junior Member

Mesajde Ppss » Joi Noi 23, 2006 9:34 pm

kant emir nu pe tine tre sa te intereseze de virginitatea mea si nici pe mine nu ma intereseaza nu dau importanta deloc faptului dak ma numesc sau nu virgina dak mai am sau nu himen si in c stare e......e vb k el da importanta acestui lucru eu ii zic k sunt si el nu ma crede...dc as incerk mai mult?k sa-mi reproseze k am mintit....si razvan te zgandari te zgandari da pana knd...si normal k este o treaba reciprok...altfel kre e farmecu?
Ppss
Junior Member

Mesajde proXtu » Joi Noi 23, 2006 10:35 pm

io cred ca pretenu' tau ii jmecher si se face ca nu te crede ca sa te simti si tu dezvirginata si apoi sa poata sa zica: "hai tu sa ne f***m, ca oricum nu mai esti virgina" :D asa ca io zic ori sa bati cu pumnul masa si sa'l faci sa inteleaga ca esti virgina inca si mai are de asteptat, ori sa'l lasi naibii si sa'ti gasesti altul.
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Noi 23, 2006 11:04 pm

pepesese - io creca tzam zis si ezplicat tot ce am avut de zis si de ezplicat, nam ce sa te mai invatz
da o vorba (cu tuata plictiseala, fincaca sc deja de la povestea asta) tot mai zic: atunci cand o sa te hotarasti sa renunti la ce a mai ramas din "virginitatea" ta, sa n-o faci de ambitie, or ca sa demonstrezi nushcarui natarau (or jmecher) fro treaba oarecare

sau fa-o cum vrei tu, ca duar esti stapana pe himenutzu tau, no?
kant emir

Mesajde PeerGynt » Vin Noi 24, 2006 10:27 am

Bun, am inteles punctul tau de vedere cu virginitatea ta. Dar tot nu ne-ai zis ce e exact in capul lui (sau in fine, ce ti-a spus el ca e in capul lui): de ce te vrea virgina? Vrea sa se insoare mai tarziu cu tine, v-ati logodit, sau ce?!

Daca e vorba doar de orgoliul lui de mascul care trebuie sa aiba doar fecioare la pat (si pe care le si paraseste dupa aia), eu zic sa-i dai cu copita dupa ceafa. :nop:

PS: Cum puteti, frate, sa scrieti asa, cu "k" in loc de "ca", "ink", etc :wow: Cum va vin voua cuvintele in cap si dupa aia sunt comandate degetele pe tastatura?!
PeerGynt
Junior Member

Mesajde razvan » Vin Noi 24, 2006 10:27 am

in conformitate cu dex:
VIRGí
viata lunga si prospera
razvan
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Vin Noi 24, 2006 10:30 am

Romeo si Julieta in noaptea nuntii:
- Ooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o, te rog, in palma...
- Dar Julieta, degetele tale nu pot fi atinse decat de cel mai fin inel de aur cu cel mai slefuit margaritar.
- Oooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o, te rog, intre sani...
- Dar Julieta, sanii tai nu pot fi dezmierdatzi decat de razele suave ale lunii.
- Ooooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o, te rog, sus!!!
- Dar Julieta, buzele tale nu pot fi sarutate decat de roua fragilor culese intr-o dimineatza de mai.
- Ooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o atunci oriunde, numai scoate-mi-o din fund!!!
PeerGynt
Junior Member

Mesajde Ppss » Vin Noi 24, 2006 2:42 pm

peer nu ai inteles...nu suntem logoditi si nici nu cred k vrea sa ma ia de nevasta....simplu motiv kre ma impiedik sa merg mai departe este k eu stiu k nu am scapat-o pe "dansa intr-ansa" iar el nu ma crede...dc nu ma crede pt k in momentul digitizarii, degetul a intrat fara sa ma doara prea tare iar d aici el a dedus k nu mai sunt virgina.....u dak ai fi fata te-ai culk cu un astfel de baiat?aa si razvan ma repet nu ma intereseaza dak se vede himenu meu din satelit sau nu...apropo am fost azi la ginecolog si mi-a zis k nu-si poate da seama dak mai am himenul sau nu ori este f elastic ori inexistent...
Ppss
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Vin Noi 24, 2006 3:04 pm

Dar vad ca te preocupa, taica, tare, daca ai fost si la ginecolog ~p Si tare ginecologul tau, daca nu-si poate da seama. Macar sa-ti dea certificat ca esti un specimen from outer-space (glumesc, sper ca nu te-ai suparat...)

Tot nu mi-ai raspuns la intrebare: de ce il deranjeaza ca n-ai fi virgina?! Am inteles ce te deranjeaza pe tine.

Nu stiu ce as face daca as fi fata... dar probabil ca si eu m-as simti aiurea daca tipul mi-ar reprosa asta si n-ar avea incredere in ce i-as spune.
PeerGynt
Junior Member

Mesajde kant emir » Vin Noi 24, 2006 3:35 pm

mwahahahahahaha, ai o bere, pepesese!
de fabt doo, sa dai una si la jinecologu ala dubitacios!

(lu fraierica cellantu nui da nica, ca ie fraer coclit, si degeaba ie iel marlan libidinos daca nare initiativa, or are da no duce pana la capat)
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex