de Black Eyes » Vin Apr 16, 2004 4:36 am
Pai...sunt 3 feluri de minciuni:
In prima categorie ar intra necesitatea, deoarece cateodata nu vrem sa-i facem sa sufere pe ceilalti, si trebuie sa mai mintim cate putin.
Iar in a doua categorie ar intra persoanele care nu au avut intotdeauna ce si-au dorit, asa ca raspandesc vesti mincinoase in legatura cu ele insisi, pentru a-si crea o imagine, buna sau proasta.
In a treia categorie intra persoanele care vor sa bage raca mereu, si care adora certurile; pentru asta spun minciuni despre altii, pentru a isca diferite scadaluri.
Eu nu sunt o persoana mincinoasa, insa mint doar atunci cand este nevoie:
-> de exemplu cand nu vreau sa ma duc undeva, cu cineva , spun ca imi este rau, sau ceva de genu, pentru ca persoana respectiva sa nu se supere.
-> ar mai fii si atunci cand vreu sa consolez o persoana care este intr-o stare foarte proasta, si poate ii povestesc o intamplare , pe care am mai "umflat-o" putin cu niste minciunele, pentru ca persoana respectiva sa se amuze, si sa zambeasca.
Ma rog, ar mai fii mai multe, dar la ora asta nu-mi vin in minte. Cert e ca am renuntat la acele minciuni gen:" nu-i zic lu mama ca azi am mers nu stiu unde", sau " nu-i zic lu tata ca am stricat calculatorul", pentru ca dupa cum a zis si Cruela, aceste minciuni o sa iasa mai devreme sau mai tarziu la iveala, si atunci o sa fie mai rau!
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]