Şi nici nu ai putea aduce vorba de a 5-a şi a 9-a de Beethoven fără să sufli un cuvant despre a 7-a, deci nu poate fi vorba de Beethoven
Ca să nu mai zic că oricum Pastorala le dă clasă la celelalte 
Moderator: ghionoiul
Şi nici nu ai putea aduce vorba de a 5-a şi a 9-a de Beethoven fără să sufli un cuvant despre a 7-a, deci nu poate fi vorba de Beethoven
Ca să nu mai zic că oricum Pastorala le dă clasă la celelalte 

.
Mai ales că răman şi scrise... Dăunează la imagine, nu de alta 

)

colegu scrie:respectele mele coane felix.
)

Iar chitaristul chiar cantă onest, notă cu notă, şi in plus nici nu are faţa aia de ulceros in mijlocul unei crize.
Brahms n-are nimic in comun cu "mosul", poate doar linia clasica (de care amintea si Ciuhandru in alta discutie). Mai departe insa, Brahms e o magie curata (desigur, nu de natura wagneriana AlexN scrie: Brahms n-are nimic in comun cu "mosul", poate doar linia clasica (de care amintea si Ciuhandru in alta discutie).

AlexN scrie:Stii bine ca eu am o problema cu muzica de camera si cu liedurile (daca nu scrie G. Mahler la autor)... dar nu se stie niciodata, candva, in negurile viitorului....
AlexN scrie:Acum "Vier letzte Lieder" si lucrarile lui Mahler nu cred ca intra in definita "Schubert" a liedului, avand in vedere ca sunt interpretate cu super-orchestre...

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator