As vrea sa rog toti fanii adevarati sa facem tot posibilul pt. ca fetele sa fie din nou impreuna! Haideti sa le aratam cat de mult le iubim si le apreciem, poate ca astfel vor face ceva pt a fi impreuna din nou. Nu-mi vine sa cred ca s-au despartit din cauza unor case de discuri. Nu putem sa permitem asta!!!!!
Acest mesaj esta numai pentru fani, nu pentru toti idiotii care au scris si au de gand sa scrie!!!!!!!!!
Vrea sa anunt toti fanii Andre, ca trupa sa destramat din nou!!!!!!!!
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
daaaaaaa ????? chiar s-au.... ???
ce mistooooooo
doame ajutaaaaaaa trebuia sa se intample si asta.... si de data asta sper sa tina, nu ca data trecuta 

Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
Neanderthal?
Tataee! pe ce lume traiesti? stiam de 5 zile si tu abia acum aflii? ce retardat esti:::)))) in fine......s-au desparti asta e!
p.s: copiii sa nu va sinucideti!
p.s: copiii sa nu va sinucideti!
-
Love2Fly - Junior Member
intradevar este o veste superba. recomand parintilor ai caror copi sensibili sunt fani ANDRE, sa nu ii supraveghieze daca vor vrea sa se sinucida. lasati asa. nu suferiti dupa ei. faceti alti astia erau prea retardati.
K-gula.:j
K-gula.:j
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Duceti-va naibii toti!
Degeaba va bucurati pentru ca si dansatoarele Andreei Balan au zis ca ele cred ca se vor impaca. Asa ca ciuda! Si stati ca la dansatoare nu prea le convine ca ele sa se impace... dar a fost parerea lor si a multor fani.
Nu imi vine sa cred ce idioti pot fi uni oameni...dar in fine.
Sa nu va bucurati prea repede.
CINE RADE LA URMA, RADE MAI BINE...
Degeaba va bucurati pentru ca si dansatoarele Andreei Balan au zis ca ele cred ca se vor impaca. Asa ca ciuda! Si stati ca la dansatoare nu prea le convine ca ele sa se impace... dar a fost parerea lor si a multor fani.
Nu imi vine sa cred ce idioti pot fi uni oameni...dar in fine.
Sa nu va bucurati prea repede.
CINE RADE LA URMA, RADE MAI BINE...
-
fan Andreea B. - Junior Member
Lasa ca le-am vazut eu pe dansatoarele Andre care sunt mari amatoare de muzica rock si daca au spus asta, au facut-o doar de ochii lumii, nu mai au nici o sansa astea sa se uneasca, motiv pentru care propun stergerea acestui forum.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
se pare ca unii dintre noi nu se invatza minte nicodata!
dupa ce voi imparti avertismente celor care au postat desi nu trebuia, voi inchide acest subiect, si nam rugamintea ca fanii sa viziteze un subiectul "informatii despre..."
dupa ce voi imparti avertismente celor care au postat desi nu trebuia, voi inchide acest subiect, si nam rugamintea ca fanii sa viziteze un subiectul "informatii despre..."
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
10 mesaje
• Pagina 1 din 1