Cat de frumoasa este Mihaela Tatu
Moderator: anjin-san
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cat de frumoasa este Mihaela Tatu
amici, prieteni si fani adevarati, aceasta este ocazia voastra de a va arata dragostea pentru idolul generatiei noastre.
- SEFU_SCARII
- Junior Member
p.s. orice asemanare a numelui cu persoane din viata publica a Romaniei este pur intamplatoare si neintentionata, asa ca nu luati in serios acest sondaj
- SEFU_SCARII
- Junior Member
ai innebunit, scararule
respectiva nui frumuasa, ca ia ie numa de trei ics muere; pentru fumusetze, ar fi trebuit sa fie de fro noozeci ori shaizeci ori noozeci (adica patrusuteobzecisisasedemii)
deci nare nicio shansa, chear daca face umpartz mic in direct
respectiva nui frumuasa, ca ia ie numa de trei ics muere; pentru fumusetze, ar fi trebuit sa fie de fro noozeci ori shaizeci ori noozeci (adica patrusuteobzecisisasedemii)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
- SEFU_SCARII
- Junior Member
kant emir scrie:
voila ce se numeste frumusete interioara!
p.s. nu o sa mai dorm cand nu am cu cemi plati facturile, nu pt ca am luat ban pe locomania.macar pe asta lam meritat.stii de ce am luat? ma bufneste si acum rasul de ce am putut scoate
- SEFU_SCARII
- Junior Member
ma dare ce sondaj ia trecut prin cap omului ?!?!?!?

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
cica la o emisiune de a ei la inceput a dat duma ca are o surpriza pentru publicul si fanii ei, si de-a lungul emisiunii numai intepari din alea, ca sa ne dezvaluie la sfarsit ca si-a facut un iubit.
huooooo! foca dreaku! copii, daca o vedeti aruncati cu pietre!
huooooo! foca dreaku! copii, daca o vedeti aruncati cu pietre!
- SEFU_SCARII
- Junior Member
deabia am primit un mesaj privat de la Max Him in care imi marturiseste cum ca ar fi bifat a patra optiune, aia cu linghile. ce scarbosenie! cata perversitate!
- SEFU_SCARII
- Junior Member
pune breh, naoz catz da orce?
(vesca tocma ce sho loat un telescop de 3000 de euro, si are casa mare, cu terasa, in zona nepoluata; si si masina noua, numa ca e breloc d'asta de matiz. da' ie bun si ala)
(vesca tocma ce sho loat un telescop de 3000 de euro, si are casa mare, cu terasa, in zona nepoluata; si si masina noua, numa ca e breloc d'asta de matiz. da' ie bun si ala)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma