)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
pai nocturna n-are nici o sansa sa te vaza disparut de pe lumea asta 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Daïmon scrie:incoerila, multa bafta. ce s-a intamplat ca acum un an sau ceva de genul asta.. parca rezolvasesi problema cu alcoalele.
rezolvasem da am avut o frustrare care a durat exact o zi, si-n ziua aia doamne fereste

Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
sica, de cand nu mai bei ai cam loat-o razna. vin' la tata sa-ti dea un jidvei sa-ti revii 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
poi o fi freuna fara zahar, shatunci tresa razi umpic
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
-

Daimon - Mesaje: 5074
de care peste
d'ala de gospodarejte trotoaristele
lo prins cu ocaua mica si acuma il prepara, nah! job care o sa sustina emanciparea curvelor de pe strasse
sai fien vatzatura de minte, sa nu mai unble cu aia mica
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Da de ce, dragutzeilor? Si-a pos Sod poza-n curu gol si eu n-am vazut-o? S-au pozat uatever si meropi in momente intime si s-au facut publici? Sau or fi femei si s-au ofticat cand au vazut tzatzele nanucutzai ? Ca altfel nu-ntzeleg ce-i asa ofensator in pozele alea. Bine, ma gandesc ca l-or fi vazut pe domnu bufnila si s-au oripilat
Si voi, comunitatea, n-ati facut scandal, n-ati sabotat forumu, ati stat si ati inghitit galushca? Mai mai, aveam alta parere despre voi, nu sa stati sa va supuneti unor astfel de masuri comuniste. Da de ce ma mir, mentalitate romaneasca: "vanzatoru nostru, stapanu nostru". Ca si tanti de la alimentara, adminii astia nu inteleg ca omu care iti intra in pravalie iti aduce banu si ca daca nu te porti cu el cum trebuie mai sunt si alte locuri unde poasa se duca. Aloooo, aveti concurentza, domnii, nu va mai credetzi asa buricu pamantului, ca pana si aici avetzi concurenta, pe bortzianu. VREM POZE!!
Si voi, comunitatea, n-ati facut scandal, n-ati sabotat forumu, ati stat si ati inghitit galushca? Mai mai, aveam alta parere despre voi, nu sa stati sa va supuneti unor astfel de masuri comuniste. Da de ce ma mir, mentalitate romaneasca: "vanzatoru nostru, stapanu nostru". Ca si tanti de la alimentara, adminii astia nu inteleg ca omu care iti intra in pravalie iti aduce banu si ca daca nu te porti cu el cum trebuie mai sunt si alte locuri unde poasa se duca. Aloooo, aveti concurentza, domnii, nu va mai credetzi asa buricu pamantului, ca pana si aici avetzi concurenta, pe bortzianu. VREM POZE!!E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-

Salma - Mesaje: 774
deci eshti de neintzeles, potzi admira in susu pajinii o splenduare de banner cu ministerul integrarii shi te mai gandeshti la sod shi la nanuk
)
tuate k tuate, da itzi dai seama k ai pierdut shansa de a vedea poze cu mine?
)tuate k tuate, da itzi dai seama k ai pierdut shansa de a vedea poze cu mine?

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
pwei am fost blonda, numa k m-am plictisit shi am revenit la culoarea naturala (shaten deschis). ma tem k nu am poze din perioada aia, pozatul persuanei mele imi repugna 

aliatzi, right? 

-

Shaki - Mesaje: 7089