)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
secsxgz oral fara numar lu angajatii de la conegzvodafon, secsxgz oral fara numar lu angajatii de la conegzvodafon, secsxgz oral fara numar lu angajatii de la conegzvodafon, secsxgz oral fara numar lu angajatii de la conegzvodafon, secsxgz oral fara numar lu angajatii de la conegzvodafon, secsxgz oral fara numar lu angajatii de la conegzvodafon, secsxgz oral fara numar lu angajatii de la conegzvodafon, secsxgz oral fara numar lu angajatii de la conegzvodafon, secsxgz oral fara numar lu angajatii de la conegzvodafon!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
toate cele doua variante. ma refer la angajatii vodafon care lucreaza la reprezentanta din magazinu unirii. stie ei de ce.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Sa-i ia totzi dracii cu codu lor rutier si cu motociclete lor cu atash cu tot. Am si io o nedumerire: cata lume stie cum ARATA o motocicleta cu atash nemaivorbind cine a vazut in ultimii doojdeani vreuna, ca io am vazut in viatza mea doar doo si alea cand aveam doishpe ani. Da tu tresa-nvezti de mama mamii motocicletzilor lor cu atash care circulau pe vremea razboiului, fire-ar ai dracu de aia doi moshi din tot Bucureshtiu care le mai are!
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-

Salma - Mesaje: 774
o bere lu ajtia cu noul cod rutier
si cate una pentru:
da' ce, Salma, vrei permis? ca daca esti cu soferia, tzie (iefident) nam cum satz dau bere
(puate numa daca te ei umpic de shaki)
si cate una pentru:
aia doi moshi din tot Bucureshtiu care le mai are!
da' ce, Salma, vrei permis? ca daca esti cu soferia, tzie (iefident) nam cum satz dau bere
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
kant emir scrie:o bere lu ajtia cu noul cod rutier
Ba ai bre emire, ca eu beau numa dezalcoolizata din obishnuintza
Bergenbier, prietenii stiu dece
Si da, vreau permis ca ma doare sufletu sa dau in fiecare zi banutzii mei la neshte mitocani si marlani de pute pamantu sub ei in timp ce Buburuza rugineshte sub geam. Iar de Shaki ma iau de-acu numa-n cadru organizat, cu belete la intrare, adica ce, sa va distratzi voi ashea, de-a moaca?E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-

Salma - Mesaje: 774
memete, creca ie nijte intrebari in chestionarele alea care privejte motocicletele cu ataj. ce frea sa spuie rubia ie ca daca tot ie intrebari cu rable cu atas de ce pl iei n-ar fi si cu ozeneie, adicatelea daca vine ozeneu in intersectie de pe drum fara prioritate ce faci:
a/ il lasi sa treaca ca ie alien si nu ie din localitate
b/ te dai jos si ii face poze
c/ intri in iel ca sati plateasca bara noo de directie ca a ta era lovita
a/ il lasi sa treaca ca ie alien si nu ie din localitate
b/ te dai jos si ii face poze
c/ intri in iel ca sati plateasca bara noo de directie ca a ta era lovita
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Iar de Shaki ma iau de-acu numa-n cadru organizat,
aidi bre, iate! ai, macar umpicumpic, ai ca na organizam noi, vrei?
ca eu beau numa dezalcoolizata din obishnuintza
shanume: tu nu posa te apuci de baut pana nu faci o dezalcoolizare? ca asa resese, starea ta fireasca ie alcoolizata, iar casa posa te apuci de baut gospodarejte trebe intai facut curatzenie (umfel de "format"), trebe facut loc
da, din obisbuintza, nu?
(hai bre, iate de shaki, vrei?)
martoru:
daca vine ozeneu in intersectie de pe drum fara prioritate ce faci:
poi de pinde mah - daca are sirenele si semnalele luminuase in functiune, il lesh, ca nai de unsa jtii ce prezindent ofi nauntru; daca nu (si aici depinde daca ie sezon de vanatuare sau nu), il pocnejt cu bariera-n freza, casa te vezi si tu la televizor - poate ie canibali, cine stie?
(salma, nu uitz de rugamintea mea, k?)
- kant emir
pai bre
motocicletele cu atash se pot lasa doo in paralel la parcare. in rest ce mai scrie (deosebit) despre ele in codu rutier?
mie mi se par cool mai ales ca poti sa cari un puscas marin cu ele.
motocicletele cu atash se pot lasa doo in paralel la parcare. in rest ce mai scrie (deosebit) despre ele in codu rutier?
mie mi se par cool mai ales ca poti sa cari un puscas marin cu ele.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
da becurile de pom cum ie legate, in serie sau in paralel ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
care pom breh? alea din pomishorii copilariei (de obicei 9 sau 10 beculetze, asta era tuata instalatia) erau monaju serie
astea din instalatiile de duzina din zilele actuale is asa: 2, 3, 4 sau 5 tronsoane legate in (aproximativ, si uneori da, alteori ba) paralel, fiecare tronson insumand un numar de beculetze legate in serie - deci un montaj micst
memete - iaca, un cuvant uitat, sarit, neglijat, etc tzacpac organu cu amendan mana. sau invers?
astea din instalatiile de duzina din zilele actuale is asa: 2, 3, 4 sau 5 tronsoane legate in (aproximativ, si uneori da, alteori ba) paralel, fiecare tronson insumand un numar de beculetze legate in serie - deci un montaj micst
memete - iaca, un cuvant uitat, sarit, neglijat, etc tzacpac organu cu amendan mana. sau invers?
- kant emir