Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Gabuba_"_lumea-i de cacat si brazii se defriseaza (de la sine?!)"
Da mah,la mine la munte s-au defrisat sute de hectere in urma furtunii din noiembrie 2006.In rest ai dreptate.Nasol e doar cand miroase si nu poti ascunde sub covor.
Da mah,la mine la munte s-au defrisat sute de hectere in urma furtunii din noiembrie 2006.In rest ai dreptate.Nasol e doar cand miroase si nu poti ascunde sub covor.
Si asta trece !
- pacha
-
Daimon - Mesaje: 5074
m`ati facut curioasa si am citit nitel din c scrie gabuba..n`as vrea sa fiu rea..da`va va sustin in afirmatiile voastre..omu`n`are toti biscuitii`n paket!
ma gandesc k totusi e bine k si`a dat seama piskehsu doar dupa 2 ani k sunt fata,iar nu berbat..cine stie ce ma faceam daca mai stateam inca doi p`aici si ramaneam tot baiat in acceptiunea lui?
ma gandesc k totusi e bine k si`a dat seama piskehsu doar dupa 2 ani k sunt fata,iar nu berbat..cine stie ce ma faceam daca mai stateam inca doi p`aici si ramaneam tot baiat in acceptiunea lui?

In fleacuri nu merita sa investesti SPERANTA!!
"Fericirea adevarata e intotdeauna O CLIPA!Mai multa n`ar putea indura firea omului,care,deseori intr`o viata de multi ani nu are norocul sa intalneasca nici clipa aceasta,nici macar sa se apropie de ea.."
Oscar Wilde
"Fericirea adevarata e intotdeauna O CLIPA!Mai multa n`ar putea indura firea omului,care,deseori intr`o viata de multi ani nu are norocul sa intalneasca nici clipa aceasta,nici macar sa se apropie de ea.."
Oscar Wilde
-
bigassg - Junior Member
hm...stangaci ca de obicei
comentariu la jurnalul lui bigassg:
wow...nici macar nu am idee cu ce sa incep(orice redus mintal ar zice ..cu inceputul).Nu stiu poate gresesc dar chiar simteam nevoia sa'tzi scriu, nu ma intreba de ce ptr ca pur si simplu nu stiu
"vata pe batz" necunoscute's caile domnului. De la vata asta am ajuns sa'tzi citesc jurnalul
Am inceput sa' citesc cred ca pe la ora16...(13/10/2007)..cu o mica pauza ptr ca am iesit de pe net si pur si simplu nu mai gaseam link-ul...m'agrabit sa trag concluzia ca poate asta este si id-ul tau de messsi ti'am lasat ceva mesaje acolo.
Oare sunt "balega"?:)
acum am descoperit tot site-ul..
si cum sa ma logez..hmm
Pot sa'tzi zic doar ca nu's un impatimit al lecturii nici macar asta virtuala ...dar cu titlul asta m'ai facut sa zambesc si am considerat ca n'ar fi rau sa dau o ocheata.Sincer chiar daca este ora 4 am nu'mi pare rau ptr cele 8 ore de lectura nonstop.Mici dificultatzi la limbajul asta (mai Nou) nu ca as fi de moda veche. Pot sa'tzi zic ca mi'ai scormonit prin adancul inimii..si m'ai facut sa simt ce credeam demult uitat.Nu credeam pana in clipa asta ca o adolescenta gandeste asa...nu credeam ca esti una care a depasit stadiul buricului gol afisat in orice imprejurare.
Am niste mici raspunsuri la cateva din intrebarile tale....
una ar fi la aceea ca in viatza o singura data iubesti cu adevarat...
este adevarat,
nu'l vei uita niciodata..iar de acum inainte ptr mult timp vei face comparatie ....
......
imi aduc aminte..cred ca la vremea acea mergeai la cresha...iar eu eram adolescentul cu toate visurile si sperantele tipice varstei..
timpurile de care iti vorbesc se deosebesc de cele de acum, cu toate ca eram roker inrait nu incercam totushi sa adopt ca stil de viatza pe cel al idolilor mey cum din pacate astazi se incearca...
parerea mea este ca adolescentii de astazi nu mai au repere..valori la care se pot raporta..ma rog pana la o anumita limita nici macar familia nu este ce ar trebui sa fie.Remarcasem la un moment dat ca ziceai ceva de "adolescenti zgomotosi " parca la metrou
Nu le doresc sa te aiba vecina de scara..uiti cam repede ca pana nu demult tu erai zgomotoasa
este uimitoare meatmorfoza de la acea adoles<enta ambitioasa care mai tot timpul purta coronitza..sa ajunga intr'un timp relativ scurt la o asa maturitate(te menajez sa nu zic ca esti baba cu totul in gandire . si sper sa nu mi'o iei in nume de rau?
Este adevarat ca greutatzile ne calesc sufletul si teoretic ar trebui sa ne faca mai buni cu ceilaltzi...
Dar oare chiar suntem buni?
Nu vreau sa'mi insir aici povestea mea..caci este una vreau doar sa'tzi spun fraza de final...
acel final cand totul se prabuseste pe tine...
cand ai vrea sa fie un vis urat si nimik altceva..
cand faci o analiza instantanee sa intelegi cum de este posibil..
cum de tocmai tie ti se intampla..
fara nimik i prealabil care sa'tzi dea de gandit..
hm..
inca o aud perfect.."in creier" cum zici tu..
"ne'am plafonat".....
asa a sunat sfarsitul ptr mine...
am plans...
dap..
si baietii cei mai tari plang..
si am plans multi ani...tresarea inima'n mine cand o vedeam pe strada..
stomacul mi se strangea...doamne cat am iubito
hmm..nu'mi da pace un dreaq de tzantzar
sau tzantzaroaica
cica doar ele musca..tzantzaru mascul papa polen.Cred ca am zis destul daca nu chiar prea mult...sunt mai vorbaretz din fire, poate mai vorbesc si prostii ca orice muritor dar detest sa fiu ignorat la fel de mult cum detest ignorantza.mi'as dori sa te gasesc chiar si on d-soara "vanzatoare" rebela
iti doresc numai bine
(cum functioneaza jucaria asta ? sa nu mai fac alte minuni p'aci:D
)
wow...nici macar nu am idee cu ce sa incep(orice redus mintal ar zice ..cu inceputul).Nu stiu poate gresesc dar chiar simteam nevoia sa'tzi scriu, nu ma intreba de ce ptr ca pur si simplu nu stiu
"vata pe batz" necunoscute's caile domnului. De la vata asta am ajuns sa'tzi citesc jurnalul
Am inceput sa' citesc cred ca pe la ora16...(13/10/2007)..cu o mica pauza ptr ca am iesit de pe net si pur si simplu nu mai gaseam link-ul...m'agrabit sa trag concluzia ca poate asta este si id-ul tau de messsi ti'am lasat ceva mesaje acolo.
Oare sunt "balega"?:)
acum am descoperit tot site-ul..
si cum sa ma logez..hmm
Pot sa'tzi zic doar ca nu's un impatimit al lecturii nici macar asta virtuala ...dar cu titlul asta m'ai facut sa zambesc si am considerat ca n'ar fi rau sa dau o ocheata.Sincer chiar daca este ora 4 am nu'mi pare rau ptr cele 8 ore de lectura nonstop.Mici dificultatzi la limbajul asta (mai Nou) nu ca as fi de moda veche. Pot sa'tzi zic ca mi'ai scormonit prin adancul inimii..si m'ai facut sa simt ce credeam demult uitat.Nu credeam pana in clipa asta ca o adolescenta gandeste asa...nu credeam ca esti una care a depasit stadiul buricului gol afisat in orice imprejurare.

una ar fi la aceea ca in viatza o singura data iubesti cu adevarat...
este adevarat,
nu'l vei uita niciodata..iar de acum inainte ptr mult timp vei face comparatie ....
......
imi aduc aminte..cred ca la vremea acea mergeai la cresha...iar eu eram adolescentul cu toate visurile si sperantele tipice varstei..
timpurile de care iti vorbesc se deosebesc de cele de acum, cu toate ca eram roker inrait nu incercam totushi sa adopt ca stil de viatza pe cel al idolilor mey cum din pacate astazi se incearca...
parerea mea este ca adolescentii de astazi nu mai au repere..valori la care se pot raporta..ma rog pana la o anumita limita nici macar familia nu este ce ar trebui sa fie.Remarcasem la un moment dat ca ziceai ceva de "adolescenti zgomotosi " parca la metrou
Nu le doresc sa te aiba vecina de scara..uiti cam repede ca pana nu demult tu erai zgomotoasa
este uimitoare meatmorfoza de la acea adoles<enta ambitioasa care mai tot timpul purta coronitza..sa ajunga intr'un timp relativ scurt la o asa maturitate(te menajez sa nu zic ca esti baba cu totul in gandire . si sper sa nu mi'o iei in nume de rau?
Este adevarat ca greutatzile ne calesc sufletul si teoretic ar trebui sa ne faca mai buni cu ceilaltzi...
Dar oare chiar suntem buni?
Nu vreau sa'mi insir aici povestea mea..caci este una vreau doar sa'tzi spun fraza de final...
acel final cand totul se prabuseste pe tine...
cand ai vrea sa fie un vis urat si nimik altceva..
cand faci o analiza instantanee sa intelegi cum de este posibil..
cum de tocmai tie ti se intampla..
fara nimik i prealabil care sa'tzi dea de gandit..
hm..
inca o aud perfect.."in creier" cum zici tu..
"ne'am plafonat".....
asa a sunat sfarsitul ptr mine...
am plans...
dap..
si baietii cei mai tari plang..
si am plans multi ani...tresarea inima'n mine cand o vedeam pe strada..
stomacul mi se strangea...doamne cat am iubito
hmm..nu'mi da pace un dreaq de tzantzar
sau tzantzaroaica
cica doar ele musca..tzantzaru mascul papa polen.Cred ca am zis destul daca nu chiar prea mult...sunt mai vorbaretz din fire, poate mai vorbesc si prostii ca orice muritor dar detest sa fiu ignorat la fel de mult cum detest ignorantza.mi'as dori sa te gasesc chiar si on d-soara "vanzatoare" rebela
iti doresc numai bine
(cum functioneaza jucaria asta ? sa nu mai fac alte minuni p'aci:D

- yobi
- Junior Member
Pasha , merci ptr incurajari sunt binevenite dar acum ma faci sa ma intreb cine era katika de era asa interesanta...si mai ales cum de nu mai este.? In fara de cateva persoane care'shi posteaza p'aci mesaje (multe numai ca sa se afle'n treaba probabil) nu se vede nimik activitate.Si atunci ma intreb..asa este un forum? Asta ca tot remarcase miezul ala de tot baneaza pe aci ca nu pream am nici in clin nici in maneca cu Forumurile. Ador sa invatz ceva nou..doar ca detest sa incep.
- yobi
- Junior Member
mda..
ca'i un forum muribund asta se vede de departe(asta numind efectul) doar ca ar trebui vazute si cauzele. Inseamna ca cineva a contribuit din plin la asta si de obicei sunt operatorii iar intr'o mai mica masura userii. Si stii de ce zic asta?
e ca la piatza..unde'i rost de ceva bun userii vin gramada..depinde de cel care gestioneaza acel "ceva" sa'l faca atractiv.Asta presupune de multe ori pricepere, talent si arta de a comunica.Din pacate mai toate forumurile din romania sufera de sindromul micului dictator..doamne si cat urí m noi dictatura cat de mica ar fi ea..
ca'i un forum muribund asta se vede de departe(asta numind efectul) doar ca ar trebui vazute si cauzele. Inseamna ca cineva a contribuit din plin la asta si de obicei sunt operatorii iar intr'o mai mica masura userii. Si stii de ce zic asta?
e ca la piatza..unde'i rost de ceva bun userii vin gramada..depinde de cel care gestioneaza acel "ceva" sa'l faca atractiv.Asta presupune de multe ori pricepere, talent si arta de a comunica.Din pacate mai toate forumurile din romania sufera de sindromul micului dictator..doamne si cat urí m noi dictatura cat de mica ar fi ea..
- yobi
- Junior Member
pacha, cauta si tu pe google dupa "gardul de stuf" (asa se cheama volumul din care posteaza katika fragmente) si o sa gasesti ce cauti. printre altele si profilul ei de pe yahoo 360 unde o sa vezi ca este nu numai foarte talentata, ci si foarte foarte frumoasa
. asa, si de acum nu mai tot plange dupa fete, ia initiativa! eu trebuie sa te invat
?

............................
- sin ella
cr3tz..
)) ma faci sa rad , lu' ala gugga sau cum il chema iau trebuit 2 ani sa priceapa 2 ani ca bigassg e fata .Tu de catzi ai nevoie sa pricepi ca nu's fata? Dar daca tot tzii mortis uite de dragul tau sa nu te simti singur te pot acompania la next gay parade:))

- yobi
- Junior Member
te emotionezi, apoi rosesti si incepi sa te balbai. daca esti baiat tu esti ala gay, daca esti fata te-ai udat degeaba.ma faci sa rad , lu' ala gugga sau cum il chema iau trebuit 2 ani sa priceapa 2 ani ca bigassg e fata .
apoi mai raspunzi si intarziat , ca e bine ca e rau nu stiu.
si nu te mai excita aiurea , era o simpa intrebare. posturile tale emana foarte buna feminitate. multam pentru raspuns.
- cr3tz
[mey cr3tz ar trebui sa te miri ca ti'am raspuns nu ca a durat pana raspund.asta'i ultimul lucru pe care l'as face sa mai iau un biberonar acasa(data fiind varsta pe care o ai, iti acord circumstante atenuante)...dai si tu cu giletu' pe la mustatza cu ceva parfum si iesi la agatzat pe bulevard mey junior. Asta daca ai de gand sa lasi urmasi in urma ta, prin autosatisfacere nu iese mare lucru decat ....dexteritate la dat cu zarul..Curaj nu poti fi atat de ghinionist sa dai doar peste mine:))
- yobi
- Junior Member
ma bucur ca te simti bine in realitatea virtuala.
de ce tre tu sa recurgi la tot felul de jigniri, ti-am pus o simpla intrebare si ai zis ca sunt gay. acum uite ce scoti din dejtele alea. sper ca nu ai probleme acasa si ca prietena (aia reala in caz ca exista) te iubeste. ca meriti.
de ce tre tu sa recurgi la tot felul de jigniri, ti-am pus o simpla intrebare si ai zis ca sunt gay. acum uite ce scoti din dejtele alea. sper ca nu ai probleme acasa si ca prietena (aia reala in caz ca exista) te iubeste. ca meriti.
- cr3tz
mey cr3tz acu' te jignesc mey
ochii sunt facutzi sa citesti
mintea sa gandeasca
de ochi vaz ca faci uz..fa si de minte si sa vezi ce bine ai sa traiesti. Daca erai mai atent si nu sa lasai hormonii sa gandeasca ptr tine vedeai din postarile anterioare respectiv comentariu la jurnalul lui bigassg ce dreaq sunt.Era atat de ushor sa nu te faci de cacao...dar cum ziceam esti mic si te inteleg. Daca te porti frumos agatz o gacica ptr tine:))
ochii sunt facutzi sa citesti
mintea sa gandeasca
de ochi vaz ca faci uz..fa si de minte si sa vezi ce bine ai sa traiesti. Daca erai mai atent si nu sa lasai hormonii sa gandeasca ptr tine vedeai din postarile anterioare respectiv comentariu la jurnalul lui bigassg ce dreaq sunt.Era atat de ushor sa nu te faci de cacao...dar cum ziceam esti mic si te inteleg. Daca te porti frumos agatz o gacica ptr tine:))
- yobi
- Junior Member
Katika e o proasta care defuleaza in versuri si proza, ieftine ambele.
N-am avut rabdare cu yobi, decat cu replicile alea scurte, care denota un posibil umor.
N-am avut rabdare cu yobi, decat cu replicile alea scurte, care denota un posibil umor.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
[Cr3tzule nu ma pot abtine sa nu constat ca de fapt nu o ai mai mare
esti de fapt o pula..
si inca una cu urechi
Chiar asa meditand eu acum incercam sa gasesc raspuns de ce o pula sculata nu se supune legilor newtoniene... cretule raspunsul este : ptr ca sta pe net
esti de fapt o pula..
si inca una cu urechi
Chiar asa meditand eu acum incercam sa gasesc raspuns de ce o pula sculata nu se supune legilor newtoniene... cretule raspunsul este : ptr ca sta pe net
- yobi
- Junior Member
Si inca ceva important....chiar ca uitasem..
sunt doua variante ..
Prima...Prost Tata ai avut
A doua su ultima..proasta pula a fost la curu lu mí ta'
Asta ptr ca din cate vad eu ai o pasiune ptr organul asta sexual agariciule, iar daca ai de gand sa postezi si celebra replica de "sugi " poi mey flacau tare'mi e ca de ti'o su g iti schimbi orientarea sexuala..acu intelege cat poti si tu. Sfat parintesc: nu mai dormi pe o ureche ca'tzi iese creierul afara. DOBITOCULE
sunt doua variante ..
Prima...Prost Tata ai avut
A doua su ultima..proasta pula a fost la curu lu mí ta'
Asta ptr ca din cate vad eu ai o pasiune ptr organul asta sexual agariciule, iar daca ai de gand sa postezi si celebra replica de "sugi " poi mey flacau tare'mi e ca de ti'o su g iti schimbi orientarea sexuala..acu intelege cat poti si tu. Sfat parintesc: nu mai dormi pe o ureche ca'tzi iese creierul afara. DOBITOCULE
- yobi
- Junior Member
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale