Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Pentru mine-i noapte. dar totusi buna dimineata lume pentru ca maine o sa dorm pana la 2 si n-o sa apuc sa va mai spun. Si nici cafeaua n-o sa am timp sa o beau. (bah, de fapt nici nu beau cafea)
- FleurDuLys
- Junior Member
De ce sa ma iau de salma breh? ce-a facut? ce-a zis? si doar asa de dragul dumitale nu-mi permit sa ma iau de nimeni. la neatza iti raspund insa
Edit: ma iau de shaki totusi, sa ne povesteasca cum fu la samael. pe alt topic daca-i cu putinta

Edit: ma iau de shaki totusi, sa ne povesteasca cum fu la samael. pe alt topic daca-i cu putinta
- FleurDuLys
- Junior Member
shaki nani de multa vreme deja. acuma chiar e capatul deci buna dimineata fleur, buna dimineata necko, bndmn emire si tot asa.
p.s. nici eu nu beau cafea, beau cola:D
p.s. nici eu nu beau cafea, beau cola:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
copchii mici si fara de priceperi
am sa vanvatz, intro ziulica, bautul cafelei
fliordu:
ie un motiv suficient
si shaki zice co fo bine si frumos la samaiel, ca solistu ie macio si secsi si are voce de matza si ca nu se conpara, totush, cu naituij
si ca io loat dopu dela cola, si ca nu io dat prin minte sash unple posonarele cu duape, ca se unplea de parale - da asta ie alt capitol
am sa vanvatz, intro ziulica, bautul cafelei
fliordu:
doar asa de dragul dumitale
ie un motiv suficient
si shaki zice co fo bine si frumos la samaiel, ca solistu ie macio si secsi si are voce de matza si ca nu se conpara, totush, cu naituij
si ca io loat dopu dela cola, si ca nu io dat prin minte sash unple posonarele cu duape, ca se unplea de parale - da asta ie alt capitol
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
neatza necko (in curand acasa)
zuzu cubu (poimaine milionar)
hola copii harnici
bun ie clasicu ghiurghiuliu
nu-i spuneti lu kante miru ca ie ageamiu
nu-nteleje
zuzu cubu (poimaine milionar)
hola copii harnici
bun ie clasicu ghiurghiuliu
nu-i spuneti lu kante miru ca ie ageamiu
nu-nteleje
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
buna dimineatza prieteni duminicoshi, buna dimineatza cafelutza aromata. In loc de laptic punem un pic de ceatza si oareshe adieri iernatice de vant. In loc de zahar as fi pus niscaiva fulgi de nea, dar nu am... Trebuie musai sa fac o comanda! 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
neatza Necko (care vine cu schnaps strainez)
zuzu aiu (poimaine cinstit de un milionar)
bondim Shaki, Fliordiuli, river, etcsamd
Deci sa moara Chipicao, ascult Oomph! Nu, nu m-a corupt nocturniculitzuka, ci un preten. Da Cat Rapes Dog tot nu ascult.
My name is Cancer, I never go!!!
zuzu aiu (poimaine cinstit de un milionar)
bondim Shaki, Fliordiuli, river, etcsamd
Deci sa moara Chipicao, ascult Oomph! Nu, nu m-a corupt nocturniculitzuka, ci un preten. Da Cat Rapes Dog tot nu ascult.

My name is Cancer, I never go!!!
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
alex@ scrie:neatza necko!
kanti, rogu-te sa nu ii mai permiti lulutza cea sus quotata sa mai intre pe bunadimineata mea. deci insist la modul foarte merluc. nu stiu cum se da ban forever cuiva, cel putin pe diminetile mele, dar nu vreau sa-i mai vad dosu atunci cind imi beau cafeaua.
si ontopic
Buna dimineata, copii industriali!
cubule, ce zici de-o grapa meseriasa?
celorlalti copilasi doar cafea, iar cui nu bea cafea ii aduc caramele

aiule, dai si tu o bere dupa sarbatori?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
iar daca kanti crede ca trebuie sa imi dea ban "forever"pt chestia asta:plans: poate sa o faca nu ma supar daca o merit,o merit fiecare poate sa faca ce vrea ca nu obiectez nimic si daca atat de mult iti doresti iti promit ca azi a fost ultima oara cand am postat pe "diminetile tale".Iar pt shaki nu draga nu am capatat manierele astea in spania poate acest smilie l-am trimis pt persoanele ca tine pe care ii intereseaza tot ce fac altii
iar pt weet weet
Si inchei postand pe acest thread forever cu un la revedere ca neatza nu o sa o mai dau la nimeni aici.Asa ca kanti,mama fa ce vrei ca azi am descoperit ca pe fc exista si suparaciosi care se inteapa imediat;daca era sa ma supar si eu la cate mi s-au spus si mie pe fc din partea lui kanti,shaki.....trebuia de la inceput sa nu mai postes pe fc dar chiar nu duce nimeni lipsa de nici o cearta mica pe acest forum?

Si inchei postand pe acest thread forever cu un la revedere ca neatza nu o sa o mai dau la nimeni aici.Asa ca kanti,mama fa ce vrei ca azi am descoperit ca pe fc exista si suparaciosi care se inteapa imediat;daca era sa ma supar si eu la cate mi s-au spus si mie pe fc din partea lui kanti,shaki.....trebuia de la inceput sa nu mai postes pe fc dar chiar nu duce nimeni lipsa de nici o cearta mica pe acest forum?

Eu nu sufar de nebunie.......ma bucur de ea in fiecare minut.
-
alex@ - Junior Member
cubule, daca-i jti cite sortimente apetisante de grapa sunt p'aici ! am zis ca le iau la verificat pe toate, pe rind. daca-ar jti aia mica ! sunt unele de-ti vine sa le maninci, nu numa sa le bei 

aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
neatza.. ca treadu de nuapte buna ie definitiv mort. deci neatza fanclub, asa cum erai tu o data.. mai demult... si neatza unor niste oameni, incepand cu tanti necko si continuand cu cine vrea sufletelul meu:P
-
Daimon - Mesaje: 5074
ce legatura are? io nu mi-am cumparat de 3 zile si tot fumez vreo 2 pachete pe zi.
elo shaki
elo shaki
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma