impresii de la TOP T

ce-a fost pe Muzici o data

impresii de la TOP T

Mesajde vali » Sâm Mai 25, 2002 5:56 am

prima noapte de top

topul a inceput cu doi neni simpatici care au prezentat cine, ce, cum si de ce. apoi a aparut gabi gombos, un moshulet simpatic, pletos si chel, care a introdus prima trupa.

torment nu a insemnat decat 2 voclisti care mai aveau un pic si vomitau pe microfon, o tipa (imbacata in rochie de seara) care nu se stie ce cauta acolo, da din cand in cand mai zicea si ceva cu vocea. in afara de a se lauda ca fac metal adevarat...nimic interesant.

a urmat apoi o trupa din bucuresti, ceva cu m.. (impresariata de titus constantinescu) din care am remarcat doar chiaristul ca isi facea foarte bine treaba si violonista, ca era blonda si draguta.

voices of silence din reghin m-au impresionat cel mai mult, una din vocaliste are o voce foarte frumoasa si naturala, iar tobarul e fenomenal.

godless au o echipa de chitaristi foarte buna si un vocalist al naibii de bun.

god au cantat chiar bine, cu mare priza la public.

interitus dei a fost una din trupele cele mai bine primite, dar din pacate am dormit juma de recital sinu pot sa va spun prea multe, ca jumtatea cealalta eram beat.

cargo a distrus tot. timisorenii au cantat 3 ore jumatate si au tinut sala in foc continuu. s-au cantat piese precum povestiri din gara, destin, nu mai am tigari, ziua vrajitoarelor, batacanda (de 2 ori) si aproape de voi (tot de 2 ori).

ce mi-a placut si m-a impresionat in timpul recitalului cargo, au fost rockerii din buzau, care faceau ordine oriunde era nevoie de ea, pentru ca lumea se incinsese.

inceput la 20 pm si terminat la 3 am, prima seara a TOP T-ului a fost si buna si rea, si veche si noua, si tanara si batrana. ca o seara de rock.
some people deserve to die
vali

Mesajde FrozeN » Sâm Mai 25, 2002 9:13 pm

Eu am vrut sa vin, dar nu prea aveam unde sa dorm si m-am lasat pagubas. False Reality sau Indian Fall sunt in program?
FrozeN
Junior Member

se mai tine Top T Buzau?

Mesajde dadius » Mar Iun 18, 2002 2:34 pm

Am cantat 3 ani la rand cu trupa Screaming Heads acolo.(95,96,97) .Se mai tine inca? Daca da bravo lor.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Înapoi la De pe muzica