Initial trimis de Pizzi
In primul rand pentru Darec: nu are rost sa-ti mai raspund la mesaje, nici macar tu nu-ti sustii ideile. Treci de la o parere la alta. Pentru n3aGabitz si MasterGz: aveti dreptate, dar eu ma refeream la cifra de afaceri si de artistii promovati si de succesul acestora. Acum ceva timp MTV USA a facut un clasament bazat pe mai multe criterii. In clasament erau prezentati cei mai de succes producatori de hip hop din state. Erau 4 si Dre nu era printre ei. Erau Timbaland, P.Diddy, Dupri, Neptunes. :t
Initial trimis de n3aGabitz
frate,
tocmai din punct de vedere financiar, DRE este acum iar sub lumina reflectorului de la achizitia lui 50 Cent. Anul trecut a fost ptr The Eminem Show. Intelegi? Nu stiu clasament ai citit tu nu stiu unde. ai poate a fost pe o perioada de 6 luni sau mai putin. Nu poti produce constat ceva, intelegi? atunci tot ce ai face ar fii un cliseu. Consider ca FIIND aici in SUA, sunt totusi la curent cu ce producator e mai in top? nu CREZI? The Neptunes sunt F BUNI, dar ce fac ei este un clisheu, asculta orice hit indiferent de artist produs de ei, asculta beat-ul (drums) si vei vedea ca este acelasi patern de bass si snare, asta o stiu toti cei care se ocupa sau nu cu asta, si le place hip hop-ul aici. intelegi? Daca erau asa grozavii Neptunes erau nominalizati la sectia de producer of the year nu? Dar nu au fost in skimb Dre a fost, fiindca nu conteaza numai cantitatea ci si calitatea! Nici timbaland nu a fost, nici p.diddy.
Iar despre P.diddy iti mai pot spune ceva, el nu intra in studio si se aseaza la drum machine si face un beat. el are oamenii lui cu cara a facut contract si s-au inteles sa il treaca ca co-producer. este rar cand diddy face cu mana lui ceva, dar nu asta e job-ul lui. el e producator doar ca titlu, nu ca si producatorul in sensul de a face un negativ.
pace
Initial trimis de Pizzi
Si ca fapt divers. Stiu cum suna Neptunes. Kiar imi plac, mai ales Pharrell Williams. Si pot spune ca ma pricep si eu la tobe (drums) si beat machine si alte cacaturi d'astea atata timp cat lucrez intr-un studio nu? Ca fapt divers.... gata am incheiat discutia. :t
Initial trimis de n3aGabitz
nu am stiut ca lucrezi in studio. nu am vrut sa te desconsider, dar am vb mai explicit si ptr cei care nu lucreaza in studio-uri (ca noi) sau care nu prea se ocupa cu asa ceva.
pace
Initial trimis de Pizzi
Ai dreptate dadius. Daca cineva de p'aci nu a lucrat sau nu lucreaza intr-un studio profesional, oricum are unul improvizat acasa. Pentru Darec. Am lucrat la K1 si acum colaborez cu cineva intr-un studio. Studioul nu are o denumire anume. Este improvizat intr-o garsoniera. Cam atat. :t
Initial trimis de Darec
Uite, Dadius avea o oferta de la Fornea de lucru. Tu esti mai in masura sa ii spui ce e pe acolo.
Lemmy scrie:Ba ratatule, daca vrei sunet adevarat incearca sa asculti Brian Transeau (BT) de ex si ai sa intelegi ce inseamna sunet, nu fraieri d'astia gen MTV sau TEO
Nu prea am citit ce atzi scris mai in posturile astea
Nu avem acel talent si a cea capacitate de a ajunge la acea performantza`
intelegetzi ce vretzi de aici.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator