Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
scrtz, ce-i aia "morcovist"?
ma gindeam, decit sa-ti pui atitea intrebari existentiale la care toate raspunsurile duc inevitabil la "fuck the life", mai bine incearca sa te depasesti, pe tine si sictirul din tine si sa te concentrezi pe subiectele de bac, asa, printre altele. ca la rebus, dar fara sa trisezi si sa te uiti in spate la rezolvari
si da. cu gramatica n-ai probleme, dar daca totusi ai face un efort si ai renunta, la cererea tuturor cititorilor, la acele puncte (ce zici de virgula in loc de puncte?), eu una ti-as fi recunoscatoare si chiar as fi tentata sa mai citesc jurnalul tau.
ma gindeam, decit sa-ti pui atitea intrebari existentiale la care toate raspunsurile duc inevitabil la "fuck the life", mai bine incearca sa te depasesti, pe tine si sictirul din tine si sa te concentrezi pe subiectele de bac, asa, printre altele. ca la rebus, dar fara sa trisezi si sa te uiti in spate la rezolvari

si da. cu gramatica n-ai probleme, dar daca totusi ai face un efort si ai renunta, la cererea tuturor cititorilor, la acele puncte (ce zici de virgula in loc de puncte?), eu una ti-as fi recunoscatoare si chiar as fi tentata sa mai citesc jurnalul tau.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
hmm .. ziceam ca e cam "morcovist" ca e la varsta pensionarii si se cam teme de prostiile care le fac majoritatea colegilor. Macar daca ar fi sever sau s-ar impune cu ceva.. toata ziua sta in cabinetu lui, nu merge dupa cataloage, are un caiet in care tine evidenta elevilor + mai si pute a traspiratie
nu stie nimic numai istorie si "legea-i lege". la orele de dirigentie, eternul subiect: "regulamentul interior". cui ii trebuie asa diriginte? eu l-as da afara din invatamant. Atata ar mai trebui sa fie si "parfumat" (beat) la ore. are niste gesticulari de toata groaza, ti se face mila de el. nu inteleg ce vrea de la noi:))
cat despre punctele alea .. incerc sa ma las de ele, in timp:)) de multe ori nici nu imi dau seama ca le pun

cat despre punctele alea .. incerc sa ma las de ele, in timp:)) de multe ori nici nu imi dau seama ca le pun
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume." (Enriyeu Castaldo)
-
scartz - Junior Member
(bre, punte-punte pune si oripilu! cela muare daca nu pune in orce post nushcate paose de rasuflat si sters nadushala)
ontopicu: desi as prefera sa ma ieu la hartza cu iel, am sa spui ca ultima intrare dealu pijke ie chear respirabila
scartz ie novice (speram sa-i treaca iute), scavangeru si katika is fuarte citibili (dea dreptu captivantz - insa poesia lu katika ie capitol separat, da' creca am mai zis), adonisu ie la fel cum il stim; in plus, musiu zorox ne surprinde cu niscai sensibilitatz care sparg ritmu bosunflarii
(de uidu si de gabitzu si pure sugar nu zic nica amu)
ontopicu: desi as prefera sa ma ieu la hartza cu iel, am sa spui ca ultima intrare dealu pijke ie chear respirabila
scartz ie novice (speram sa-i treaca iute), scavangeru si katika is fuarte citibili (dea dreptu captivantz - insa poesia lu katika ie capitol separat, da' creca am mai zis), adonisu ie la fel cum il stim; in plus, musiu zorox ne surprinde cu niscai sensibilitatz care sparg ritmu bosunflarii
(de uidu si de gabitzu si pure sugar nu zic nica amu)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
acuma inteleg .. m-am prins ca laptele:)) u esti profesoara de aceea ai insistat putin. acuma am vazut titlul jurnalului tau:) deseara imi fac timp sa citesc din el
ar fi chiar interesant sa stiu ce e in capul unui profesor:)) bineinteles, doar o parte..
si esti profesoara de?
ar fi chiar interesant sa stiu ce e in capul unui profesor:)) bineinteles, doar o parte..
si esti profesoara de?
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume." (Enriyeu Castaldo)
-
scartz - Junior Member
Chiar Necko ? Ce predai ? Imi place jurnalu tau . E foarte cool. CHiar mishto.
Mi se pare super cool ca esti profa ,parca am fi in USA sau la un meeting de adventishti.
Apropo ,am vazut ca esti mare smechera pe Creatzie literara , ma jur aicea sa moara familia mea de agnostic daca nu te provoc pentru urmatoru concurs daca se va mai tzine.
Mi se pare super cool ca esti profa ,parca am fi in USA sau la un meeting de adventishti.
Apropo ,am vazut ca esti mare smechera pe Creatzie literara , ma jur aicea sa moara familia mea de agnostic daca nu te provoc pentru urmatoru concurs daca se va mai tzine.
- ZOROX
- Junior Member
draga pure sugar, zau ca... daca ai fi a mea te-ash bate 
in rest, o sa-ti spun ce-mi zicea un amic acu cateva zile cand eram deprimata din cauza unui tip. imi zicea amicu respectiv, ca intr-o zi aude mircea ca navaleshte baiazid in tzara (bine, el a zis shtefan in loc de mircea, nu prea le are cu istoria
)). shi cand a auzit, cica ar fi zis: mai da-l in plm...
asha shi tu cu tipu asta...

in rest, o sa-ti spun ce-mi zicea un amic acu cateva zile cand eram deprimata din cauza unui tip. imi zicea amicu respectiv, ca intr-o zi aude mircea ca navaleshte baiazid in tzara (bine, el a zis shtefan in loc de mircea, nu prea le are cu istoria

asha shi tu cu tipu asta...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
pai, sa vezi ca... baiazid are multi aliati, si ...mircea nu mai face fata la toti, si tara cade sub stapanire otomana...si stuff
una peste alta, shaki, sunt mai multe decat scrie acolo, dar is de alea pe care chiar nu le pot spune, avem toti motivele noastre sa facem ceea ce facem, cred
una peste alta, shaki, sunt mai multe decat scrie acolo, dar is de alea pe care chiar nu le pot spune, avem toti motivele noastre sa facem ceea ce facem, cred
Daca lumea ar fi de ciocolata, ne-ar fi, pana la urma, greatza de ea...
-
pure_sugar - Junior Member
ZOROX scrie:Chiar Necko ? Ce predai ? Imi place jurnalu tau . E foarte cool. CHiar mishto.
am mai spus. nu predau nimic. cit despre concursul de creatie literara, accept provocarea, oriunde s-ar tine el. si eu ii duc dorul. concursului

si ma bucur ca-ti place jurnalul meu.
editdit. scartz, niciodata nu-i prea tirziu. doar du-te. o sa te simti mult mai bine dupa.
aizzz&co
-
numai depresia clasica de valentin a mai ramas, actiunile extreme au trecut
m-am speriat putin, doar ca acum...vreau iar, sorry
m-am speriat putin, doar ca acum...vreau iar, sorry
-
si-asa nu ne cunoastem
ce conteaza?
sunt doar cineva de aici
ca nu mai postez niciodata, la fel va fi
ce conteaza?
sunt doar cineva de aici
ca nu mai postez niciodata, la fel va fi
-
pure_sugar, bea paharul ala de vin, bea sticla la nevoie, dar mai mult nu.. si asa dureaza atat de putin rahatul asta de viatza, de ce nu ai rabdare sa vezi ce se mai intampla?
[url=picasaweb.google.com/cgcmsu][size=-2]pozne!
[/size][/url]
[url=picasaweb.google.com/mihaela.maresoiu][size=-2]pozne!![/size][/url]
[/size][/url]
[url=picasaweb.google.com/mihaela.maresoiu][size=-2]pozne!![/size][/url]
-
the_scavenger - Junior Member
uite ca suntem cu totii oameni shi conteaza
mie nu-mi e indiferent cand aud asemenea cuvinte, din partea oricui ar veni. te rog mult sa incerci sa-ti revii

aliatzi, right? 

-
merci la toti
ma voi mai gandi
ma voi mai gandi
-
promit sa trec peste asta fara sa mai iau masuri disperate...
deci ai promis !!!! sa nu uiti !
habar n-ai cit de mult contezi pentru noi... cit de mult contezi !!!
aizzz&co
-
de ce?
care-i faza? sunt doar o nebuna care scrie chestii pe fc, respectiv chestii de onm nebun, asta am vrut sa zic
nu cred ca-i chiar asa important...
care-i faza? sunt doar o nebuna care scrie chestii pe fc, respectiv chestii de onm nebun, asta am vrut sa zic
nu cred ca-i chiar asa important...
-
pure_sugar scrie:de ... sunt doar o nebuna care scrie chestii pe fc... nu cred ca-i chiar asa important...
toti suntem in felul nostru nebuni. de ce ai impresia ca esti mai nebuna ca altii? si tocmai asta e important. si pentru ca scrii aici, esti a noastra. si noua ne pasa. tie nu iti pasa de noi?
aizzz&co
-
ba da
doar ca...nu le pasa altora de mine, care ma cunosc si se presupune ca tin la mine, dece voua care habar n-aveti cine sunt si ce-i cu mine?
doar ca...nu le pasa altora de mine, care ma cunosc si se presupune ca tin la mine, dece voua care habar n-aveti cine sunt si ce-i cu mine?
-
nu stiu, pure sugar, sa-ti raspund la astfel de intrebari
da vezi tu, stam pe forumul asta impreuna de atitia ani. poate nu ne-am vorbit niciodata, poate nici nu ne-am bagat inseama, dar stim ca existam. care pe unde, fiecare cu bucatica lui de viata reala, fiecare cu problemele lui si cu bucuriile lui.
si cind nu ne simtim bine, venim aici, in lumea asta a noastra si ne descarcam sufletul, fiecare asa cum stie. unii injura si isi baga toate cele. unii fac poezii. altii insiruie cuvintele unele dupa altele fara nici-o noima. nu conteaza! important e ca ne simtim mai bine dupa aceea. macar o clipa.
si cind ne simtim bine tot aici venim si ne strigam in gura mare fericirea, bucuria, iubirea, nebunia ! tot! si ne simtim si mai bine, chiar daca unii rid de noi, sau ne critica sau pur si simplu nu ne baga in seama.
pure sugar, lumea asta virtuala e in sufletul nostru si avem nevoie unii de altii. chiar daca nu ne cunoastem in realitate. nici nu conteaza. ba poate chiar e mai bine ca nu ne cunoastem. asa cel putin nu suntem ipocriti. aici spunem exact ce gindim si simtim. si avem mare nevoie sa ni se spuna exact ce simt si gindesc altii despre noi. fara ipocrizie. chiar daca nu ne place ce auzim.
in sfirsit. voiam sa spun ca tu contezi mult. in primul rind pentru tine. si nu in ultimul rind si pentru noi. si oricum ar fi, ai promis

si cind nu ne simtim bine, venim aici, in lumea asta a noastra si ne descarcam sufletul, fiecare asa cum stie. unii injura si isi baga toate cele. unii fac poezii. altii insiruie cuvintele unele dupa altele fara nici-o noima. nu conteaza! important e ca ne simtim mai bine dupa aceea. macar o clipa.
si cind ne simtim bine tot aici venim si ne strigam in gura mare fericirea, bucuria, iubirea, nebunia ! tot! si ne simtim si mai bine, chiar daca unii rid de noi, sau ne critica sau pur si simplu nu ne baga in seama.
pure sugar, lumea asta virtuala e in sufletul nostru si avem nevoie unii de altii. chiar daca nu ne cunoastem in realitate. nici nu conteaza. ba poate chiar e mai bine ca nu ne cunoastem. asa cel putin nu suntem ipocriti. aici spunem exact ce gindim si simtim. si avem mare nevoie sa ni se spuna exact ce simt si gindesc altii despre noi. fara ipocrizie. chiar daca nu ne place ce auzim.
in sfirsit. voiam sa spun ca tu contezi mult. in primul rind pentru tine. si nu in ultimul rind si pentru noi. si oricum ar fi, ai promis

aizzz&co
-
decida. sugar, te ashtept dimineatza la prima ora sa spui ca eshti ok. mie nu mi-ai promis, dar mi-ai zis shi mi-e suficient 
si ascult-o pe necko ca shtie cel mai bine...

si ascult-o pe necko ca shtie cel mai bine...
aliatzi, right? 

-
Era sa-mi rup gatu pe pachet, am alunecat pe lacrimile generate de puternica emotie generata de aceasta imbratisare virtuala.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale