Acvaristi in Arges

pestele din acvariu, muscata din fereastra, "salatile" din gradina ursului

Acvaristi in Arges

Mesajde Guppy » Joi Sep 20, 2001 3:25 pm

Pt. Catalin in special:
Vad ca esti din Pitesti :)
Eu sunt de fel din Campulung , un pic mai incolo .
Era un nene care venea si pe la noi , si vindea pesti.. El sau copii sai. Nu stiu cum il cheama,ceva cu "D" parca .
Poate il aduci si pe el pe forum :)
Daca ii spui de unu care ii cumpara toti guppy de cate ori venea la CLung,isi aduce aminte de mine :D .
Guppy

Re: Acvaristi in Arges

Mesajde Catalin B » Vin Sep 21, 2001 6:50 am

Initial trimis de Guppy
Pt. Catalin in special:
Vad ca esti din Pitesti :)
Eu sunt de fel din Campulung , un pic mai incolo .
Era un nene care venea si pe la noi , si vindea pesti.. El sau copii sai. Nu stiu cum il cheama,ceva cu "D" parca .
Poate il aduci si pe el pe forum :)
Daca ii spui de unu care ii cumpara toti guppy de cate ori venea la CLung,isi aduce aminte de mine :D .

cum arata?Dragomirescu cumva?
Catalin B
Junior Member

Re: Re: Acvaristi in Arges

Mesajde Guppy » Vin Sep 21, 2001 9:55 am

Initial trimis de Catalin B

cum arata?Dragomirescu cumva?

Well .... mai parca imi suna foarte apropiat numele,sunt cam sigur ca el e! :) ...da,Dragomirescu,sunt aproape sigur !
misto!
Ce mai face omul ? mai are pesti calumea? sa-i zici de ala cu guppy din Campulung , poate o mai tine minte :D
Guppy

Re: Re: Re: Acvaristi in Arges

Mesajde Catalin B » Vin Sep 21, 2001 10:08 am

Initial trimis de Guppy

Well .... mai parca imi suna foarte apropiat numele,sunt cam sigur ca el e! :) ...da,Dragomirescu,sunt aproape sigur !
misto!
Ce mai face omul ? mai are pesti calumea? sa-i zici de ala cu guppy din Campulung , poate o mai tine minte :D

are magazin , singuru' din Pit. , mai discutam unaalta , o sa-i spun de forum,si de ala cu GDC.
Catalin B
Junior Member

Mesajde Catalin B » Lun Sep 24, 2001 7:03 am

am vorbit cu Dragomirescu ,el era,dar nu te mai tine minte
Catalin B
Junior Member

Mesajde Catalin B » Vin Sep 28, 2001 8:56 am

auzi,gupsor, in Campulungul asta tare inapoiati oameni ,am fost sapt. trecuta cu Shusha mea (ciob. german ) si am indraznit sa o plimb fara lesa si botnita , se-ngrozea poporu' parca ar fi vazut monstru' din lohnes , pe langa o gramada de injurii la adresa stapanului, n-o lua in nume de rau , si ai mei sint de acolo si eu m-am nascut in Campulung
Catalin B
Junior Member

Mesajde Guppy » Vin Sep 28, 2001 9:38 am

Bineinteles,Catalin ... stiu despre ce vorbesti...
si nu numai din punctul ala de vedere ..

Pana am plecat de acolo la fuckultate , stransesem la bloc fro' 4 maidanezi ,crescuti de pui .. veneau dupa mine la scoala,etc... Cand mergeam la magazin , nu mai intra/iesea nimeni ca stateau astia la usa :) . Este la bloc o femeie de servici careia oricand i-as da cu placere 2 perechi de palme peste mutra .. :D ... mi-a facut zile negre ..mereu trebuia sa adun otrava pusa de ea pt caini ... dar deh,cum am venit aici la Buc. , i-a omorat pe toti :mad: .
Astia sunt oamenii cu care traim si n-avem ce face ...
Guppy

Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim