Multa vreme nu am mai pus mana pe nimic legat de inregistrari insa de vreo doua luni incoace am mai inceput sa butonez pe ici pe coolo cate ceva. M-am lovit de o problema in Cubase care nu stiu sa o rezolv si sper ca mai e cineva pe aici care ma poate ajuta. E o chestie simpla. In versiunile anterioare care le-am folosit eu pana in 2003 daca deschideam un canal FX cu efectul DoubleDelay de ex. cand deschideam pe o voce efectul repetitiile mi se auzeau stereo (stanga-dreapta) suna foarte misto. Ei acum ma lovesc de problema ca repetitile mi se aud pe centru si asta indiferent ca selectez un canal mono sau stereo. Eu cred ca este un BUG in program fiind o varianta pirat. Nu pot sa cred ca au facut astia asa programul. Am incercat si cu alte pluginuri si nu numai de la Steinberg rezultatul e la fel de trist. Totul e mono. Reverbe ,delayuri etc. Mentionez ca am incercat si pe canale stereo si pe canale mono ca m-am gandit ca o fi asta buba. NADA! Inainte puteam sa am vocea trasa pe pista mono , daca deschideam un delay pe un canal FX totul mergea brici. Acum e un cacat. Va rog sa-mi dati o idee, ceva. Sper ca am explicat clar dar daca nu intrebati aici pe thread si mai discutam.
Thanks
Dadius
O intrebare legata de Cubase SX 3
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
O intrebare legata de Cubase SX 3
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
-
Catalin Truta - Junior Member
da panoramarile merg. oricum i-am dat de cap intre timp. am reinstalat cubase si am observat urmatoarea chestie: daca deschid un canal fx si aleg efectul care il vreau atunci in momentul in care deschid canalul rezultatul este cum trebuie. Daca in schimb dechid canalul fx fara sa aleg efectul si ulterior pun efectul pe canalul deschis .....nu mai merge bine. Nu merge bine nici pe insert dar presupun ca pe insert tra sa fie si inregistrarea stereo ca sa se obtina efectul dorit. In cazul meu se aud repetitiile mono fiind un canal mono.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
4 mesaje
• Pagina 1 din 1