Steaua-Dinamo , meci din returul campionatului
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
steaua-dinamo!! (campionat)
ce va face steaua in meciul de astazi cu dinamo? dupa rezultatul fc national -sportul shi daca batem azi in ghencea dinamo eu zic ca putem sa tragem la titlu daca batem tot in ultimele etape...dinamo are 50 pct shi noi daca batem facem 48pct...oricum se mai impiedica de 2 ori dinamo(poate castigam titlul in extremis)...as vrea eu...!! iluzii, vise, dar poate....norocul va fi de partea lui pitzi in aceasta seara?
-
sly - Mesaje: 2918
la pauza 1-2
Cte greseli in aparare... ma doare capul. Nu mai zic de ratatarea aia cu poarta goala... Piturca e aproape de un alt nou record negativ la Steaua. 4 infrangeri in acelasi sezon in fata celor de a Dinamo !!!!!!!!
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
asta e !!!!!!!!!
s-au zbatut jucatorii, dar DEGEABA !!!! oricum am scapat usor una peste alta ca aia au ratat mult... arbitru ala ne-a mancat si el cat a putut... nu a dat rosu la niculescu. ia dat rosu din prima lu pompilica + ca la primu gol a lu dinamo a cam fost fault la portar
tot ceea ce mai sper e sa i-a national campionatu.. desi nu prea cred
am uitat de felicitari pt. galerie, care a fost cam singura care a mers de la Steaua.. coregrafie frumoasa la inceput cu cartonasele, plus ca au strigat bine tot meciu spre deosebire de cacatii de caini care s-au trezit si ei doar sa injure din cand in cand (mai ales can a venit ratatu ala de kirita), si au fost varza la capitolu coregrafie.. NIMIC !!! (ca sa fim cinstiti, trebuie spus si de ce.... materialele au fost confiscate de gabori, pentru ca pechinezii vroiau sa incendieze iar peluza... si aveau coregrafie pregatita cu 10 mai 1997, ghencea in flacari - dupa care urma aprinderea scaunelor)
P.S. imagine memorabila cu porcul de paunescu care statea la loja si baga prajituri sau ce avea acolo, cu burta aia a lui imensa !!!! rusine !!! (oare cand vom avea si noi un conducator asa cum e copos la tigani care se mai duce la meciuri chiar si in galerie....)
tot ceea ce mai sper e sa i-a national campionatu.. desi nu prea cred
am uitat de felicitari pt. galerie, care a fost cam singura care a mers de la Steaua.. coregrafie frumoasa la inceput cu cartonasele, plus ca au strigat bine tot meciu spre deosebire de cacatii de caini care s-au trezit si ei doar sa injure din cand in cand (mai ales can a venit ratatu ala de kirita), si au fost varza la capitolu coregrafie.. NIMIC !!! (ca sa fim cinstiti, trebuie spus si de ce.... materialele au fost confiscate de gabori, pentru ca pechinezii vroiau sa incendieze iar peluza... si aveau coregrafie pregatita cu 10 mai 1997, ghencea in flacari - dupa care urma aprinderea scaunelor)
P.S. imagine memorabila cu porcul de paunescu care statea la loja si baga prajituri sau ce avea acolo, cu burta aia a lui imensa !!!! rusine !!! (oare cand vom avea si noi un conducator asa cum e copos la tigani care se mai duce la meciuri chiar si in galerie....)
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
hai sa imi spun shi eu parere despre acest meci...
a fost un meci peste media campionatului (foarte rar se vede asha spectacol)..ne putem considera norocosi ca am scos o remiza desi se putea mai mult...a fost cel mai bun meci al lui dinamo in acest retur...arbitrajul: pro dinamo (fara comentarii) ...shi eu sper sa castige fc national titlul dar nu cred ca este posibil din moment ce acest campionat a fost facut cadou echipei din stefan cel mare...
o impresie buna mi-au lasat-o suporterii stelisti care si-au incurajat echipa desi juca prost shi era condusa...
a fost un meci peste media campionatului (foarte rar se vede asha spectacol)..ne putem considera norocosi ca am scos o remiza desi se putea mai mult...a fost cel mai bun meci al lui dinamo in acest retur...arbitrajul: pro dinamo (fara comentarii) ...shi eu sper sa castige fc national titlul dar nu cred ca este posibil din moment ce acest campionat a fost facut cadou echipei din stefan cel mare...
o impresie buna mi-au lasat-o suporterii stelisti care si-au incurajat echipa desi juca prost shi era condusa...
-
Numai egal!?
Dupa un meci tensionat Steaua si Dinamo au reusit doar un egal!Tristete mare in ambele tabere!Claudiu Niculescu trebuia eliminat imediat dupa acel faul dur da' aritrul Balaj(cel mai sever din tara dupa PRO SPORT) nu vede nimic!Un joc agresiv si mai putin spectaculos!Stiu ca atmosfera a fost tensionata dar asa ceva nu se intampla numai la box!Balaj trebuia sa-l elimine mai devrema pe Kirita dar a facuto cand eliminarea sa nu mai conta!Rusina sa-i fie si lui si Stelei pt. ca a reusit numai un egal acolo unde trebuia sa invinga clar!Si inca un lucru:Mah GIGI ,da' si tu niste bani si adu' niste atacanti mai calumea si vreo 2 fundasi care sa se miste,mai fa-i te rog un test antidopping la Mitrita !I rest mai case! O zi buna sa aveti!
- viceroy_16
- Junior Member
Tudor asta nu e in stare sa prinda nici makr o centrare,Dinamo avand in schimb super-portar:Lobontzik. Mitritza ala am mai zis-o k n-are treaba cu fotbalul iar Bogdan Nicolae este o excelenta achizitzie a Stelei in vederea participarii la cupa Fotbal La Maxx.
Fl Dumitru este cel mai nesimtzit om de pe teren. Dupa ce k shtie un sg dribling pe kre tot lumea il cunoashte shi nu mai surprinde pe nimeni pierzand deseori mingea, mai shi are tupeul sa bata toate loviturile libere shi cornerele. Ii iese o centrare abia dupa 6-7 incercari precedente.
Neaga alearga de park ar fi un nebun scapat de la 9, nu shtie unde shi de ce fuge, dar el fuge...
Dak n-ar fi fost Miu,Litza,Raducanu shi Radoi nici punctul asta nu l-am fi scos!
Fl Dumitru este cel mai nesimtzit om de pe teren. Dupa ce k shtie un sg dribling pe kre tot lumea il cunoashte shi nu mai surprinde pe nimeni pierzand deseori mingea, mai shi are tupeul sa bata toate loviturile libere shi cornerele. Ii iese o centrare abia dupa 6-7 incercari precedente.
Neaga alearga de park ar fi un nebun scapat de la 9, nu shtie unde shi de ce fuge, dar el fuge...
Dak n-ar fi fost Miu,Litza,Raducanu shi Radoi nici punctul asta nu l-am fi scos!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
FL. DUMItru nu cred ca el e omul de criticat deorace ne-a scos de atata ori din situatia limita , centrarile sale sunt ff bune...e adevarat ca cam exagereaza cu lov. libere, cornerele dar sa recunoastem a acest sezon a fost ratat inainte de a incepe...(transferuri proaste, jucatori dati afara ff usor de nea pitzi,etc)
-
Re: 2-2
Initial trimis de Aliosha
S-a terminat 2-2. Daca nu se faceau atatea greseli poate reuseam mai mult. Pacat de sezonul asta.
Sa il asteptam pe SOD cu detalii de la fata locului !
sunt varza de suparare si d'aia nici n-am postat pana acum.de la terminarea meciului si pana acum am luat cam 20 km de m**e de la prieteni si mistouri nu mai zic.
mentin in continuare doliul de pe tricoul cu steaua agatat deasupra capului la birou si il voi da jos atunci cand merita.meciul vazut din tribuna 2:
suporteri de cacat!am vazut cu ochii mei cand s-au rupt scaune de catre proprii nostri suporteri!inaintea meciului si in pauza au fost batai ca in sapte pacate.safta a fost acelasi dobitoc notoriu,cum il stim cu totii!o nota buna pentru galeria dinamovista ca care a cantat incontinuu!
evolutii:
neaga sters ca de obicei,mitrita a luptat cat a putut el,radoi este de nerecunoscut(cred ca trece printr-o perioada nefasta).10 plus pentru lita,evolutia lui surprinzandu-ma in mod placut.raducanu a fost pe faza asa cum ne-a obisnuit iar luca si-a mai sters din pacate.
introducerea lui miu a adus un plus de incredere echipei,evolutia stelei fiind mult mai buna comparativ cu ceea ce a jucat pana atunci.piturca a schimbat tactica in aparare,aceasta nemaijucand la offside,motiv pentru care si mijlocul a mers mult mai bine.cu toate acestea se observa lejer lipsa unui coordonator de loc de clasa.florentin dumitru a alergat ,a driblat si a pasat dar din pacate nu are cu cine juca,neaga stricandu-i mai toate fazele.
o nota proasta as da arbitrajului si aparatorului dinamovist kirita!acesta a instigat in permanenta galeria dinamovista.mai mult decat atat,cred ca merita cel putin 5 cartonase rosii pentru lovituri fara minge.cum se intorcea arbitrul cu spatele ,cum lovea!dupa introducerea lui luca,kirita si-a facut un scop si anume acela de a-l scoate din joc.luca a fost lovit de kirita ci cu pumnul.nu stiu daca aceasta faza s-a vazut si la tv.
oricum ar fi,mai avem mult de munca pana sa ne vedem iar campioni sau intr-o cupa europeana.
forza steaua!hai nationalul!
-
SOD - Mesaje: 6035
eu nu am inteles de ce la schimbat pe litza cu pompiliu stoica...LItza jucase ff bine pana in cel moment shi zic eu ca facea un meci mare ...dar asta e...sunt plictisit de cate mistori am luat de la inceputul campoinatului pana acuma dar camionatul viitor va fi al nostru sigur!!
FORZA STEAUA !! DA DOAMNE SA CASTIGE NATIONAL CAMPIONATUL, DINAMO CUPA, iar STEAUA sa ia locul 3 shi sa jucam in cupele europene..
FORZA STEAUA !! DA DOAMNE SA CASTIGE NATIONAL CAMPIONATUL, DINAMO CUPA, iar STEAUA sa ia locul 3 shi sa jucam in cupele europene..
-
Injuratzi-ma cat vretzi dar eu nu il mai suport pe dumitru! Incetineshte jocul, strik fazele de atac shi din cauza lui pierdem bune oportunitatzi de a marca din faze fixe. Uite de pilda ce s-a intamplat la meciul cu farul knd a batut neaga o lovitura libera!
-
neaga este un foarte bun jucator de divizia b.nu se poate spune ca nu a fost constant atata timp cat intreg sezonul a reusit un singur meci,respectiv cel cu farul.nu zic ca nu ma bucur de reusita lui,dar daca tot ce zboara s-ar si manca........
-
SOD - Mesaje: 6035
Io zic k neaga ar juca mai bine daca ar fi pus sa joace un fel de extrema, din ce am vazut pana acum se descurca admirabil pe benzile laterale. Apoi, nu consider k forma de joc are vreo treaba cu loviturile libere, p'ale ori shtii sa le batzi ori nu shtii.
Fl Dumitru a fost un jucator f. util, dar de knd i-au intrat in cap aere de vedeta este doar un jucator in plus pt adversari. Dak ar sta cateva etape pe banca, sa vezi cum s-ar trezii la realitate.
Fl Dumitru a fost un jucator f. util, dar de knd i-au intrat in cap aere de vedeta este doar un jucator in plus pt adversari. Dak ar sta cateva etape pe banca, sa vezi cum s-ar trezii la realitate.
-
16 mesaje
• Pagina 1 din 1