(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Mirela » Mie Mai 22, 2002 11:05 pm

la inceput suparator..bannerul cu Coca Cola Foria a devenit incet incet obositor pt.cei ca noi care stau cu ochii lipiti in forum atat timp....iar acum e de-a dreptul enervanto-exasperant....

Sopra please do sth i can't take it anymore!! !;f i'm going cuckoo
:silly:

;e Mils, ;e....it's all right,dear...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Check this out:

Mesajde Zgubilici » Joi Mai 23, 2002 5:48 am

singura posibilitate sa vad threadurile pana la capat e sa apas pe trimite raspuns!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Re: care-i duma cu kkt de coca cola?

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 23, 2002 12:12 pm

Initial trimis de Joao

unde-i moshu ca nu i-am mai vazut fata de mult?

Pai eu sunt mereu la datorie...dar diminetzile...! Te astept sa vorbim...la ore domestice...nu noaptea cand oamenii cu scaun la cap dorm ! :p

Te-am intrebat pe un subiect daca Bebe e cainele tau...si nu am primit raspuns ! Deci ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Mai 23, 2002 1:12 pm

In legatura cu bannerul, trebuie sa intzelegeti un lucru: administratorul siteului care suporta cam toate cheltuielile materiale (xkran) nu isi mai permite sa dea banii pe hosting si din cauza aceasta am apelat la o agentie de publicitate. Cum contractul cu aceasta agentie este la inceput, ei isi cam permit sa ne ia peste picior. Ideea e ca fara contractul cu aceasta firma de publicitate siteul nu o sa mai fie hostat in Romania, ci in cel mai bun caz o sa il punem undeva in SUA, pentru ca acolo preturile sunt cam de 10 ori mai mici, dar in cazul asta, la majoritatea dintre voi o sa va mearga infect, pentru ca nu aveti legatura buna cu SUA. Momentan bannerul cu Coca-Cola care apare la fiecare 2 afisari, este foarte suparator (si pe mine ma enerveaza la culme), dar nu prea avem ce sa ii facem, pentru ca acum este o promotie Coca-Cola la care ei ii fac reclama in disperare, ca deh, isi permit... Daca ati vazut si alte siteuri mari au aceeasi problema, de exemplu http://www.top100.ro. Noi o sa tot incercam sa negociem cu firma de publicitate, sa scoata chestia asta. Sper sa nu dureze mai mult de cateva zile.

Multumesc de intzelegere.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde K-gula » Joi Mai 23, 2002 1:21 pm

sunt un mare bautor de CC, insa de cand ma tot streseaza acest baner incepe sa mi se acreasca. oricum spre sa nu mai tina mult acest chin.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Mirela » Joi Mai 23, 2002 1:21 pm

Bina,Sopra,daca zici tu ca e pentru o cauza dreapta si in interesul nostru(:D)...suportam si banneru' ....:o
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Hosting - Banner

Mesajde RooT » Joi Mai 23, 2002 2:17 pm

De acord ca bannerul asta ne omoara. Acuma o sa va dau toate detaliile pe fatza sa vedetzi si voi cum stau problemele.

Problema 1: Hostingu
Hostingu pe care il avem acuma este la firma INES, firma care a fost foarte amabila in a ne face o reducere la taxa de hosting (pentru ca eram la inceput) in schimbul unui banner in partea de jos a tuturor paginilor (l-atzi vazut shi voi .. ala cu formula 1). Insa parerea lor s-a mai schimbat mai ales cu aparitia portalului. Ei au acum impresia ca hosteaza cine shtie ce site uriash din care noi scoatem bani (not true) pentru pret prea mic deci ne tot streseaza sa trecem pe un server dedicat. Partial oamenii au dreptate. De cand siteul a mai crescut, el incarca serverul de la INES (si asta este argumentul lor de baza), fapt care va afecteaza si pe voi, deoarece in anumite momente siteul se incarca greu. Noi am mai facut nishte optimizari de cod ... da nu sunt semnificative. Ideea este ca noi trebuie sa ne mutam de la solutzia actuala intr-un timp limitat (cat mai repede) deoarece INESU ne-a cam facut probleme cu hostingul asta (a fost picat siteul, ba cateva ore, ba 3 zile ... de pashti). Avem alternativa sa ne caram in strainatate (v-a zis sopra care-i faza cu asta) sau sa luam un server dedicat aici. Acuma nu shtiu cum sa va spun ... da un server dedicat la ines costa 500$/luna, + calculatorul nostru. Io nici nu am nici pe departe bani de asha ceva :( si nici nu am de unde sa fac rost. Deci singura posibilitate ar fi sa facem prin site. Pentru asta, momentan exista o singura varianta viabila: bannere (daca aveti alte sugestii ... hey ... we're here). Noi nu am cashtigat nici un ban din siteul asta, si chiar daca e sa dam bani ca pana acuma ... se pot doar sume rezonabile. Siteul nu are un scop comercial, insa cantitatea de trafic a crescut iar noi nu putem sa dam banii din buzunaru nostru la nesfarshit. Iar in cazul unui server dedicat, nici nu avem cum.
Problema 2
Referitor la banerul coca cola. Acest banner este momentan singurul baner platit de pe site. Desi inca nu am incasat nimik de pe el, agentia de publicitate care il afiseaza este singura din Romania despre care se shtie clar ca da bani. Acest lucru face ca ne-am trezit cu pleoashca aia in mijlocu ecranului. Dupa cum atzi vazut marti bannerul a stat cateva ore dupa care l-am scos complet (nu de alta da mi se pare nesimtzit cum apare), faza la care agentia de publicitate ne-a amenintzat ca nu mai coopereaza deloc cu noi, deci l-am pus inapoi. Acuma la cererile voastre, le-am dat un "avertisment" pentru solutionarea problemei in cateva zile dupa care le-am zis ca vom lua o decizie finala daca nu. Sincer, fara ashtia o sa fie practic imposibil, daca nu foarte greu sa continuam in conditzii bune.
Problema 3
Trebuia sa fie o oarecare surpriza, dar acuma asta e. Noi vrem sa lansam vara asta mai multe siteuri cum ar fi romusic.net (sa-l facem cel ma mare portal de muzica, mp3 din ro), scandal.ro (un forum probabil gigantic si portal unde sa se discute -- check numele siteului -- ), funclub.ro (site de divertisment cu o gramada de chestii cool), fanclub international (echivalentu la fanclub.ro dar in engleza si la care o sa participe si straini... deci mult mai multi useri). Deci la toate siteurile astea noi suntem dispushi sa lucram shi sa le scoatem insa fara hosting nu avem unde sa le scoatem. Toate acestea fara un hosting dedicat ... well ... nu prea se poate.

Solutzii:

1. Renuntam la acest banner si speram sa gasim altu. Mutam siteul in statele unite, iar cei pe dialup o sa injure mult. In cazul acesta speram sa putem lua un hosting dedicat ... dar probabilitatea e cam de 30%. Trebe sa va ganditi insa ca treaba asta se petrece pe buzunaru nostru si noi nu putem da prea mult.

2. Continuam cu acest banner si platim hostingu la ines ca pana acuma, in sperantza ca nu ne dau ashtia afara .. caz in care trecem la 1.

3. Continuam cu acest banner si cautam alt sponsor, iar daca rushim sa acoperim suma necesara, + ceva bani de la noi, vom lua un server dedicat.

Referitor la banerul coca cola, promotzia e pe un timp limitat probabil si dupa cum v-am spus, eu le-am dat un ultimatum. La expirarea lui noi va trebui sa alegem si vom pune un pol sa alegeti si voi daca renuntzam la baner shi ne luam adio de la ashtia sau nu (aveti acuma shi voi toate datele necesare sa luatzi o decizie).
RooT

Mesajde darkshines » Joi Mai 23, 2002 2:58 pm

azi nu m-am dus la scoala deoarece directoarea a zis ca tot poporu (plastic si muzical) are liber Joi si Vineri.
dimineata insa pe la 8:30 suna telefonul.si suna...si suna...si darky incearca sa nu-l auda dar dupa cateva jdemii de *ring ring*-uri se satura darky si e gata gata sa injure persoana de la celalalt capat al firului cand isi da seama ca vocea ii e cunoscuta...era diriginta mea cu care trebuia sa dam examenul la sculptura azi.:eek: care spunea ca trebuia sa mergem sa dam examenul ca altfel ne pica (ceea ce inseamna ca tre sa ma duc la alta scoala la anu si NU imi convine pt ca imi place pictura si mi-ar fi dor de atmosfera electrizanta de la bengosul meu liceu de arta :D )dupa care eu m-am oferit sa ma duc si sa-l dau dar dna diriga a zis ca acum daca ne-am luat vacanta nu mai are ce sa faca.
iar eu ca sa o calmez si sa o conving sa nu ma pice am facut o mica vizita la muzeul de arta unde am luat notite despre expozitia constantin gavenea un pictor chipurile renumit.urmeaza sa fac un articol despre respectiva expozitie pt revista scolii.
iar joia viitoare dau examenul la modelaj...sa speram ca il voi lua.*gulp*
acum tre sa ma mai car o data din casa la deschiderea festivalului de muzica clasica G. Georgescu , unde va trebui sa fac cunostinta cu niste participanti chinezi&francezi si sa le fac turul scolii.
intr-adevar doamnelor si domnilor , o zi aiurita.wish me luck.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Mirela » Joi Mai 23, 2002 3:04 pm

G'luck,nepotico!!make me proud!:D

mah stau si ma intreb eu de vreo 2-3 zile asa...ce s-o fi intamplat cu radicala de n-a mai dat pe'aici de'atat amar de vreme??parca mi-e dor sa mai citesc randurile sale pline de bun-simt...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Mai 23, 2002 4:59 pm

in urma discutiilor avute cu firma de publicitate, bannerul este out iar daca e sa mai apara, o sa apara numai pe portal sau numai pe prima pagina.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 23, 2002 5:34 pm

Multumim Sopra si Xkran pentru detalii ! Stim ca nu este vina noastra !
K-gula..ma dezamagesti ca bei CC !

In viitor..v-ash ruga ca...in cel mai rau caz sa punetzi un baner cu PEPSI sau cu o firma de bere !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

nu inteleg

Mesajde Joao » Joi Mai 23, 2002 9:17 pm

de ce fac fetele pe timidele in prezenta baietilor,iar cand se vad intre ele,au fantezii de-ti pica plombele!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Vin Mai 24, 2002 6:37 am

Bai, mie-mi place Coca-Cola.
Acum stau si ma gandesc cu stupoare cand au aparut toate masinile de pompieri din fata blocului, precum si imensl foc de vis-a-vis ca eu nu am vazut/auzit nimic!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Mai 24, 2002 8:14 am

Initial trimis de Mirela
mah stau si ma intreb eu de vreo 2-3 zile asa...ce s-o fi intamplat cu radicala de n-a mai dat pe'aici de'atat amar de vreme??parca mi-e dor sa mai citesc randurile sale pline de bun-simt...

acu fo luna sau doo radicala anunta intr-un post ca e insarcinata, asa ca poate are alte treburi la momentu actual.... sa o astepatm cu vesti (fata, baiat, tripleti...)
Rolf
Junior Member

Nu conteaza ce-i in mintea mea, dar ma crucesc atunci cand vad ce basheshte a altora:

Mesajde gaga » Vin Mai 24, 2002 9:11 am

IA DATZI CLICK AICI

p.s. asta e un fel de avertisment pt. imbecilitzu
gaga

Re: Nu conteaza ce-i in mintea mea, dar ma crucesc atunci cand vad ce basheshte a altora:

Mesajde Mirela » Vin Mai 24, 2002 9:51 am

El ultimo...si señores y señoritas....mai sunt 2 ore si ceva and it's gaonna be all over...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Re: Nu conteaza ce-i in mintea mea, dar ma crucesc atunci cand vad ce basheshte a altora:

Mesajde Zgubilici » Vin Mai 24, 2002 12:52 pm

Initial trimis de DANA
IA DATZI CLICK AICI

un caz avansat de schizo-mangofazonare-pitzigulina!!!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mai 24, 2002 9:36 pm

Initial trimis de DANA
IA DATZI CLICK AICI

Nu mai e nici o indoiala, Gabytu e la folie.
"Against modern football."
Aliosha

hmmmmmmmmm

Mesajde Joao » Vin Mai 24, 2002 11:36 pm

mirela ,esti suparata pe mine?
Joao
Junior Member

on my mind...

Mesajde Zgubilici » Sâm Mai 25, 2002 7:44 am

is mu hair, and on my hair is a lot of pressure. AAAAAAAAAAAAAAA!
Zgubilici
Junior Member

Re: hmmmmmmmmm

Mesajde Mirela » Sâm Mai 25, 2002 1:58 pm

Initial trimis de Joao
mirela ,esti suparata pe mine?

Suparata??cine,unde,cand??
Mirela??stai asa s-o-ntreb................
Zice ca nu e mah suparata....why??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Sâm Mai 25, 2002 2:00 pm

Zgubi,why all that presuure??

hahaha,ce avatar mishtoc si-a tras SOD....

in mintea mea acum...e cam gol si pustietate(m-am trezit doar de vreo jumate de ora,ce sa-i fac)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Bagheera » Sâm Mai 25, 2002 2:04 pm

Mai sunt 2 ore pana plec pe stadion in Cotroceni si sa sper sa fiu la fel de bucuros cand ma intorc. Sper sa fie la inaltime Olaroiu&Co.
Bagheera
Junior Member

mai sunt 30 de min

Mesajde Joao » Sâm Mai 25, 2002 4:02 pm

si plec pe cfr sa joc fotbal!
sper ca baietii sa fie in forma mare sa vin vesel!
Joao
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 25, 2002 4:09 pm

Se termina tot... Se termina scoala, legatura mea la net, fanclubu', mania mea cu Kpital, tot se termina... trec printr-o criza. Ce de cacat e viata!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 25, 2002 5:41 pm

Initial trimis de Bagheera
Mai sunt 2 ore pana plec pe stadion in Cotroceni si sa sper sa fiu la fel de bucuros cand ma intorc. Sper sa fie la inaltime Olaroiu&Co.

Bageera pentru faza asta..chiar esti bulangiu ! Hai..aia cu marijuana..am luat-o in gluma..dar nu inteleg..de ce nu m-ai chemat si pe mine la meci ????
Stau singur in casa..si ma uit la televizor..ca nu am avut cu cine sa merg pe stadion !

Esti bulangiu !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Sâm Mai 25, 2002 11:54 pm

two weeks , two weeks , darkshines girl , thas all you hafta do , just wait 2 more weeks then kapow!no more school!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 25, 2002 11:56 pm

ce griji majore ai si tu caprioaro...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Zgubilici » Dum Mai 26, 2002 12:43 am

NO MORE SCHOOL SI A LOT OF EXAMS :( => PRESSURE
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Mai 26, 2002 1:22 pm

Azi imi merge bine,e soare afara,cei din jurul meu sunt adorabili,imi merge si netul....ceva e in neregula,parca prea in roz sunt toate.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati