Sfaturi | Intrebari | Solutii
peer:))))))) pfoaaaaaa am zis k nu ma preocupa pe mine deloc !!!!!!!am fost la ginecolog k vroiam sa-i demonstrez baiatului k se insala si sa se duk tareee....dar cu ce sa-i demonstrez dak nu am nici o dovada inauntru:))!!!dc il deranjeaza dak nu as mai fi nu stiu....probabil se simte mintit....sau nu-i place sa aplice limbaje dupa altii vb lui razvan!!
"Nu stiu ce as face daca as fi fata... dar probabil ca si eu m-as simti aiurea daca tipul mi-ar reprosa asta si n-ar avea incredere in ce i-as spune."
exact!d la incredere pleak totul
"Nu stiu ce as face daca as fi fata... dar probabil ca si eu m-as simti aiurea daca tipul mi-ar reprosa asta si n-ar avea incredere in ce i-as spune."
exact!d la incredere pleak totul
- Ppss
- Junior Member
si nici voi nu mi-ati raspuns la intrebarea mea initiala.....dak ati fi in locul meu ar merita efortul de a-i demonstra unuia k se insala?k nu rveau sa ma culc cu el si sa fiu lasata cu ochii in soare...aaa si ink cva?chiar iti poti da seama dak o fata mai este virgina sau nu numai cu un deget?!?!?mie una mi se pare si absurd si imposibil....msik!!
Nu mai fa posturi consecutive! E interzis de regulament! De asemenea, o rugaminte: incearca sa scrii mai inteligibil fara o mie de k. Multumesc!
Nu mai fa posturi consecutive! E interzis de regulament! De asemenea, o rugaminte: incearca sa scrii mai inteligibil fara o mie de k. Multumesc!
- Ppss
- Junior Member
Pai cred ca ti-am raspuns oarecum deja prin metafora copitei. Si ti-a raspuns si kant_emir, cand ti-a zis ca nu trebuie sa te culci cu nimeni din ambitie.
Cati ani ziceai ca ai, 18? Lasa, maica, ca esti tanara, gaseste-ti altul pe care sa-l iubesti! Daca n-are incredere in tine, ce rost mai are atunci?
Din experienta mea proprie, n-a mers usor sa bag nici macar un deget unei virgine. Dar asta nu inseamna ca aceasta observatie se aplica la toate fetele. Cere si tu un studiu statistic asupra problemei
Cati ani ziceai ca ai, 18? Lasa, maica, ca esti tanara, gaseste-ti altul pe care sa-l iubesti! Daca n-are incredere in tine, ce rost mai are atunci?
Din experienta mea proprie, n-a mers usor sa bag nici macar un deget unei virgine. Dar asta nu inseamna ca aceasta observatie se aplica la toate fetele. Cere si tu un studiu statistic asupra problemei

Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
-
PeerGynt - Junior Member
nu rveau sa ma culc cu el si sa fiu lasata cu ochii in soare...
alegeti si voi un loc mai la unbra

lasa bre, pe asta-l pedepsesti, mai apare unu, il pedepsesti si pe el, ce pizda ta, esti muiere fatala, insa o sa vina si macho si-o sa ti-o traga si chiar o sa te lase cu ochii-n suare si porma deschizi treduri patetice pe fanclub precum zahar pur ca te-a lasat masculu
hai bajti!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
decit sa stam sa ne dam cu presupusul asupra himenului "petentei", si avind in vedere ambiguitatea raspunsului genicologului, haideti sa haidem si sa facem o mare adunare generala, o comisie de control si analiza, si sa o poftim pe mult stimata colega sa ne prezinte faptic aparatura din dotare, spre a ne pronunta "la fatza locului" si in cunostinta de cauza, asupra problemei evidentiate.
.... copila!!!! de'shtu nu face copii.
penetrarea vaginala cu orice obiect dur poate duce la largire, la rupere himenala, la ruperea inelului himenal, daca obiectul e "de neam prost", care poate fi numita desvirginare, PUNCT.
deduci ce vrei mai departe....
faptul ca pe ambii va .... grija, din total diferite motive de starea faptica a himenului tau, e total fara rost....
avind in vedere ca tu stii ce a umblat sau mai bine zis ca nu s-a "umblat" pe la tubulatura ta, ar trebui sa ti se rupa'n pai'shpe de parerea lui.
el, e un babuin de preerie daca dupa ce a prestat "la deschidere" are tupeul sa te categosiseasca.
intram in ioropa copii, se duse vremea cind la nunta se juca cearceaful...
.... copila!!!! de'shtu nu face copii.
penetrarea vaginala cu orice obiect dur poate duce la largire, la rupere himenala, la ruperea inelului himenal, daca obiectul e "de neam prost", care poate fi numita desvirginare, PUNCT.
deduci ce vrei mai departe....
faptul ca pe ambii va .... grija, din total diferite motive de starea faptica a himenului tau, e total fara rost....
avind in vedere ca tu stii ce a umblat sau mai bine zis ca nu s-a "umblat" pe la tubulatura ta, ar trebui sa ti se rupa'n pai'shpe de parerea lui.
el, e un babuin de preerie daca dupa ce a prestat "la deschidere" are tupeul sa te categosiseasca.
intram in ioropa copii, se duse vremea cind la nunta se juca cearceaful...
viata lunga si prospera
-
razvan - Junior Member
eyewitness scrie:alegeti si voi un loc mai la unbra
lasa bre, pe asta-l pedepsesti, mai apare unu, il pedepsesti si pe el, ce pizda ta, esti muiere fatala, insa o sa vina si macho si-o sa ti-o traga si chiar o sa te lase cu ochii-n suare si porma deschizi treduri patetice pe fanclub precum zahar pur ca te-a lasat masculu
hai bajti!
ori n-ai inteles nimic ori iti place sa aberezi...in fine fiekre cu opinia lui!
- Ppss
- Junior Member
Ppss scrie:ori n-ai inteles nimic ori iti place sa aberezi...
pizdulice, anbele doo cazuri ie corecte
-

- Ppss
- Junior Member
care e faza...
nu shteu dak functioneaza mereu, dar eu ashe am facut...
acu vreo 2 sapt am intalnit o tipa....eh si ea era virgina...lucru pe care nu il stiam, av corse...odata ne-am bagat in shearshafuri si eu dai si dai...tipa se escita nu gluma dar...ii era frica di pola....pi bune. ase am aflat din una-ntralta ca e virjina...eh.Nu m-am descurajat. imediat am incercat s-o escit la max...folosind desigur toata artileria...e, si she sa vezi...singfurica a pus mana pi pola, s-a jucat si...she sa zic...s-au imprietenit. pana la sex nu a mai fost decat un pas....
poate fashi la fel...vezi she iese
acu vreo 2 sapt am intalnit o tipa....eh si ea era virgina...lucru pe care nu il stiam, av corse...odata ne-am bagat in shearshafuri si eu dai si dai...tipa se escita nu gluma dar...ii era frica di pola....pi bune. ase am aflat din una-ntralta ca e virjina...eh.Nu m-am descurajat. imediat am incercat s-o escit la max...folosind desigur toata artileria...e, si she sa vezi...singfurica a pus mana pi pola, s-a jucat si...she sa zic...s-au imprietenit. pana la sex nu a mai fost decat un pas....
I'M NOT BAD, I JUST TAKE WHAT'S RIGHTFULLY MINE!
promit sa citesc regulile privind semnatura
promit sa citesc regulile privind semnatura
-
zatin - Junior Member
she sa vezi...singfurica a pus mana pi pola, s-a jucat si...she sa zic...s-au imprietenit. pana la sex nu a mai fost decat un pas....
sa-ntelejem ca vrei ca useru Moo sa se-nprieteneasca cu p00la ta?
-
zatin scrie:nu shteu dak functioneaza mereu, dar eu ashe am facut...
Zatine, asta-i ce am inteles eu din postul tau:
Tu umblai cu pula scula-ta dupa fata aia si ea fugea de tine tipand: "ia scarba aia de pe mine".
Deci asta faci tu mereu? Exciti fetele fugarindu-le cu pula sculata (artileria?!?)? plm, de acum il uit pe dumnezeu si ma rog numai la tine.
Moo, io stiu un proverb mai vechi: Daca fata nu suge pula, se fute-n cur. Asta ie. Rar gasesti o fata sa le faca pe amandoua.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
spuneti-mi ce sa fac!!!!!
sunt impreuna cu partenerul meu de doi ani...totul e ok intre noi dar eu nu sunt multumita sexual...nu stiu ce se intimpla..mie i-mi place mult sexul oral pe cind lui nu...i-mi place ca preludiul sa fie lung dar lui ii place repede si gata..nu pot sa ajung la orgasm..de cele mai multe ori il simulez...sunt eu oare anormala sau are si el o parte din vina?ajutati-ma va rog.....................
- ingerasul_eu
- Junior Member
el are toata vina, cauta satisfactie doar pentru el nu si pentru partener. Acum depinde si daca ai vorbit cu el, daca ai facut acest lucru si el tot nu a incercat sa faca nimic sa iti provoace si tie cel putin un orgasm e de rau, ar concluziona ca este o persoana individualista si nu o intereseaza de ceilanti.
Propun sa il lasi si sa te combini cu o balanta, iti dau cuvantul meu ca putine balante te lasa la greu cand e vorba de satifacere si mai ales de preludiu.
Propun sa il lasi si sa te combini cu o balanta, iti dau cuvantul meu ca putine balante te lasa la greu cand e vorba de satifacere si mai ales de preludiu.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
bwhahaha sica, aici te-ai gasit tu sa faci reclama balantelor? (bre nu-l asculta, poate ca balantele nu te lasa la greu, dar ele nu lasa pe nimeni la greu, poate doar grele)
cat despre problema ta, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el (daca nu ai facut-o pana acum) si sa-i explici. In rest sunt in armonie deplina cu spusele lui sica, daca tine la tine, ar trebui in primul rand sa faca in asa fel incat sa te simti tu bine.
cat despre problema ta, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el (daca nu ai facut-o pana acum) si sa-i explici. In rest sunt in armonie deplina cu spusele lui sica, daca tine la tine, ar trebui in primul rand sa faca in asa fel incat sa te simti tu bine.
- FleurDuLys
- Junior Member
am incercat sa vb cu el,dar nici nu vrea sa auda de asa ceva...zice ca celelalte partenere pe care le-a avut nu s-au plins niciodata..si ca e vina mea ca cer prea mult...oare sa ceri sa ai orgasm si o relatie sexuala normala e prea mult?
- ingerasul_eu
- Junior Member
ingerasu-le, in cazul acesta ar trebui sa il lesi pe bulangiu ca sa numai faca comparatie intre tine si celelalte fete pe care le-o fi avut el, fiindca tu esti tu si ele sunt ele, iar el daca tine cu adevarat la tine ar trebui sa isi dea seama ca si tu ai nevoi nu doar el.
Niciodata nu trebuie sa faci sacrificii pentru o persoana caruia nu ii pasa de tine, eu te sfatuiesc sa il lesi si sa se duca la o fufa de nu se plagea daca tot se da ditamai virilu.
p.s. Fleru, eu incerc sa fac o reclama in proportie de 90% adevarata balantelor si tu o strici acum, rea mai esti
Niciodata nu trebuie sa faci sacrificii pentru o persoana caruia nu ii pasa de tine, eu te sfatuiesc sa il lesi si sa se duca la o fufa de nu se plagea daca tot se da ditamai virilu.
p.s. Fleru, eu incerc sa fac o reclama in proportie de 90% adevarata balantelor si tu o strici acum, rea mai esti

-
Sică - Junior Member
bre, cum apare lutza pe secs, cum dau navala nevorbitzii:
ingerashu-le, fa asa: las-al s-ash faca danblaua, dupa care (o juma de ora, nu mai mult) prei-a initiativa si f-a c-etz place din iel
adica ofer-ai tu nejte preludi-i adevarate, sa le de-a de gust
(am scris bine si corect?)
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (4 membri si 2 vizitatori)
kant emir, FleurDuLys, marian jan, Sică
ingerashu-le, fa asa: las-al s-ash faca danblaua, dupa care (o juma de ora, nu mai mult) prei-a initiativa si f-a c-etz place din iel
adica ofer-ai tu nejte preludi-i adevarate, sa le de-a de gust
(am scris bine si corect?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
si stii ce e mai tragic?ca am incercat sa ne uitam la filme...am zis ca as il stimulez si poate vrea sa incercam..dar raspunsul a fost ca numai obsedatii se uita la asa ceva...
- ingerasul_eu
- Junior Member
domn'shoara, fiecare zi pe care o petreci cu el sigur este un pas mai adanc spre abis, acest baiat este bun doar pt. o persoana la fel de misoghina ca si el. Nu sunt eu asa psiholog dar dupa mine tu sigur nu ai ce cauta langa el.
cauta un prieten care sa iti satisfaca nevoile fiindca pe lumea asta (pana o sa ai copii) nevoile tale trebuie ar trebui sa fie pe primul loc, nu nevoile altuia.
cauta un prieten care sa iti satisfaca nevoile fiindca pe lumea asta (pana o sa ai copii) nevoile tale trebuie ar trebui sa fie pe primul loc, nu nevoile altuia.
-
Sică - Junior Member