)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
bai, ce scrie la voi acolosha la rubrica virsta??
iaodi, iaca prostie la max: http://www.youtube.com/watch?v=Yt9vi41rnAU&NR
iaodi, iaca prostie la max: http://www.youtube.com/watch?v=Yt9vi41rnAU&NR
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
aha + ca trebuie sa astept ceva timp pana sa inceapa procesu si cateodata se mai oftica si nu vrea sa mai faca nimic nimic si eu trebuie sa apas butonul restart, e un chin
cum strang niste bani cum imi iau unul nou
cum strang niste bani cum imi iau unul nou

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
hmm .. problema cu hdd-u? mno .. eu am pb cu intregul sistem:))in vara mi s-a dus placa video .. si acuma o am aia incorporata de 32 .. care se duce si asta incet incet:)) deci ma simt "beeton"
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume." (Enriyeu Castaldo)
-

scartz - Junior Member
aha + ca trebuie sa astept ceva timp pana sa inceapa procesu si cateodata se mai oftica si nu vrea sa mai faca nimic nimic si eu trebuie sa apas butonul restart, e un chin
Hehe...Eu trebuie eventual sa astept 4-5 ore, in cel mai bun caz. Si nici nu-i vechi sa zici ca are motive[e de vreo 4 luni]
E clar, nu ?
Ca-n ceata
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
-

shiona - Junior Member
Hehe...Eu trebuie eventual sa astept 4-5 ore, in cel mai bun caz. Si nici nu-i vechi sa zici ca are motive[e de vreo 4 luni]
inseamna ca la tine e mai nasol ca la mine, eu am hardu asta de 4 ani (veteran)

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
de obicei ie problema de soft, nu de componente hard
(arde-i un format si pune win, dupa care pune-ti doar programele importante si, daca merge cum trebe, fa un becap; daca nu, identifica problema)
(arde-i un format si pune win, dupa care pune-ti doar programele importante si, daca merge cum trebe, fa un becap; daca nu, identifica problema)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir