)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
ba piskeshu, nu te mai obosi aici ca n-am cum sa-ti dau puncte de reputatie, ca le meriti ma, le meriti! 

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
hehe...ce fain...misca fanclubu 
iedit: deci micah...daca asta-i tot ce poti...nu poti nimica

iedit: deci micah...daca asta-i tot ce poti...nu poti nimica
clar...eu nici nu stiu de ce te-a mai intrebat emirela secs breh, permanent la secs
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
-

shiona - Junior Member
scuze...mi se mai intampla..involuntar crede-ma...Micah scrie:manca-le-ar mama pe ele de "poiate" ... cum vorbesc ele numai in rime!
buna dimineata
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
-

shiona - Junior Member
here come the vaudeville assassins,
high on cocaine and vitamins.
misto dog fashion disco.
weekendu' asta prodigy. adicalea iar ma imbat, iar ma imbat, iar ma imbat!
high on cocaine and vitamins.
misto dog fashion disco.
weekendu' asta prodigy. adicalea iar ma imbat, iar ma imbat, iar ma imbat!

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Ce greu se incarca paginile pe aici. Mare pacat.
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
Micah scrie:E cea mai desteapta chestie care am citit-o in scurta mea viata de forumist.
se vede că n-ai prins vremurile de aur cand foca dădea detalii cu lux de amănunte cum se masturbează.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117