Vreau sa imi fac noi prieteni
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Vreau sa imi fac noi prieteni
salut...
vreau sa imi fac noi prieteni... prietene.... sunt blonda-satena,. am ochii verzi-albastri... 50 kg si 1,68 si imi plac Animal X , Vama Veche, Taxi.... si imi place sa am cat mai multi prieteni! :-)
vreau sa imi fac noi prieteni... prietene.... sunt blonda-satena,. am ochii verzi-albastri... 50 kg si 1,68 si imi plac Animal X , Vama Veche, Taxi.... si imi place sa am cat mai multi prieteni! :-)
- MeG
Shtiu ca ai poza ...
Poate uploadezi shi o poza aici ... please ... ca m-ai facut foarte curios ...
- Administratori
- x-Clone
Re: Vreau sa imi fac noi prieteni
Initial trimis de MeG
salut...
Salut draga.Sa stii ca i-mi plac f, mult blondele si mai ales cu ochii albastrii.Am aceleasi preferinte ca si tine si multe altele.Sunt si eu blond cu ochii albastrii am 1.74 si nu stiu cate kg ,imi place sa ma distrez sa ma uit la tv sa merg in discoteci si sa fac excursii .As vrea sa fim amici si poate sa fim prieteni.Pa pa si "sa fii iubita"!!!!!!!
- raadu
Re: Re: Vreau sa imi fac noi prieteni
Initial trimis de raadu
Salut draga Meg.Sa stii ca i-mi plac f, mult blondele si mai ales cu ochii albastrii.Am aceleasi preferinte ca si tine si multe altele.Sunt si eu blond cu ochii albastrii am 1.74 si nu stiu cate kg ,imi place sa ma distrez sa ma uit la tv sa merg in discoteci si sa fac excursii .As vrea sa fim amici si poate sa fim prieteni.Pa pa si "sa fii iubita"!!!!!!! Daca vrei sa vorbim iti las o adresa de mail "vasi_an@yahoo.com"
- Vizitator
si io vreau sa-mi fac prietena
am 17 ani si sunt mai inalt ca tine dar e ok
daca vrei sa vb cauta-ma la hack_the_planet01@hotmail.com
daca vrei sa vb cauta-ma la hack_the_planet01@hotmail.com
- zero cool
imi poti trimite si mie adrreesa ta de mail
ce mai faci draga...daca vrei sa-mi scrii astept mailul tau
- Dr. Pipper
[quote]Initial trimis de MeG
[B]salut...
vreau o gagica misto ca mine
[B]salut...
vreau o gagica misto ca mine
- suparatu'
despre noi
DRAGA MEA TI-AM CITIT MESAJUL SI SINCER MI-A PLACUT FAPT PENTRU CARE TI-AM SCRIS.
ACUMA MARE LUCRU NU STIM UNUL DESPRE CELALALT DAR NU SE STIE NICIODATA ...
EU AM 17 ANI 1,72M SI 60KG SINT DIN ORADEA SI NU AM PRIETENA IN MOMENTUL ACTUAL DACA VREI SA NE CUNOASTEM DA-MI UN TEL.LA NUMARUL ACESTA SI SPUNE "CU MIRCEA AS DORI"410296.
IN SPERANTA UNEI RELATII CIT SE POATE DE SINCERE ITI MULTUMESC ANTICIPAT.
ACUMA MARE LUCRU NU STIM UNUL DESPRE CELALALT DAR NU SE STIE NICIODATA ...
EU AM 17 ANI 1,72M SI 60KG SINT DIN ORADEA SI NU AM PRIETENA IN MOMENTUL ACTUAL DACA VREI SA NE CUNOASTEM DA-MI UN TEL.LA NUMARUL ACESTA SI SPUNE "CU MIRCEA AS DORI"410296.
IN SPERANTA UNEI RELATII CIT SE POATE DE SINCERE ITI MULTUMESC ANTICIPAT.
- MIRCEA DUMITRU
Re: Vreau sa imi fac multi prieteni
buna
am 18ani 1.84 si 65kg ......ochi albastri si par saten .... toti cei care au nevoie de un prieten pot sa ma contacteze pe mail philip@email.ro
pa
am 18ani 1.84 si 65kg ......ochi albastri si par saten .... toti cei care au nevoie de un prieten pot sa ma contacteze pe mail philip@email.ro
pa
- philip
Re: Vreau sa imi fac noi prietenii
Initial trimis de MeG
salut...
-
Dee Dee - Junior Member
buna Meg.azi m-am inscris si eu si nu prea ma pricep oe aici.avem multe in comun si as vrea sa fim prieteni. te astept sa-mi scrii. pa
- Vizitator
buna Meg.azi m-am inscris si eu si nu prea ma pricep oe aici.avem multe in comun si as vrea sa fim prieteni. te astept sa-mi scrii. pa
- adrian-virgil
hallo!!!!
Buna!
Cristi ma numesc sunt stylist am 20 ani si frumusel foc daca vrei sa imi scrii scrie pe roscatel2000@yahoo.com te pup!!!
Cristi ma numesc sunt stylist am 20 ani si frumusel foc daca vrei sa imi scrii scrie pe roscatel2000@yahoo.com te pup!!!
- Vizitator
buna!
Buna.Cred ca si eu fac parte din categoria celor care cauta noi prieteni, asa ca...
Ma cheama Adelina, am 16 ani, sunt de langa bistrita, sunt roscata, am ochii verzi, 162 inaltime si 45 kg.Sunt eleva in clasa X a , profil:economic.Nu mai stiu ce sa va zic despre mine.
Daca vreti sa vorbiti cu mine , aveti o adresa la dispozitie:
adelina_snoopy@yahoo.com
Ma cheama Adelina, am 16 ani, sunt de langa bistrita, sunt roscata, am ochii verzi, 162 inaltime si 45 kg.Sunt eleva in clasa X a , profil:economic.Nu mai stiu ce sa va zic despre mine.
Daca vreti sa vorbiti cu mine , aveti o adresa la dispozitie:
adelina_snoopy@yahoo.com
- adelina
- Junior Member
vreau noi prieteni
va rog sa ma cautati sunt un nou membruInitial trimis de vali
mastere, mastere
eu m-as multumi si cu un semn de salut din partea ei
- patrik
buna Megfetf
Buna MEg
Sunt Patrik SI VREAU SA-MI CAUT O FATA! Am 19 ani sunt brunet 1,78 ,65 kg ochi negri ,imi place sportul ,muzica si pasionat sa foto
-
grafiez
ce este splendit.Si sunt in cautarea unei noi relatii!
Sunt Patrik SI VREAU SA-MI CAUT O FATA! Am 19 ani sunt brunet 1,78 ,65 kg ochi negri ,imi place sportul ,muzica si pasionat sa foto
-
grafiez
ce este splendit.Si sunt in cautarea unei noi relatii!
- patrik
Sunt din Targoviste si vreau sa cunosc si eu fete si stelisti.CEi care vor sa ma cunoasca pot sa-mi scrie pe emailul
ngm_ultras@steaua.ro
Pot fi un bun prieten!Accept orice fel de discutie.Mai multe detalii dupa ce imi scrieti.
ngm_ultras@steaua.ro
Pot fi un bun prieten!Accept orice fel de discutie.Mai multe detalii dupa ce imi scrieti.
- Vizitator
blond, 1.74 kg nici prea multe nici prea putine, ochi albastrii, student, zic eu inteligent (hahaha) detalii la
catalin80@room33.com
p.s. am 21 si sunt din bucuresti
bani, masina si fata nu posed
catalin80@room33.com
p.s. am 21 si sunt din bucuresti
bani, masina si fata nu posed
- Orange
- Junior Member
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2