)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
si pe mine, vor multi sa ma bata de-aci cred, atata vreme cat is rocheri nu prea mi-e frica, iar cu manelistii suntem pe felie. 

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
gabriel clacheaza:
eu am urmatoarea parere:
va repetati obositor si jenant, parca ati fi copii, va certati aiurea de doua zile, keshu e agresiv si isi da aere de superioritate, doro se lasa antrenat de prostiile lui keshu, alexa cade la mijloc, iar fetele doua la numar si alt_el sar in apararea lui keshu de amorul artei, nejustificat. restul se plictisesc de penibilul discutiilor. ati putea sa terminati? sau schimbati stilul, ca prost, taran, incult, pula, muie am tot auzit.
kant emiru
m-am saturat de cacaturile voastre. de injuraturile lui piskeshu, de zecile de mailuri pe care dorobantu mi le da la munca. am treaba. ma doare in pula de certurile voastre. mergeti si scrieti pe fanclub si pe merluc, ca m-ati disperat ! va fut in gura pe toti ! Gabriel
eu am urmatoarea parere:
va repetati obositor si jenant, parca ati fi copii, va certati aiurea de doua zile, keshu e agresiv si isi da aere de superioritate, doro se lasa antrenat de prostiile lui keshu, alexa cade la mijloc, iar fetele doua la numar si alt_el sar in apararea lui keshu de amorul artei, nejustificat. restul se plictisesc de penibilul discutiilor. ati putea sa terminati? sau schimbati stilul, ca prost, taran, incult, pula, muie am tot auzit.
kant emiru- Ayala
piskeshu, ti-am sters adresa pe care ai trecut-o la locatzie deoarece (stii foarte bine ca) nu ai voie sa faci reclama altor forumuri.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117