Muzica facuta cu Reason 3.0

Totul despre tehnologia sunetului

Muzica facuta cu Reason 3.0

Mesajde Northstar » Dum Ian 15, 2006 10:17 pm

Sal. Am facut si eu cateva piese cu Reason-ul si as vrea daca se poate sa-mi impartiti parerile voastre. Muzica este gen Ambientala si Electronica. Am folosit un calculator cu pl. de sunet incorporata, iar melodiile au fost prelucrate numai in Reason, apoi le-am exportat ca WAV si apoi le-am facut mp3. Majoritatea timpului am folosit doar casti. Daca mai aveti si alte nelemuriri astept. Numai bine si va multumesc pt. timpul acordat.

Le gasiti aici:

http://www.mp3.com.au/electrosfera
Northstar
Junior Member

Mesajde picacioiu » Vin Feb 10, 2006 4:53 am

mie chiar mia placut Moonrise, probabil si pentru ca e uplifting , si numele trupei e mist :)

cya
picacioiu
Junior Member

Mesajde molia » Mar Dec 12, 2006 5:20 pm

am si eu o nelamurire...mi-am facut si eu rost de reason 3.0 si l-am instalat si cand ii dau drumu imi zice: ''Please insert the CD Orkester Sound Bank''..imi puteti spune care-i treaba..ce tre sa fac ca nu stiu...ms
molia
Junior Member

Mesajde ProTest » Mar Dec 12, 2006 9:27 pm

pai itzi trebuie cele 2 cd-uri cu bancile de sunet si preset-uri orkester si factory sound bank ... bafta
ProTest
Junior Member

Mesajde molia » Joi Dec 14, 2006 4:58 pm

pai am cele 2 cd-uri dar fisierele cu orkester si factory sound bank sunt fisiere necunoscute...
molia
Junior Member

Mesajde ProTest » Joi Dec 14, 2006 8:01 pm

eu de obicei cand foloseam reason copiam ce era pe cd-urile alea in directorul unde am instalat reason-ul si nu imi mai cerea cd-urile ... apoi daca nu ti le vede cu toate ca daca dai acolo search for sample sau .rfl nu mai shtiu exact cum era ... cu siguranta vor aparea in listea ... dar o alt posibilitate ar fi cea de la folder option sa alegi ca file-urile cu extensia .rfl sa le deschida cu reason ... cu toate ca nu cred ca te va ajuta pt ca refill-urile sunt un fel de arhive si tu ai nevoie de ce in interior-ul lor ... incearca oricum ... eu nu mai folosesc de ceva timp reason ... bafta
ProTest
Junior Member

Mesajde Slaydome » Vin Ian 05, 2007 2:04 pm

molia scrie:am si eu o nelamurire...mi-am facut si eu rost de reason 3.0 si l-am instalat si cand ii dau drumu imi zice: ''Please insert the CD Orkester Sound Bank''..imi puteti spune care-i treaba..ce tre sa fac ca nu stiu...ms

in primul rand, reason 3.0, ca si 2.0 si 2.5 au in dotare 3 CD-uri. 1) programul, 2) Orkester Sound Bank si 3) Fanctory Souand Bank. Fara cele 2 CD-uri nu ai cum sa folosesti proagramul.
Slaydome
Junior Member

Mesajde Slaydome » Vin Ian 05, 2007 2:08 pm

ProTest scrie:eu de obicei cand foloseam reason copiam ce era pe cd-urile alea in directorul unde am instalat reason-ul si nu imi mai cerea cd-urile ... apoi daca nu ti le vede cu toate ca daca dai acolo search for sample sau .rfl nu mai shtiu exact cum era ... cu siguranta vor aparea in listea ... dar o alt posibilitate ar fi cea de la folder option sa alegi ca file-urile cu extensia .rfl sa le deschida cu reason ... cu toate ca nu cred ca te va ajuta pt ca refill-urile sunt un fel de arhive si tu ai nevoie de ce in interior-ul lor ... incearca oricum ... eu nu mai folosesc de ceva timp reason ... bafta

Uite cum e treaba...da...le poti copia in directorul unde iti instalezi Reason-ul..asa fac si yo. Dar chiar daca le copaiezi, el le vede acolo..dar pentru siguranta/copyright si alte d'astea trebuie sa ai cd-urile lui...venite in pachet...it's a thing daca intelegi...
Slaydome
Junior Member

Înapoi la Home Recording