)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
baga-mi-as pula in mamele voastre de imbecili ordinari si in reclamele voastre curgatoare. manca-i-ar canceru pa toti muistii nesatuli de bani care baga reclamele astea pe site. sper sa vi se inchida buda cat mai repede si sa va stea in gat fiecare banut, sub forma de monezi/monede de 50 de bani. manca-v-ar ciuma de nesatuli!
-

noOne2 - Junior Member
normal ca la shaki ma refeream.
cr3tz vezi tu ce faci cu verutza ronicutza si nu te mai baga peste mine si shak. deci asteot noutati despre respectiva.
cr3tz vezi tu ce faci cu verutza ronicutza si nu te mai baga peste mine si shak. deci asteot noutati despre respectiva.
-

Daimon - Mesaje: 5074
pacha scrie:Renaste si forumu cesta prin neostoita straduinta a doua personaje.Da parca totusi...
totusi ce? nu-ti convine?
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
- jl_rona
- Junior Member
daca as avea TIMP, ar renaste probabil, dar de saptamana viitoare tre sa ma duc din nou la imputiciunea aia de servici, plus ca si saptamana asta am alte treburi mult mai importante decat sa stau s-o frec p-aici. mai bine mi-as face curat prin casa, ca e MULT mai mizerie decat pe casa scarilor. Asa ceva n-a mai fost niciodata in casa. Daca ar veni Pishky p-aici cre ca si-ar smulge si ciocul si restul de par care i-a mai ramas.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
- jl_rona
- Junior Member