Episode II - Attack of the clones
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Episode II - Attack of the clones
Am facut threadul asta pentru ca acum am cam vazut majoritatea filmul. Cei ce nu l-au vazut si intentioneaza chestia asta mai bine sa nu citeasca mai departe...
Oribilu zice ca nu mai e interesat pt ca episoadele noi nu sunt tari si ca il asteapta pe tele 7. (esti fraier ti-ar place la maxim asta dar ai idei preconcepute)
Filmul a fost tare rau , de 10 ori mai bun decat precedennta porcarie, Episode I.
Sa zic ce nu mi-a placut :
1. Anakin e jucat de un actor nul
2. scena cand el se duce sa isi salveze mama si ea moare exact in secunda 2 desi supravietuise o luna.
3. in timpul bataii din final cand domnisoara senator fuge prin nisip dupa o nava de parca ar fi la 110 m garduri.
In rest mi-a placut cam tot dar mai ales scena cand intervine decisiv Yoda, moment in care am luat foc. Yoda le rupe capul, e cel mai bun de acolo :p Windu (Samuel l Jackson ) la fel.
Nu mai zic scene sa le povestim impreuna. In incheiere sa fac un top al episoadelor in ordinea preferintelor:
4,5,2,6
Pe 1 nu vreau sa il numar.
Oribilu zice ca nu mai e interesat pt ca episoadele noi nu sunt tari si ca il asteapta pe tele 7. (esti fraier ti-ar place la maxim asta dar ai idei preconcepute)
Filmul a fost tare rau , de 10 ori mai bun decat precedennta porcarie, Episode I.
2. scena cand el se duce sa isi salveze mama si ea moare exact in secunda 2 desi supravietuise o luna.
3. in timpul bataii din final cand domnisoara senator fuge prin nisip dupa o nava de parca ar fi la 110 m garduri.
In rest mi-a placut cam tot dar mai ales scena cand intervine decisiv Yoda, moment in care am luat foc. Yoda le rupe capul, e cel mai bun de acolo :p Windu (Samuel l Jackson ) la fel.
Nu mai zic scene sa le povestim impreuna. In incheiere sa fac un top al episoadelor in ordinea preferintelor:
4,5,2,6
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Din ce am inteles eu armata clonelor a fost comandata de Cancelarul superm cu ajutorul lui Count Dooku. Magaria pe care au facut-o ei era ca sa reiasa ca si jedi sunt implicati bagandu-l la inaintare pe unu care murise cu ani in urma.
-
Bine,ba..hai ca poate ma duc ! Ca am vazut pe imdb ca are 8.2 stele...in timp ce Episode I are 6.9 stele !
Dar are legatura cu Episode I ? Adica..il inteleg pe asta daca nu am vazut Episode I ?
Dar are legatura cu Episode I ? Adica..il inteleg pe asta daca nu am vazut Episode I ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Bine..ma duc..dar nu mai am dreptul la floricele..ca am consumat totzi banii lasatzi de tine la aia !
Si nu stiu daca o sa imi placa la fel de mult..ca alea clasice..ca nu cred sa apara Chubaka ! Chubaka era un pui la vremea episodului II,nu ???
Mesterul ala cu sabia cu 2 taisuri ,apare ? Ala..care era si in episodul I..cu o masca pe fatza..de ziceai ca-i Spider Man !
Si nu stiu daca o sa imi placa la fel de mult..ca alea clasice..ca nu cred sa apara Chubaka ! Chubaka era un pui la vremea episodului II,nu ???
Mesterul ala cu sabia cu 2 taisuri ,apare ? Ala..care era si in episodul I..cu o masca pe fatza..de ziceai ca-i Spider Man !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Oute ala cu tepi in cap nu apare aici. Acum e altii la moda.
In perioada celor intamplate in Episode 2, Luc Skywalker nu este nascut... iar Han solo are in cel mai bun caz 7-8 ani. Probabil ca e planeta lui natala si face colectie de surprize sau sta cu magraonii mai mari de la el de la bloc si invata smecherii ieftine. Chewi nu stiu ce ar putea sa faca. Nu m-am gandit.
In perioada celor intamplate in Episode 2, Luc Skywalker nu este nascut... iar Han solo are in cel mai bun caz 7-8 ani. Probabil ca e planeta lui natala si face colectie de surprize sau sta cu magraonii mai mari de la el de la bloc si invata smecherii ieftine. Chewi nu stiu ce ar putea sa faca. Nu m-am gandit.
-
Episode III- Premiera: 25 mai 2005 !!!
"Titlul episodului III nu a fost inca anuntat, iar despre subiectul acestuia se stie clar ca il are in centrul atentiei pe Anakin Skywalker care o va lua pe calea cea rea si va deveni Darth Vader. Obi-Wan Kenobi va fi si el un personaj central precum regina Amidala care va avea doi copii: pe Luke si Leia.
Alte personaje care vor aparea sunt Yoda, care se va ascunde pe Dagobah, R2-D2, C-3PO si este posibil ca si Jar Jar Binks sa apara."
Alte personaje care vor aparea sunt Yoda, care se va ascunde pe Dagobah, R2-D2, C-3PO si este posibil ca si Jar Jar Binks sa apara."
-
mie nu mi-a placut aproape deloc,dar trebuie vazut ca sa poti face legaturile dintre personajele din I si seria initiala.
cred ca ep. I si II nu m-au atras din cauza abundentei de animale ciudate.in seria initiala parca nu erau asa multe,bre.zici ca e desen animat.
cred ca ep. I si II nu m-au atras din cauza abundentei de animale ciudate.in seria initiala parca nu erau asa multe,bre.zici ca e desen animat.
-
SOD - Mesaje: 6035
ba n-ati inteles mai nimik
Cancelarul Palpatine aka Darth Sidious(imparatul cel rau din ep. 4 5 6)a comandat armata prin intermediul lui Count Dooku...astfel vor exista 2 armate cea a Federatiei si cea a Republicii(de clone)si se va putea incepe un razboi...totul face parte dintr-un big bad plan de a pune mana pe putere...dupa cum ati si vazut lui Palpatine i se acorda putere pe timp de razboi pe care el promit esa o dea inapoi la sf. razbelului(bull-shit).In ep. 3 se va incerca acuzarea cav. Jedi pt. toate relele dein Republica si exterminarea lor...Anakin va deveni Vader blablabla
- ptz
- Junior Member
e cel mai tare film
Daca vedeti acest film veti spune ca Star Trek este o guma lipita pe papuc. Este cel mai tare film facut vreodata e best cemai
- inspawn
- Junior Member
Re: Episode II - Attack of the clones
Initial trimis de Aliosha
Am facut threadul asta pentru ca acum am cam vazut majoritatea filmul. Cei ce nu l-au vazut si intentioneaza chestia asta mai bine sa nu citeasca mai departe...
4,5,2,6
ai dreptate in ceea ce priveste partile negative
- inspawn
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1