)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Sugi pl fraiere! Ce zici e bine?
Ah stai sa-mi dau avert! Hopa ca nu pot sa-mi dau, nici reputatie. Ce zici te-ai prins cu gura de plm?
Ah stai sa-mi dau avert! Hopa ca nu pot sa-mi dau, nici reputatie. Ce zici te-ai prins cu gura de plm?Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
mi se pare mie ... sau te simti cumva intimidat de persoana mea?
altfel nu-mi explic limbajul tau ... de smecher care ....m-a dat pe spate (a, ba nu ... doar ma relaxam in scaun)
e nasol limbajul asta a lu matale ... nasol tare de tot!
Si din pacate, nu pot cobora sa-ti raspund de la acelasi nivel. Dar pot doar sa ma gandesc ce frumoasa ar fi lumea fara tine!
altfel nu-mi explic limbajul tau ... de smecher care ....m-a dat pe spate (a, ba nu ... doar ma relaxam in scaun)
e nasol limbajul asta a lu matale ... nasol tare de tot!
Si din pacate, nu pot cobora sa-ti raspund de la acelasi nivel. Dar pot doar sa ma gandesc ce frumoasa ar fi lumea fara tine!
Mai bine sa planga mama voastra, decat mama mea!
-

Micah - Junior Member
profund ma indoiesc ... ca o sa ma feresc vreodata de tine
iar mama nu mi-a zis nimic ... ca nu am. Mi-a mai dat tata niste sfaturi referitor la cei ca tine, dar ce mi-a zis nu pot sa reproduc aici ... e prea dur, si nu as vrea sa ti se faca rau!
Am impresia ca razi cam fortat ... Eu nu gasesc nimic nostim.
iar mama nu mi-a zis nimic ... ca nu am. Mi-a mai dat tata niste sfaturi referitor la cei ca tine, dar ce mi-a zis nu pot sa reproduc aici ... e prea dur, si nu as vrea sa ti se faca rau!
Am impresia ca razi cam fortat ... Eu nu gasesc nimic nostim.
-

Micah - Junior Member
poate doar rezultatul final ...
Si e si o zicala: "Cine rade la urma, rade mai bine" (mai ales daca a inteles gluma)
Si mai e o zicala, care poate ar trebui sa ti-o insusesti si tu "Cap plecat si minte ascutita"!
Si e si o zicala: "Cine rade la urma, rade mai bine" (mai ales daca a inteles gluma)
Si mai e o zicala, care poate ar trebui sa ti-o insusesti si tu "Cap plecat si minte ascutita"!
-

Micah - Junior Member
da mah, si la pomu laudat sa nu te duci de dimineatza, ca departe si laudat ajunge, daca ai carte
nu breh, nu leo dobandit asa; iel avea mai putzintele (marog, ceva mai multe decat ai tu acuma) sho riscat si leo bagat la caritas, in cluj - acolo iera dobandeala tuturor dobanzilor
zdai sama cate posturi o loat napoi? ca iel nu ie dintraia care shau loat tzeapa
daca pe toate le-a dobandit ca mai sus!
nu breh, nu leo dobandit asa; iel avea mai putzintele (marog, ceva mai multe decat ai tu acuma) sho riscat si leo bagat la caritas, in cluj - acolo iera dobandeala tuturor dobanzilor
zdai sama cate posturi o loat napoi? ca iel nu ie dintraia care shau loat tzeapa
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
puate ca parul de pe piet? sau (spurcato!) poate catz sta mintea la iere ctzii?
ia datz cu parerea, ca este potential acolo
ia datz cu parerea, ca este potential acolo
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
uhhh, da ... fix acolo imi statea mintea ...
La "iere ctzia" lu unu care mi-a zis sa sug p*** !
Imi faceam probleme ca nu o sa am ce sa sug.
Momentan mintea mea, nu e acolo ... inventeaza noi metode de tortura, inspirata fiind de amicul meu scobitor in nas. Ma gandeam la ce e mai spectaculos: ochii scosi sau genunchii rupti? Desi cred ca pot sa le ofer pe amandoua odata!
La "iere ctzia" lu unu care mi-a zis sa sug p*** !
Imi faceam probleme ca nu o sa am ce sa sug.
Momentan mintea mea, nu e acolo ... inventeaza noi metode de tortura, inspirata fiind de amicul meu scobitor in nas. Ma gandeam la ce e mai spectaculos: ochii scosi sau genunchii rupti? Desi cred ca pot sa le ofer pe amandoua odata!
-

Micah - Junior Member