Roz
Moderator: anjin-san
54 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
hartia igienica e de obicei roz ca sa se potriveasca cu tonalitatea culorii kkt-ului... parerea mea....
alt motiv nu gasesc....
apropo.... de ce poarta de obicei pilotii kamikaze casca?
alt motiv nu gasesc....
apropo.... de ce poarta de obicei pilotii kamikaze casca?
A invidia inseamna a te recunoaste inferior
-
M@rLanU^^ - Junior Member
pai aia ie dupa blocurile gri dar cea roz ie pentru cei care cred ca viatza ie roz si roz ieste lumea toata. makes sense 

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
am cautat pe net si am gasit informatii cum ca culoarea a fost aleasa la origine de o femeie ....
deci eu imi imaginez o tentativa de femeie, de-aia cu toculete si pene roz in par, gen ... Ciociolina, care i-o tragea directorului de la fabrica de hartie igienica, si in schimb ala i-a facut onoarea de a scoate pe piata o hartie cu culoarea ei preferata!
deci eu imi imaginez o tentativa de femeie, de-aia cu toculete si pene roz in par, gen ... Ciociolina, care i-o tragea directorului de la fabrica de hartie igienica, si in schimb ala i-a facut onoarea de a scoate pe piata o hartie cu culoarea ei preferata!
Mai bine sa planga mama voastra, decat mama mea!
-
Micah - Junior Member
Wild Rose scrie:pentru ca viatza e roz si roz este lumea toata!!!
celelante versuri nu le stii?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
spune, spune, spuneee!!!
io tocmai am observat ca am hartie igienica alba cu capsuni pe ea! foarte cul! dar nimic roz.
io tocmai am observat ca am hartie igienica alba cu capsuni pe ea! foarte cul! dar nimic roz.
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
iepurasi de paste din ciocolata am vazut roz, parca. dar nu bag mana in foc. oricum, roz rules! suntem generatia roz! 

---
---
- Wild Rose
- Junior Member
De ce este hartia igienica roz?
Pai aceasta este o intrebare filozofica. Mai bine incepum cu 'De ce sa NU fie hartia igienica roz'?
Pai daca ar fi alba, si cum majoritatea bailor sunt albe, ar putea fi confundata cu faianta ajungand ca omul sa credea ca nu e hartie si sa foloseasca un prosop sau o soseata, ceea ce nu e frumos.
Daca ar fi neagra ar lasa prea multe urme de la coloranti in jurul gaurii in cauza ceea ce ar invinge insusi scopul de a te sterge.
Evident maro nu poate fi.
Daca ar fi rosie de fiecare data dupa folosirea veceului am fi tentati sa credem ca poate nea traso careva in timp ce dormeam.
Verde? Verde e prea de tot nu cred ca ar vrea nimeni hartie igienica verde.
Deci mai ramane doar albastru.
Asa ca, cu tot respectul as vrea sa continui discutia cu urmatoarea intrebare:
De ce nu se face hartie igienica ALBASTRA?
Pai aceasta este o intrebare filozofica. Mai bine incepum cu 'De ce sa NU fie hartia igienica roz'?
Pai daca ar fi alba, si cum majoritatea bailor sunt albe, ar putea fi confundata cu faianta ajungand ca omul sa credea ca nu e hartie si sa foloseasca un prosop sau o soseata, ceea ce nu e frumos.
Daca ar fi neagra ar lasa prea multe urme de la coloranti in jurul gaurii in cauza ceea ce ar invinge insusi scopul de a te sterge.
Evident maro nu poate fi.
Daca ar fi rosie de fiecare data dupa folosirea veceului am fi tentati sa credem ca poate nea traso careva in timp ce dormeam.
Verde? Verde e prea de tot nu cred ca ar vrea nimeni hartie igienica verde.
Deci mai ramane doar albastru.
Asa ca, cu tot respectul as vrea sa continui discutia cu urmatoarea intrebare:
De ce nu se face hartie igienica ALBASTRA?
man made beer.
god made weed.
who do you trust?
god made weed.
who do you trust?
-
120dB - Junior Member
54 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma