..a fost difuzata pe tvklumea .. prin vara ..
..prin preluarea tvklumea de catre kissfm..s-a creat un monopol neloial fata de consumatorul REAL si roman si tanar rocker . ... nici inainte de "marea preluare" nu era prea mult rock romanesc ..dar nici ca acum : deloc.
..A: si negrii. la greu. nu sunt rasist. dar orice e prea mult strica. chiar si berea.
... nu am mai vazut concerte acustice, rar cate o trupa rock de pe dincolo .. in rest doar pop/dance/all soft .. de parca am fi un popor de prosti melancolici , crescuti in puf si roz ..asa ne servesc ..
..sunt curios cand o sa mai vad o emisiune de-a lui hefe sau un acustic b52 sau .. trupe rock romanesti care au ceva de spus ...
..probabil casele de discuri sunt disperate, fiind in pragul falimentului dupa atatia bani bagati in curve dezbracate ..care mimeaza sentimente si fac playback.. iar acum incearca sa ne convinga sa le cumparam, facandu-le propriul post tv ... no way .. nu suntem un popor atat de prost. am fost. dar ne-am revenit. .. am cunoscut in concerte multi tineri cu IQ-ul peste 90. Deci exista speranta...
..tocmai cand incepuse si tvklumea sa ..dea muzica mai buna ..si ma gandeam ca IN SFARSIT AM SCAPAT de curve .. uite ca cineva ..le cumpara o televiziune ..

.. puah ..
..eu cred ca e ultima sfortare a unei "industrii muzicale" de cacat . va trece. s-a auto-falimentat.. si intr-un an, maxim doi ..vom vedea si altceva pe posturile muzicale.
..diversitatea lipsa si concurenta neloiala prin excluderea rockului ma enerveaza. nu curvele. ele au rostul lor. dar nu pe sticla.
..noroc ca avem net. ca daca nu, am fi mai rau ca in comunism , referitor la manipulare , impunere de valori de cacat ...
..noi am vrut sa incepem in noiembrie filmarile la piesa "salut" dar .. nu am fi avut unde sa difuzam clipul ... asa ca ne-am vazut linistiti, foarte relaxati, de concerte si piesele pentru urmatorul album .. in tot raul e si un mic bine.
.. ar fi multe de zis. ... poate un mtv2 romanesc ar fi o solutie ..
sporlarock.