"Formatia pregatita de Vasile Aelenei a reusit 20 de victorii, sase egaluri si apierdut un singur meci.
In campionatul rezervat echipelor de tineret, Steaua a devenit campioana, cu trei etape inaintea sfarsitului de sezon. Avand un avantaj de 10 puncte, Steaua este noua campioana a Romaniei la tineret. Vineri, in meciul cu Dinamo, echipa aflata pe locul 11, Steaua a castigat cu 2-0 prin golurile marcate de Paraschiv si Roman.
Din lotul primei echipe au fost folositi: Tibi Lung, Dorel Mutica, Mihai Nesu, Alexandru Piturca si Marius Vintila.
Dupa 27 de etape, Steaua are un bilant impresionant cu: 20 de victorii, sase egaluri si o singura infrangere, golaveraj 73-35 si 66 de puncte, 10 mai mult decat a doua clasata, Otelul Galati.
Media golurilor marcate de ros/albastrii este de 2,7 pe meci"
Campioni la tineret, 2001-2002
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Campioni la tineret, 2001-2002
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
cinste lor!
dar sa nu uitam ca tineretul a beneficiat si de serviciile seniorilor cazuti in dizgratia lui piturca.dar asta nu umbreste cu nimic performanta.cred ca daca am avea si un centru de copii puternic dezvoltat,steaua chiar ar avea jucatori de valoare in permanenta.
dar sa nu uitam ca tineretul a beneficiat si de serviciile seniorilor cazuti in dizgratia lui piturca.dar asta nu umbreste cu nimic performanta.cred ca daca am avea si un centru de copii puternic dezvoltat,steaua chiar ar avea jucatori de valoare in permanenta.
-
SOD - Mesaje: 6035
4 mesaje
• Pagina 1 din 1