Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde kant emir » Sâm Ian 13, 2007 3:38 pm

adonysule, nu cred ca ti-am mai spus vreodata ca ma plictisesti grozav, este?

ce vrei tu sa demonstrezi cu pseudo-cugetarile tale, care nu se adreseaza nimanui si nici nu inseamna nimic (decat, poate, pentru tine)? nu te suspectez de goana dupa posturi, dar nici nu pricep rostul acestui ne-jurnal - chiar iti marchezi (criptic, sa pricepi numai tu) niste evenimente din viata ta?

e doar curiozitate, nu tzin sa te insult (nici macar cu informatia despre plictiseala nu tziu sa te insult)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde ZOROX » Sâm Ian 13, 2007 7:30 pm

Nu stiu de ce dar pe oamenii care articuleaza prenumele ii detest.De exemplu ,"iuliane" ,"georgiule" ,"popescule","ursule" . Cat de scarbosi pot fi indivizii astia la un timpul potrivit. De exemplu ,tata cand imi spunea "Mariane ! Mariane ! STrange acolo ,du-te la scoala ,invatza etc.".
Articularea asta faca o strigare mult mai personala si mai plina de un fel de incarcatura de datorie. Are o tenta de porunca si iti da o senzatie de bine ,o cantitate de buna-vointza.Un aer de familie. O dezinhibare ,o prietenie .
Urasc sa mi spuna asa. O alta parte din psihologia chemarii se numeste "Ioane! "
Cred ca primul care a strigat un nume asa ,articulat , a urlat dupa Ion. Aici pot exista dezvoltari cum si de ce s-a ajuns la asa ceva dar nu o sa insist.
Ion a fost incipit-ul urlarii cu articulari.Deci ,articularea prenumelor este ,printr-o deductie simpla ,o tzaranie.Acuma nu stiu de ce urasc gestul asta atat de mult,poate pentru ca sugereaza o mai puternica apropiere intre cei care il folosesc sau pt ca este o tzaranie.
Cred ca cel mai mult imi displace, in felul asta de a fi, angajamentul propus de `strigator`.Da,asta era problema .

Acuma nu stiu pe cati dintre voi ii afecteaza metoda asta de a striga dupa cineva.
Io nu strig niciodata asa.Doar cand sunt beat.Si atunci o fac ironic. : PP
ZOROX
Junior Member

Mesajde adonys » Sâm Ian 13, 2007 8:48 pm

emirule filozof (desi poate cred ca filfizon te'ar caracteriza mult mai bine, parerea mea.. si te rog, ia'o ca pe'o remarca, nu tin sa te insult), mai mult decat sigur nici n'ai sa pricepi vreodata, si'oricum n'ar avea nici un rost.

ultima oara cand m'am uitat eu in dictionar, jurnalul insemna ce va de genul "a daily record of personal activities, reflections, or feelings", or cel putin asa pretind tampitii aia de la merriam webster (scuze ca nu ti'am dat definitia din dex, dar nu'l am la'ndemana.. sper sa te descurci cu engleza). un mic rezumat asa, mai pe'ntelesul tau, ar fi ceva gen il tin in primul rand pentru mine, si online pt ca mi'e mai usor sa'l am cu mine oriunde ma duc (ca sa'ti raspund la alta viitoare nerostita intrebare).

cat despre plictiseala, asta se rezolva simplu, faci la fel cum faci cu toate lucrurile care nu's pentru tine, nu te privesc, nu's pe'naltul tau inteles, sau pur si simplu nu te intereseaza: le ignori!

simplu, nu?

PS: si un sfat din partea mea - intoarce'te la ce faci tu mai bine, adica la pupat suspuse posterioare.. iti sta si ti se potriveste mult mai bine.. si'nc'o data, e un sfat, ia'l ca atare, in nici un caz nu doresc sa te insult.. doamne fereste, ar insemna ca m'as fi coborat la mintea ta :D !
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Ian 13, 2007 9:17 pm

PS: si un sfat din partea mea - intoarce'te la ce faci tu mai bine, adica la pupat suspuse posterioare.. iti sta si ti se potriveste mult mai bine.. si'nc'o data, e un sfat, ia'l ca atare, in nici un caz nu doresc sa te insult.. doamne fereste, ar insemna ca m'as fi coborat la mintea ta

amice, insulta ta e gratuita, atitudinea este prosteasca, superioritatea ta cea declarata nu se justifica prin nimic

nu pari sa fii genul de om care sa fie apt sa-mi dea sfaturi; chiar daca ar fi asa, nu te-a poftit nimeni la sfat - sau, cel putin eu nu tzin minte sa-ti fi cerut sfaturi
(in caz ca te intereseaza, afla ca mor de dragul celor care se reped sa imparta sfaturi)

ultima oara cand m'am uitat eu in dictionar
adica in urma cu doojde minute? cand te-ai ajutat umpic cu google, ca sa faci un c/p mititel?
il tin in primul rand pentru mine, si online pt ca mi'e mai usor sa'l am cu mine oriunde ma duc

daca ar fi asa de intim si asa de "pentru tine", ai putea sa-l tzii intr-o casutza de mail (maxim doo, sa trimiti de pe una pe cealalta - nu ti-a trecut prin capshor?) - ar fi tot onlain, si n-ai mai plictisi lumea pe un forum (sa-ti dau linc la frun dictionar? sa afli ce este forumul si la ce este el bun? ofcors, in afara de bagarea in seama, ca mai are si alte utilizari); sau macar ai sta pe un forum mai la mintea ta (loco ie numa bun, zic io)

in concluzie: ma plictiseste pana si gandul ca existi, nu e neaparat necesar sa-ti citesc pretioasele notite despre "personal activities, reflections, or feelings"

dar daca te ostenesti sa ma mai injuri umpic (vai, suptilule!), o sa fiu bucuros sa mai alung plictiseala
kant emir

Mesajde adonys » Sâm Ian 13, 2007 9:23 pm

in caz ca n'ai remarcat, tonul si stilul au fost exact cele pe care le'ai folosit tu in postul tau, si'ai sarit ca ars "insulta gratuita" si'alte alea.. stii cum e cu aia cu masura dubla..

si nu'ti mai spun decat atat: daca tu ai nevoie de google ca sa gasesti merriam webster'ul, e grav.. si cu asta te las sa'ti vezi de aberatille tale, n'as vrea sa te (mai) retin (vreodata). adio!
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Ian 13, 2007 9:38 pm

in caz ca n'ai remarcat, tonul si stilul au fost exact cele pe care le'ai folosit tu in postul tau, si'ai sarit ca ars "insulta gratuita"

zi sa mori tu ca filfizon, pupincurist si prost* e tot aia cu plicticos

cum e cu dubla masura? am sarit ca ars? gratuit?

nu's pe'naltul tau inteles
ar insemna ca m'as fi coborat la mintea ta
kant emir

Mesajde Shaki » Sâm Ian 13, 2007 10:32 pm

va mananca rau undeva, este?
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde adonys » Dum Ian 14, 2007 9:23 am

Shaki, este. Si o sa'ti desenez tie (desi sunt sigur ca nu ar fi nevoie sa'ti desenez, insa asa poate pricep si altii mai slabi de inger) exact despre ce este vorba, ca se pare ca exista niste persoane atat de neajutorate incat nici macar nu'si dau seama ce fac cu propriile lor manute..

Iar acum, pentru copii de gradinita, va rugam invatati urmatorul comentariu pe de rost. Iar daca aveti intrebari copii, mergeti sa'ntrebati pe mama si pe tata!

special olympics child scrie:adonysule, nu cred ca ti-am mai spus vreodata ca ma plictisesti grozav, este?
observam cum autorii importanti isi deschid articolele publicate in presa direct cu atacuri la persoana. adica nici macar un "bah boule, nu'mi place ce si cum ai scris" asa , de camuflaj, desi se presupune ca ziarul asta ar fi rezervat doar pentru comentarii la jurnale, nu la autori.. hmm..

si'n plus, un mix exercitiu de indemanare: va rugam completati spatiile libere din urmatoarea afirmatie "ma plictiseste extrem de grozav persoana ta pentru ca esti un ......." alegand cateva dintre urmatoarele cuvinte sau combinatii de cuvinte "un geniu", "rosu", "extraordinar de destept", "galben", "premiant", "si" "extrem de inteligent", "albastru", "sclipitor" si'alte asemenea. iar pentru acei dintre voi care nu reusesc, va multumim, stati jos, doi!

special olympics child scrie:ce vrei tu sa demonstrezi cu pseudo-cugetarile tale..
recitim comentariul anterior. punct cu punct. si nu este nevoie sa comentam textul mai departe, pentru ca deja atat cat a fost este arhisuficient sa ne lamureasca problema.

Nu te supara pe mine Shaki, dar cateodata ma mananca si pe mine limba.. rau.. in special cand se sare cu mult peste limitele bunului simt.. si'n mod si mai special atunci cand persoana respectiva mai este si admin..

of doamne..
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Ian 14, 2007 10:04 am

adonys tata, faptu ca esti idiot l-ai demonstrat deja, de ce te ambitionezi sa mai continui demonstratia?

hint: merji acu pe mocofania si parajte-ne lu moshu cum ca ce projti suntem noi pe fc si ce telijent ejti tu, manca-l-ar tata de baiat frumos si dajtept
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde adonys » Dum Ian 14, 2007 10:19 am

hai, sa vina haita.. :zambet:

si da'mi voie sa'ti intorc complimentul gratuit: nu ma caracterizeaza, poti sa'l pastrezi sanatos, ti se potriveste muuuult mai bine, ca o manusa..
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Ian 14, 2007 10:38 am

hai bajti!
eyewitness

Mesajde Shaki » Dum Ian 14, 2007 11:25 am

adonys,
ori intzelegi k asta e un loc public shi k oricine are dreptul sa comenteze despre jurnalul tau k e plictisitor, nesarat, criptic, stereotipic, telegrafic sau mai shtiu eu ce
ori be, daca ai sensibilitatzi peste care tzi se pare k cineva calca, te sfatuiesc sa te duci frumos pe un site care gazduieshte bloguri, sa-tzi faci unul acolo, sa il incui de sa-l vezi numa tu, shi atunci nimeni nu o sa mai aiba nimik de spus
qed
pentru k nu pot impiedica oamenii sa aiba o parere shi sa shi-o exprime, shi nu poa sa spuna numa lucruri frumoase shi raze de soare, shi despre jurnalul meu s-a spus k ie intunecat, monoton, shi ce-o mai fi fost shi am trecut peste asta, ori scrii pentru k itzi place sa scrii shi nu tzii seama de vorbe, ori nu mai scrii, punct. now be a big boy shi intzelege, sau cearta se va perpetua la nesfarshit shi in cele din urma va trebui sa intervin cu un ban.

Shaki

Mesajde the_scavenger » Dum Ian 14, 2007 12:08 pm

O fi din cauza vremii.. anormale? Cica e cu 5-7 grade mai cald decat de obicei.. :) Nu va infierbantati cu nimicuri, e prea frumos afara.
[url=picasaweb.google.com/cgcmsu][size=-2]pozne!
[/size][/url]
[url=picasaweb.google.com/mihaela.maresoiu][size=-2]pozne!![/size][/url]
the_scavenger
Junior Member

Mesajde RajaF » Dum Ian 14, 2007 2:27 pm

Ma bagam si io in discutie... asa, ca musca carcotasa... da nu avea rost, asa ca am dat iedit :D
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Ian 14, 2007 2:48 pm

bre adonysule, amu sincer iti spun: n-am abvut deloc intentia sa te insult, ci doar ti-am comentat jurnalul (despre care cred, in continuare, ca nu e in regula)

ai reactionat total disproportionat - imi pare rau ca te-am starnit la asa ceva (nu prea aveam de unde sa anticipez anomalia), mai ales ca vad ca ti s-a cam intors (la fel de disproportionat, si tie - macar prin numarul celor pe care i-ai enervat)

daca te incalzeste cu ceva, uite: eu imi retrag public toate afirmatiile despre tine si jurnalul tau - multumit?
kant emir

Mesajde nocturna » Dum Ian 14, 2007 3:17 pm

trecand peste haosul semnelor de punctuatie, mie imi place jurnalul lui zoroics. o fi bine ?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde ZOROX » Dum Ian 14, 2007 4:34 pm

da ma ,stiu ca nu stiu sa scriu.
da macar stiu sa citesc.
ZOROX
Junior Member

Mesajde adonys » Dum Ian 14, 2007 5:08 pm

shaki, era vorba despre afirmatiile pe care respectivul le facuse la adresa mea, si nu respectiv a jurnalului.. o mare diferenta as spune eu..
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde Shaki » Dum Ian 14, 2007 5:38 pm

pai, a zis k il plictiseshte ce scrii, nu ce-ai extrapolat tu. shi chiar de ar fi asha, asta nu ie o jignire. uite, pe mine ma plictiseshte emiru de exemplu :D

Shaki

Mesajde eyewitness » Dum Ian 14, 2007 8:44 pm

da tu inca il mai citejti pe emiru? stoico :D
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Ian 15, 2007 10:55 am

Misto jurnalu lu zorox! Am ras tot timpu in drum spre baie! Unde am vomitat. De atata ras! Mai scrie! Baga si ceva sex, daca se poate. Da nu din ala cu homosexuali, ca nu-mi place ala.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde ZOROX » Lun Ian 15, 2007 11:20 am

Nicholas ,fetele nu-mi plac.
E trist ,baga-mi-as pula.
ZOROX
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Ian 16, 2007 11:51 am

Katika, am vazut ca ai 25 de ani, cum poti scrie porcariile alea de poezii la varsta asta?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde pacha » Mar Ian 16, 2007 1:55 pm

katika,imi reinnoiesc cererea.

keshule,io cred ca implineste 27 de ani anul acesta
Si asta trece !
pacha

Mesajde Necko » Mar Ian 16, 2007 4:11 pm

imi place zoroics. chiar mult. cum naiba poa sa-mi placa ce scrie diliu asta, nu stiu. da de ce ma mir? ca nici uid nu-mi place mai putin.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde FleurDuLys » Mar Ian 16, 2007 4:33 pm

uidu imi place si mie. Ultimul post l-am inteles totusi pana la jumate ca dupa aia m-am incurcat in actori si cantareti (cine-i ala, cine-i celalalt), insa asta nu m-a impiedicat sa rad cu gura pana la urechi. :D
FleurDuLys
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Ian 17, 2007 8:27 pm

hehehehe, zorox, m-am prapadit de ras la ultima ta intrare pe jurnal - credibila, captivanta si umpic imprevizibila:
cand sa-mi incep disertatia,dobitocul spune:
" Hai in pizda ma-tii ,te ridici ,stai ,ce facem aici ? "
Ma blochez ,incerc sa scot o silaba ,nu pot ,mai incerc o data ,oftez resemnat ,il privesc si-mi repet ca nu pot sa ma consum sa mai stau sa-i explic.Nu merita.
Astfel ,il binecuvantez cu un dos de palma,tipu se bajbaie 2 m mai departe ,cu ochelarii pe jos ,se cocoseaza speriat si ma priveste cu niste ochi mirati si cu teama.

(da cu punctuatia cum e, o faci de-al drec? bine, stiu ca e treaba ta, da-s curios)
kant emir

Mesajde the_scavenger » Mie Ian 17, 2007 9:03 pm

ZOROX, eroul nostru, ne-ai razbunat! :)
[url=picasaweb.google.com/cgcmsu][size=-2]pozne!
[/size][/url]
[url=picasaweb.google.com/mihaela.maresoiu][size=-2]pozne!![/size][/url]
the_scavenger
Junior Member

Mesajde ZOROX » Mie Ian 17, 2007 10:26 pm

Doctorii astia ,pula mea,s-au chinuit ca niste sclavi cinshpe mii de ani prin facultatile de medicina ,prin clinici,prin rezidentiate .Au si ei dreptatea lor. Vine un dobitoc de 20 de ani,te rezuma cu severitate la o bucata de carne mucificata pe jos cautandu-ti ochelarii ...
Daca as fi in postura lor ,pe ce podium m-as imagina ! Cate figuri as avea in cap,daca in conditia in care sunt acum nu respect pe nimeni,nu stiu cum m-as purta si cu 15 ani de studiu ,in calitatea de medic. As fi atat de sus incat as ramane fara aer,cred ca numa in excese de priviri furtive si bolnavicios de inteligente m-as arde.
As pluti pe un suport de aur ,ca Aladin pe carpa ,nici nu mi-as permite sa-mi misc degetele de la picioare.
Pe de alta parte ,faci ce faci si unii raman fara pula.
Hmm ,nu stiu cum trebuie abordata problema ,cum sa distribuim respectul ,cum sa-i intelegem .

Kant emir ,
S-a m-a fut in ia de punctualitate
ZOROX
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Ian 19, 2007 12:50 pm

Scavangere, de ce trebuia sa faci tu pe duru si sa nu-ti iei costum? Faza aia cu jocu pare din As good as it gets, e putin cam teatrala. In rest, ce plm credeai c-o sa fie la cursu festiv? Contracte de munca? Mai putini idioti decat de obicei?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale