Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

subscriu

Mesajde Joao » Mie Mai 22, 2002 9:53 pm

gladiatorul este printre cele mai tari filme din toate timpurile!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Mai 23, 2002 12:17 am

Dak nu ar contzine shi scena aia absolut tembela in care ajunge Russel Crowe din Germania in Spania in 2 zile calare....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 23, 2002 11:10 am

Am revazut aseara Snatch...si mi-a placut mai mult decat prima oara (cand l-am vazut pe marile ecrane)
Personajul meu preferat este Turkish ! :)
Sa remarc si coloana sonora a filmului...care este foarte bine pusa la punct. Melodiile se potrivesc de minune cu actiunea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 24, 2002 4:39 pm

Auleooo...si eu aveam parere buna despre Mig ! :(

Filmele cu Adam Sandler sunt printre preferatele mele ....iar Adam Sandler este unul din actorii mei preferatzi.
Arnie...a facut si filme bune...a se vedea Terminator 1 & 2 ...care sunt filme de 8 stele ! Nu ?
De Fight Club nu mai zic nimic....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Mai 24, 2002 5:32 pm

Moshule,pai Arnld a facut shi filme bune dar pentru fani genului(eu nu ma numar printre ei) iar pe Adam Sandler nu il suport....
aia cu parerea ta daspre mine sper k era o gluma,nu de alta da la vara nu itzi mai dau berea aia:D
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 24, 2002 5:48 pm

OK...Mig....dar sa nu imi dai Marbema..ca ti-o sparg in cap !

Adica cum nu il suportzi pe Adam Sandler ?? Ce nu itzi place la el ? Mie mi se apre un mare actor ! Filme precum "Wedding singer" , Un tatica grozav sau ala in care joaca el golf....mi se par super-comedii .....si asta datorita lui !

Plus ca...sa nu uitam...este un mare cantaretz ! (mi-a adus Aliosha vreo 2 albume cu el)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Mai 24, 2002 6:11 pm

nici o grija o sa fie Carlsberg(io numa d-asta beau shi eventual un Tuborg cand stau prost cu banii)

Io nu il suport pe Adam Sandler k ma inerveaza ....adik nu imi place cum arata,nu imi place de fatza lui k sa zic asha:D
MiG29

Mesajde num-num » Vin Mai 24, 2002 10:01 pm

hai bai mig da-o naibii ca filantropica e super film!
"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
num-num
Junior Member

Mesajde num-num » Vin Mai 24, 2002 10:10 pm

tocmai mi-am amintit de un film pe care l-am vazut acu vreo doi ani la Dakino: " Train de Vie" in regia unui roman Radu Mihailescu..din pacate de atunci nu am mai auzit nimmik de el..
"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
num-num
Junior Member

The legend of the drunken master

Mesajde Aliosha » Vin Mai 24, 2002 10:14 pm

... cu cichicean. Niste "smardoieli " incredibile in filmul asta. L-am pus la filme bune pentru simplul fapt ca bataile sunt facute perfect mai ales cele in care el foloesete drunken boxing stile.

Actiune afilmului nu prea conteaza... in film jackie foloseste o tehnica de bataie numita "drunken boxing", tehnica care atinge perfectiunea doar atunci cand cel ce o foloseste este indeajuns de beat (nici prea prea nici foarte foarte)
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde MiG29 » Vin Mai 24, 2002 11:26 pm

Nope,filmu e de kkt....singuru lucru care il mai salveaza cat de cat e umoru(desi e a la Vacanztza Mare,car enu se numara printre preferatzi mei),in rest ideea shi scenariu sunt jalnice...
MiG29

Re: m-am enervat

Mesajde cutuma© » Sâm Mai 25, 2002 1:49 pm

Initial trimis de Aliosha

Bai Decret da-o dracu de treaba nu mai povesti fillmul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I promise i will never do it again!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Mirela » Sâm Mai 25, 2002 3:29 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Plus ca...sa nu uitam...este un mare cantaretz ! (mi-a adus Aliosha vreo 2 albume cu el)

Adam Sandler...cantaretz??nu stiam.....
filmu'ala cu golfu'....se numeste "Happy Gilmore"...si cred ca daca tot mi-ai dat ideea am sa-l vad diseara pe video-daca imi amintesc in care cutie am pus caseta
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

aseara

Mesajde Joao » Sâm Mai 25, 2002 4:11 pm

LA confidential
Joao
Junior Member

K-PAX

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 25, 2002 4:13 pm

Filmul asta mi-a placut in mod deosebit. Kevin Spacey (Prot) pretinde ca vine de pe planeta K-PAX iar Jeff Bridges este psihiatru la spitalul unde acesta este internat. Mai mult nu va zic decat ca merita sa il vedeti.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 25, 2002 5:12 pm

Iar eu am vazut un frumos film de aventuri ...care se numeste To walk with lions .

Rolul principal este detinut de celebrul Richard Harris ...nimeni altul decat Proximo in Gladiatorul ! :D
Un rol magistral !
Am inteles ca Richard Harris a murit ! Este adevarat ???

Oricum..nu ratatzi filmul de care am zis eu ! Ruleaza pe HBO !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Mai 25, 2002 5:47 pm

Richard Harris....is still alive from what i know(recent a jucat in Harry Potter si in Contele de Monte Cristo)

Cred ca Moshul...se refera la Oliver Reed(actorul care a jucat in rolul lui Proximo),da,acesta a murit in timpul filmarilor la Gladiator si acest film i-a fost dedicat.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 25, 2002 5:49 pm

Incredibil ! Eu credeam ca asta din filmul ce l-am vazut astazi..l-a interpretat si pe Proximo !
Dar seamana leit.....la voce si a figura ! Leit,leit !

............

Dupa 2 minute.....

Baaa....gata..am gasit...Richard Harris era imparatul Marcus Aurelius..in Gladiator !
Gata ! M-am lamurit ! Mare actor !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Mai 25, 2002 6:29 pm

Sa mai adaugam...pur informational...ca multa lume il considera pe Richard Harris american,de fapt el este nascut in Irlanda,in frumosul oras Limerick,si la aproape 70 de ani(e nascut in 1933) inca mai e o prezenta frumoasa pe ecran.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Re: tomcats

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 25, 2002 8:03 pm

Initial trimis de Aliosha
Nici de curiozitate sa nu il incercati. O porcarie incredibila cotata cu sub 5 stele /10 pe imdb.

Ba sa incercatzi ! Este o comedie foarte buna..pe care eu am vazut-o la cinema ,in Mall !
7 stele (cotatzia mea)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 25, 2002 10:52 pm

Ti-a placut Tomcats? Asta e film de vazut la mall? Hesus Hrist.
Eu am crezut ca mi l-ai recomadat la misto si te injuram in gand...
Aliosha

Attack of the clones

Mesajde Aliosha » Dum Mai 26, 2002 5:04 am

Cat de entuziasmat sunt... acum am venit de la film. Cat de bun a putut sa fie. Oribile du-te urgent la el ca merita. Sunt faze tari, Yoda face toti banii.

Niste faze penibile care ar fi putut fi evitate dar nu mai carcotesc nimic ca mi-a placut la maxim. M-am luat de decret ca a povestit din el da' si mie imi vine caum sa comentez noste faze. Il mai asteptam pe Moshu sa vedem daca intentioneaza sa il vada ... daca nu io imi dau drumu la gura. :p
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 26, 2002 10:10 am

Povesteste ma...ca nu ma duc ! Nici Amenintarea Fantomei nu am vazut-o,desi a fost pe Pro Tv...iar eu eram acasa la aceea ora !
Nu mai sunt eu cu Star Wars ! Am mai crescut si eu.....si acum ma incanta alt tip de filme !
Asa ca......potzi sa imi povestesti si tot filmul daca vrei !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 26, 2002 10:14 am

Ba..mie mi-a placut ! Adica..nu e de vazut in Mall..dar nici sa il pui la filme proaste nu e !
Eu vroiam sa ma duc la Hannibal,de fapt...dar am ajuns prea tarziu...si m-am dus la filmul asta ! Oricum..nu am regretat !
Oribilul Mosh
Junior Member

???

Mesajde Joao » Dum Mai 26, 2002 1:49 pm

bai aliosha,chiar merita k-pax?
Joao
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Mai 26, 2002 3:05 pm

Da Joao e dragutz filmul. O sa iti placa sigur.
Aliosha

sambata seara

Mesajde Mirela » Dum Mai 26, 2002 4:52 pm

Flatliners-de 2 ori am vazut inceputul,nu m-a incalzit cu nimic si am renuntat.i-am mai dat o sansa aseara si am ramas mai mult decta impresionata.Keifer Sutherland,Kevin Bacon,Julia Roberts si Alec Baldwin....Un thriller de exceptie(parerea mea)

Pretty Woman-film romantic si siropos numai bune de re-re-re vazut pentru a calma nervii facuti de comentatorul irlandez de la Eurovision

Happy Gilmore--povestea de seara,vazut la orele 1 noaptea....mah e mare Adam Sandler iar filmul e o comedie savuroasa pe care o recomand cu caldura.

Edit: corectez mai sus...e vorba de William Baldwin,nu de Alec..mereu fac confuzie intre cei 2.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

1-2-3-4-5. 1-2-3-4-5

Mesajde Aliosha » Lun Mai 27, 2002 1:41 am

Am vazut si eu acum un film pe care voi sigur nu l-ati ratat pe HBO: "As good as it gets". Mi-a placut mult de tot. Rolul de tacanit i se potriveste perfect lui Nicholson.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 27, 2002 1:58 am

L-am vazut in luna decembrie a anului 1999..pe HBO ! Tin perfect minte..acealuna..pt. ca HBO-ul pe langa As Good As It Gets..a dat si Pulp Fiction atunci !!!

Mi-a placut foarte mult ! Bun si Nicholson..dar buna si Helen Hunt ! Amandoi au luat Oscarul pentru rol principal !
Si bun si homesexualul ala cu cainele lui cu tot ! :D

Imi doresc sa vad..Zbor deasupra unui cuib de cuci ! ...tot cu Nicholson..si tot cu Oscar pt. el !
Oribilul Mosh
Junior Member

Zbor deasupra....

Mesajde Aliosha » Lun Mai 27, 2002 2:19 am

Si eu ma chinui sa trag de luni de zile filmul asta . Cred ca pana la urma o sa ma duc sa il inchiriez ca vad ca nu am mare succes altfel.
Aliosha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film