Interviu cu Moni-k

ce-a fost pe Muzici o data

Interviu cu Moni-k

Mesajde stiluliber » Mie Dec 13, 2006 6:09 pm

Am reusit si am cules cateva intrebari de la Moni-k,de care nu am mai auzit de ceva vreme.
Voi ce parere aveti de noul clip?

Moni-k se pregateste de zor pentru lansarea primului album solo din cariera ei. Pentru realizarea lui s-a lucrat aproape un an de zile, pentru ca artista si-a dorit ca materialul sa o reprezinte 100% si sa-si puna amprenta pe tot ce inseamna acest album. Textele pieselor ii apartin Monikai, iar acestea vorbesc despre experiente si sentimente prin care a trecut chiar ea.
Moni-k a filmat videoclipul piesei 'Shot dupa Shot', care e primul single de pe viitorul ei album. Cantecul e un featuring cu Puya si ne prezinta o Moni-k. puternica ce nu se jeneaza sa spuna lucrurilor pe nume, dar o face cu multa gratie. Regia videoclipului e semnata de Alecu Vitzentzatos, iar scenariul este unul simplu : un baiat isi insala iubita iar Moni-k il pedepseste pentru tradarea lui. Filmarile au fost facute intr-o locatie underground.
Noutatile nu se opresc aici pentru ca Moni-k isi va surprinde fanii cu un nou look mult mai agresiv; o contributie majora la noua ei imagine au avut-o stylistul Alex Radulescu si hair stylistul Bogdan Mirica.

1.Te pregatesti de lansarea primului album solo.Cum se numeste? Ce colaborari exista pe album? Cate piese are albumul?
Albumul se numeste “Pana la capat...â€Â
stiluliber
Junior Member

Mesajde HABEEB » Joi Dec 14, 2006 7:48 am

cine pula mea e moni-k ?!
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Mesajde stiluliber » Joi Dec 14, 2006 2:41 pm

HABEEB scrie:cine pula mea e moni-k ?!

cea mai buna voce din tara prostule
stiluliber
Junior Member

Mesajde Sică » Joi Dec 14, 2006 3:03 pm

deci il citez pe HABEEB:
cine pula mea e moni-k?!

p.s. astept raspuns concret, nu sa ma lovesti si pe mine cu "cea mai buna voce din tara"
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde HABEEB » Joi Dec 14, 2006 3:08 pm

oh oh oh.. cea mai mare voce.. weeeee! party!
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Mesajde eyewitness » Joi Dec 14, 2006 5:25 pm

cine pula mea e moni-k ?!

tirista cu activitate in paduricea de dinainte de castelu in drum spre ctza. i-a dat muie nicholas alecs, cand ducea rosii cu tiru din olanda la ctza. cica cand sujea p00la nu prea avea voce
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Înapoi la De pe muzica