ia lasatzi islamismele shi satanismele shi luatzi aminte aiciSerban30 scrie:Bine ai venit Dezmat ! Iata ca suntem din ce in ce mai multi iubitori de muzica adevarata ( a se citi italo ...).

Moderator: anjin-san
ia lasatzi islamismele shi satanismele shi luatzi aminte aiciSerban30 scrie:Bine ai venit Dezmat ! Iata ca suntem din ce in ce mai multi iubitori de muzica adevarata ( a se citi italo ...).
cosminflea scrie:Apropo d-ra Whatever la ce instrument cantati? poate facem o repetitie si promit ca nu mai sunt rautacios,dar tot am o obsesie cu by the way..mi-ar face placere cu conditia sa fii in romania..pa pa:)
chiar k chichi...Tatiana scrie:hmmm....mie mi-au placut Las Ketchup - Asereje & Kucha las payas (sau cum s-o scrie), T-rio - La chupeta (Mama yo quero), Chichi girls - Chichi girls (cred...)
mirciox scrie: Eu zic ca biserica asta si-a cam dat in cap cu "inchizitia"...crezi: bravo tie, te respectam, nu crezi: atunci mori...evident ca s-a facut o propaganda pro biserica...si exista argumente despre existenta lui Dumnezeu la fel cum exista argumente contra, daca le pui in balanta cam pica biserica si daca citesti o tzra de filosofie si istorie vei vedea ca se infrunta cu inamicul ei: Loja Francmasona...acu cine domina mai bine lumea nu stiu si nu cred ca stiu numai cei in cauza, dar se pare ca biserica ca si instutie are ceva de spus si in ziua de azi...si e asa de bine facuta incat mai are adepti...e nevoie de ea pt echilibru, eu am echilibrul meu si nu am nevioe deloc de ea, pot sa spun chiar ca o urasc(nu de alta da a cam omorat juma omenirea).Acu multi o sa spuna ca aici nu e vorba de biserica ci de Divinitate...pai la noi divinitatea e Dumnezeu reprezentat prin biserica.
may.mie imi place rock-ul pt k prin el imi pot exprima liber sentimentele!in legatura cu rockeritzele bete:or fi ele bete si borasc prin w.c.-uri,dar toata lumea stie k cele mai mari curve sunt maneliste si din toata chestia asta,partea proasta e k p maneliste le duci d nas fara sa le imbeti k sunt proaste in schimb rockeritzele trebuiesc imbatate!da stiti kre e chestia?toata lumea zice k rockeritzele sunt asa si p dincolo:cred k va uitati la prea multe filme americane(nu de alta dar alea prostesc)!cunosc o gramada d rockerite kre consuma alcool dar nu ies in evidenta prin asta si nu au treaba cu sexul sau mai stiu eu c!culmea e k sunt foarte destepte!ma rog,e vorba d rock si k sa intelegi rock adevarat tre sa ai cap dar cum manelistii duc lipsa,n-ai c sa ceri k "d unde nu e,nici Dumnezeu nu cere"!ma deranjeaza k au aparut unii kre isi iau chitari in trupa tipa k niste fete si spun k sunt rockeri dar ma inknta ideea k lumea trage spre rock
may.mie imi place rock-ul pt k prin el imi pot exprima liber sentimentele!in legatura cu rockeritzele bete:or fi ele bete si borasc prin w.c.-uri,dar toata lumea stie k cele mai mari curve sunt maneliste si din toata chestia asta,partea proasta e k p maneliste le duci d nas fara sa le imbeti k sunt proaste in schimb rockeritzele trebuiesc imbatate!da stiti kre e chestia?toata lumea zice k rockeritzele sunt asa si p dincolo:cred k va uitati la prea multe filme americane(nu de alta dar alea prostesc)!cunosc o gramada d rockerite kre consuma alcool dar nu ies in evidenta prin asta si nu au treaba cu sexul sau mai stiu eu c!culmea e k sunt foarte destepte!ma rog,e vorba d rock si k sa intelegi rock adevarat tre sa ai cap dar cum manelistii duc lipsa,n-ai c sa ceri k "d unde nu e,nici Dumnezeu nu cere"!ma deranjeaza k au aparut unii kre isi iau chitari in trupa tipa k niste fete si spun k sunt rockeri dar ma inknta ideea k lumea trage spre rock
dai ceva mai mult tp sa ma departez
ce inseamna inteligenta? ce inseamna prostie? uneori cele doua notiuni se confunda (scufunda) in acelasi neant... in fine, se gasesc peste tot prosti care sa se intimideze de atata 'deshtaptziune', mereu se gasesc atatia dashpetzi sa se minuneze de atata prostie.......... diferenta o induce niste ghilimele........hm......, frate, desteapta mai sunt, nu?
abarnache scrie:draga m-am referit ca eu am fost in insulele caribe dar nu ca sunt in spania si ca sa-ti mai zic un lucru pt cultura ta generala cine a descoperit America sa numit Cristobal Colon nu Cristofor Columb cum se zice in romania si insulele caribe au fost descoperite de un trib de caribeni de acolo ii vine si numele si nu ma mai freca la melodie pt ca no tienes ni puta idea de que se Caribe.adios
alex@ scrie:Mihai Eminescu(poet de geniu numit in anul 2000) sau Ion Creanga(povestitorul literarurii limbii romane)
Skip1 scrie:mey kant emir..vagina e vagina....poponetzu e poponetz...
black ivy scrie:Am iubit prea mult metafiica
nu o spun cu rautate,dar...numai tu ai scris pana acum la acest subiect)...daca iti face placere,go on
acum 2 zile am descoperit si eu mel asta..nu sunt fan simplu,dar imi plac...am asc versurile..nu pot sa imi dau prea bine seama,dar cred k e vb de 2 tineri(bineinteles)care se afla intr-un loc unde e intuneric si probabil ei doar se simt,ci nu se vad...in fine..nu prea am inteles vrsurile,dar mel e tare :X
edward_alex scrie:Ma bucur si eu ca mai sunt oameni ca si mine, care ii place Faithless la nubunieMie imi place cel mai mult, imi place tot de la ei toata muzica care au scoso pana acum! Sunt regi muzici electronice ( triphop ) au fost primi si sunt cei mai respectati! Din fericire nimeni nu au putut sa-i imite .. asta e un lucru bun !
Oricum sunt cei mai tari !!
P.S. cine vrea poate sa colaboreze cu mine sa facem un site oficial cu Faithless Romania
MoOnGiRl scrie:Stii de ce ataca israelienii?Au motive intemeiate.Atunci cand sunt provocati de arabi!Stii de ce sunt provocati de arabi?Pentru ca si arabii au motivele lor.Poporul evreu a ramas intr-un timp fara stat!Englezii au pus bazele statului evreu in Palestina si au inceput razboaiele.Din npu evreii intra intr-o perioada zbuciumata de crime fara rost.Pana la urma nu s-a rezolvat nimic in afara de oameni morti de partea tuturor baricadelor.Bun!In perioada holocaustului au fost state puternice care ar fi putut interveni.Nimnei nu a facut-o.Dupa ce dezastrul a fost deja consumat americanii s-au simtit vinovati pentru ignoranta lor si au propus infintarea uni stat pentru evrei.Ce stat au ales americanii?Israel.Dar Israelul a fostde mult pierdut de catre evrei, iar acum apartinea arabilor.Astfel Israel a devenit statul evreilor.Dar arabii considera ca este teritoriul lor si ii ataca pe evrei.Acestia raspund si astfel se ajunge la razboi, moarte si alte lucruri care nu duc la nimic bun, ci intorc civilizatia la inceputurile ei!
Fluffy: aia cu spanzuratu de fractie am mai vazut-o.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator