)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
test test test test
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ia sa vedem daca merge.
ANTI
-

posturi consecutive (ma propun pentru avertisment
)
In atentia tuturor userilor:
1. problema pozelor (atasare si vizualizare) va fi rezolvata intr-un viitor nu foarte indepartat, dupa cum mi s-a comunicat.
2. v-as ruga ca atunci cand mai intampinati vreo problema tehnica sa o prezentati, in termeni civilizati, aici, pe threadul de reclamatii sau mie personal, pentru a o inainta departamentului tehnic al celor care au preluat forumul.
Multumesc anticipat
)
In atentia tuturor userilor:
1. problema pozelor (atasare si vizualizare) va fi rezolvata intr-un viitor nu foarte indepartat, dupa cum mi s-a comunicat.
2. v-as ruga ca atunci cand mai intampinati vreo problema tehnica sa o prezentati, in termeni civilizati, aici, pe threadul de reclamatii sau mie personal, pentru a o inainta departamentului tehnic al celor care au preluat forumul.
Multumesc anticipat
ANTI
-

am luat legatura azi cu cineva, si s-a rezolvat problema in mai putin de 15 minute, comunicand in termeni civilizati, desi imi statea pe buricele degetelor sa-i trimit in ue.
ANTI
-

Baix_"am luat legatura azi cu cineva, si s-a rezolvat problema in mai putin de 15 minute, comunicand in termeni civilizati, desi imi statea pe buricele degetelor sa-i trimit in ue."
Ce spuneai ca s-a rezolvat?Problema pozelor?S-o crezi tu !
Ce spuneai ca s-a rezolvat?Problema pozelor?S-o crezi tu !
Si asta trece !
- pacha
sezi bland pacha ca baix o spus ceva posturi mai sus ca: " 1. problema pozelor (atasare si vizualizare) va fi rezolvata intr-un viitor nu foarte indepartat, dupa cum mi s-a comunicat."
altfel: copii nu va treziti prea devreme ca se strica bujiile
altfel: copii nu va treziti prea devreme ca se strica bujiile
-

shiona - Junior Member
da, nu merg pozele. nici macar alea atashate in trecut, am verificat k tocma la salma voiam sa ma uit, ma credetzi sau nu, sa iau aminte despre cum sa fiu blonda 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
am verificat k tocma la salma voiam sa ma uit, ma credetzi sau nu,
hai recunoaste ca te ruade pizma
.
oare sunt unyy care cer pe privat ID-ul de mess ca sa te bombardeze cu spam-ury? huuuummmm...

............................
- sin ella
Shaki scrie:da, nu merg pozele. nici macar alea atashate in trecut, am verificat k tocma la salma voiam sa ma uit, ma credetzi sau nu, sa iau aminte despre cum sa fiu blonda
Iubita, click mick pe profilu public si poti sa ma admiri in toata splendoarea mea, e-adevarat ca pe pixeli putzintei. Si aia inca nu e cea mai reusita poza, da n-am vrut sa va complexez ireversibil

E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-

Salma - Mesaje: 774
poti sa ma admiri in toata splendoarea mea, e-adevarat ca pe pixeli putzintei
sgarcito, da-te si tu pe picseli mai multz, cu splenduarea ta cu tot
(sa se bucure shaki, nu de alceva)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ce morti masi s-a intamplat cu formumul, am postat si eu pe la multi ani si nu imi arata postul, nasterea masi de treaba.
pun aici urarea de la multi ani:
la multi ani blue, sa ai parte de tot ce iti doresti si sanatate tie si celor dragi
pun aici urarea de la multi ani:
la multi ani blue, sa ai parte de tot ce iti doresti si sanatate tie si celor dragi
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
morti masi de net, acum am vazeat, imi dadu niste erori fc-ul si nu puteam sa imi vad posturile
edti iar mi-a dat:
There seems to have been a slight problem with the FanClub Forum database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.
An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
edti iar mi-a dat:
There seems to have been a slight problem with the FanClub Forum database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.
An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
Sica credeam ca ma omoara orasu ala al vostru. In primu rand, sau suntem noi tampitzi sau n-am fost in stare sa gasim un fast food sa mancam in tot centru ala al vostru. P-orma la iesirea spre Brasov, ne-am plimbat vreo 15 minute (in spirala cred) - pe sub pod, pe langa pod, prin pod si in final pe pod spre casa. Occident la voi in Bacau bre
editez - SiCA CREdeam e cacofonie? daca da, scuze.
editez - SiCA CREdeam e cacofonie? daca da, scuze.
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member