vad ca n-a scos nimeni un cuvintel pe tema asta...
chiar nu are nimeni o parere,ceva de laudat,ceva de obiectat,pe cineva de injurat(sau aclamat)??
Eurovision 2002
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Eurovision 2002
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Eu am fost la beri..si am venit la sfarsit cand se dadeau punctele. M-am bucurat ca prietenii nostrii Rusia & FYRO Macedonia..ne-au dat maxim !
Si m-am amuzat ca si noi ..am dat maxim la FYRO Macedonia si 10 puncte la Rusia !
Astia da prieteni !
In rest...nu stiu ce sa mai zic..ca nu am vazut evolutzia cantaretzilor ! Stiu doar ca a castigat Letonia !
Si m-am amuzat ca si noi ..am dat maxim la FYRO Macedonia si 10 puncte la Rusia !
Astia da prieteni !
In rest...nu stiu ce sa mai zic..ca nu am vazut evolutzia cantaretzilor ! Stiu doar ca a castigat Letonia !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
da,moshule...si cand ne-au dat rusii 12 puncte....comentatorul irlandez a zis mai intai ca asa ceva nu se paote...dupa care a rectificat si-a zis...da.era de asteptat.ca doar sunt de-ai lor :mad: la care eu am sarit din fotoliu ca arsa si-am mutat pe BBC.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Mda..Mirela..lumea occidentala ne uraste ! Dar si noi ii uram pe ei ! Ca am dat maxim la Rusi si FYRO Macedonia.
Am vazut ca am mai primit puncte de la turci si prietenii nostrii francezi .
Pacat ca nu au fost bulgarii...ca mai luam 12 puncte !
Deci...cooperativele functioneaza chiar si la Eurovision !
Am vazut ca am mai primit puncte de la turci si prietenii nostrii francezi .
Pacat ca nu au fost bulgarii...ca mai luam 12 puncte !

Deci...cooperativele functioneaza chiar si la Eurovision !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Hmmm. Eurovision
Grecii: S-au facut de ras compet cu idiotul ala si gashca lui. Anii trecuti i-au reprezentat interpreti faimosi acum pe aici ca Kaiti Garmbi, Mihalis Hatziyiannis etc. Nu inteleg de ce l-au trimis anul asta pe fraierul ala. Cantecul S'agapo e compus de el. Se intelege. Cand l-am vazut si l-am auzit mi-a venit sa vomit.
Cipriotii: I-au reprezentat One care sunt greci. Probabil au scos cipriotii banu' si i-au angajat. One aveau in trecut cantece bune dar ultimul Gimme your lovin' e super penibil (ca si incercarea lor de a dansa)
Grecii: S-au facut de ras compet cu idiotul ala si gashca lui. Anii trecuti i-au reprezentat interpreti faimosi acum pe aici ca Kaiti Garmbi, Mihalis Hatziyiannis etc. Nu inteleg de ce l-au trimis anul asta pe fraierul ala. Cantecul S'agapo e compus de el. Se intelege. Cand l-am vazut si l-am auzit mi-a venit sa vomit.
Cipriotii: I-au reprezentat One care sunt greci. Probabil au scos cipriotii banu' si i-au angajat. One aveau in trecut cantece bune dar ultimul Gimme your lovin' e super penibil (ca si incercarea lor de a dansa)
-
Faded Existence - Junior Member
Desii M. Angel imi e cam antipatica recunosc ca a cantat bine. Amarata... Are voce. Se vede ca e profesionista. Merita sa fie macar in top 5 al Europei.
Letoneza aia nu merita premiul 1. Juriul a fost nedrept ca de obicei. A cantat bine tipa cu 7h wonder, Jessica Garlick Come back, frantzuza-Il faut du temps. Nu prea inteleg ce afost asa de special la cantecul letonezei. Oare faptul ca a schimbat trei costumatzii? Insist!!! Cantecul ei nu a fost the best. Oricum, tot Eurovisionu' a fost destul de slabutz.
Letoneza aia nu merita premiul 1. Juriul a fost nedrept ca de obicei. A cantat bine tipa cu 7h wonder, Jessica Garlick Come back, frantzuza-Il faut du temps. Nu prea inteleg ce afost asa de special la cantecul letonezei. Oare faptul ca a schimbat trei costumatzii? Insist!!! Cantecul ei nu a fost the best. Oricum, tot Eurovisionu' a fost destul de slabutz.
-
Faded Existence - Junior Member
Mai mult decat cooperativa este la Eurovision. S-a vazut clar ca s-a votat numai pe prietenii si pe vecinatati. Cred ca o sa fie multi ani trofeul prin tarile baltice. Anul trecut Estonia, anul asta Letonia fac pariu ca la anu' va fi Lituania si tot asa. Isi dau maxim de puncte intre ele plus ca mai au vecini buni tarile nordice.
- Bagheera
- Junior Member
Auziti, da cum sa laudam ca toti au dat cu "alesii" nostrii in noroi si multi i-am injurat cu sete; asa ca am ramas cu gura cascata.
Da` daca nordicii nu votau intre ei atunci am fi fost pe locul 3. daR A FOST FAINA piesa?! Glumeam, serios, eu voiam sa marga GPF&Candy.
Da` daca nordicii nu votau intre ei atunci am fi fost pe locul 3. daR A FOST FAINA piesa?! Glumeam, serios, eu voiam sa marga GPF&Candy.
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1