Ce-ai facut Kantemire?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 12:39 am

foarte buna si utila informatzie neai dat; creca muare suiedejii de ovtica ca nu sbuara elicopterele nato pe deasupra colibelor lor
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 12:45 am

[quote="kant emir"]foarte buna si utila informatzie neai dat]

sefu, io sunt in concediu, asa ca mi se rupe lindicu, da matale nu te culci, ca nu vreau sa ai halucinatii maine dimineata din cauza mea si sa ma vezi acolo in Cluj sau de unde-oi fi mata venind la mata doar in slip si spunandu-ti ca l-am lasat si pe neagu si pe pishky pentru mata.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 12:46 am

ca nu vreau sa ai halucinatii maine dimineata din cauza mea si sa ma vezi acolo in Cluj sau de unde-oi fi mata venind la mata doar in slip si spunandu-ti ca l-am lasat si pe neagu si pe pishky pentru mata.

io nam cojmaruri decat la febra mare

si nici despre programu meu nu tresa te consumi
kant emir

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 3:28 am

sefu, m-am uitat un pic prin merlucius. e de kkt, avea dreptate pishky, pai aia-i caterinca? parca e scoala generala. naspa chestie.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
jl_rona
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Apr 02, 2008 6:28 am

emire, daca n-ai treaba continuatzi ca am ras tuata dimineatza (deshi am nervi) (shtiu, nu e de ras, da eu nu-s asa buna la suflet k altii) =))
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde piskeshu » Mie Apr 02, 2008 8:30 am

jeleu, io stau cu chirie in cluj, nici macar casa n-am, dar tot ma pish pe bucuresti. si, daca vreau sa vin in bucuresti, am la cine sa atarn o vreme, n-avea nici o grija.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 1:34 pm

piskeshu scrie:jeleu, io stau cu chirie in cluj, nici macar casa n-am, dar tot ma pish pe bucuresti. si, daca vreau sa vin in bucuresti, am la cine sa atarn o vreme, n-avea nici o grija.

esti complexat, ingamfat si prost. vorbesti ca un cacat pana-i faci pe toti sa se duca-n pizda mamii lor. io nu fac acuma pe tepoasa ca nu sunt. mi-a placut de tine, iar tu te-ai pishat in capu meu (tot raul spre bine, probabil). esti de tot cacatul, sa fii mandru de asta si da-i tot asa in continuare fara grija ca si metorul tau Kantemir (alt complexat).
jl_rona
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Apr 02, 2008 1:54 pm

draga mea, modul tau de-a ma pupa-n pula, injurandu-ma, e cel putin ciudat. si mie mi-a placut de tine, pana cand mi-am dat seama ca esti nebuna, si is satul de nebuni ca numa de astia cunosc, parca-s magnet.
piskeshu
banned

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 1:58 pm

piskeshu scrie:draga mea, modul tau de-a ma pupa-n pula, injurandu-ma, e cel putin ciudat. si mie mi-a placut de tine, pana cand mi-am dat seama ca esti nebuna, si is satul de nebuni ca numa de astia cunosc, parca-s magnet.

e ciudat cand auzi din gura altuia exact ceea ce spui si tu, mie-mi spui?

sa mai editam un pic ca s-avem nutret pentru diseara cand o veni Kante:

E ciudat sa cauti pe google pe cineva care te intereseaza, suna a chasing, e ciudat sa ii faci poze unuia de fizicul caruia te-ai indragostit, sune a chasing, e ciudat sa-i scrii unuia poezii, suna a chasing, e ciudat sa incerci sa fii vigilent adunand informatii, suna a chasing. Toate astea vor fi percepute ca nebunie. Tre sa fii dezinteresat sau macar sa incerci sa pari asa. Cautatura asta in gaura de sarpe nu face decat sa ti se aplice pe frunte sintagma de "nebun". De cate ori n-am auzit-o eu p-asta.

Insa e ciudat, intr-adevar, sa auzi pe cineva ca ti se adreseaza cu acelasi tip de jigniri sau limbaj pe care tu le-ai adresat anterior lui si celorlalti.

Te uiti la el si nu-ti vine sa crezi cum are indrazneala sa se ia de tine asa.

Insa uiti ca si tu la randul tau faci exact aceleasi mitocanii ca si el si ca oamenii din jurul tau tac, toti tac, pana gasesti pe unul care nu mai are chef sa te menajeze si ti-o zice scurt si blunt drept in fatza.

Atuncea te superi. Te superi pentru ca esti nesigur. Toate convingerile tale cum ca esti mare si tare se clatina. Daca o fi zis chair adevarul? Daca tot ce-ai facut tu pana acuma n-a fost decat un sir lung de penibilitati cu care ani in sir te-ai facut de ras fara sa-ti dai macar seama? E ingrozitor.

Si-atuncea pleci, pentru a scapa sa raspuzi in fatza propriei persoane.
jl_rona
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Apr 02, 2008 2:09 pm

daca retin bine, tu faceai niste afirmatii oarecare despre al meu jurnal. acuma ca te imbraci ca o tzoapa nu inseamna ca esti proasta. doar ca n-ai gusturi.
piskeshu
banned

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 2:18 pm

piskeshu scrie:daca retin bine, tu faceai niste afirmatii oarecare despre al meu jurnal. acuma ca te imbraci ca o tzoapa nu inseamna ca esti proasta. doar ca n-ai gusturi.

bun, am luat la cunostinta. cateodata ma imbrac mai bine, cateodata mai prost. oricine face gafe. asa cum nu am eu gusturi, nici tu nu esti mare scula de intelectual, si asta nu o zic ca sa ma razbun, asta e doar o constatare. nu esti prost nicidecum, dar nu ai dorinta de a te ridica intelectual, esti lenes si pe chestia asta nu poti sa progresezi, n-ai cum.

deci mai are rost sa continuam sa ne luam la pula p-aici sau nu?

eu as zice ca nu mai are rost, dar recunosc ca nu pot sa ma opresc deocamdata.

eu n-am facut nici o afirmatie negativa la adresa jurnalului tau.
jl_rona
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Apr 02, 2008 2:24 pm

negativa e un cuvant prost ales.

cum adica sa ma ridic intelectual? ce plm vorbesti acolo? tu nu-ti dai seama ce penibila esti tu cu politica aia de care faci atata caz? ce plm crezi tu? aia e ridicare intelectuala? elucubratiile cu care faci aci trafic? cu putin, suedezi, ochi, muse? stii ce esti tu? o semidocta aroganta si artagoasa. n-am pretins niciodata c-as fi nush ce cult de pe lume. dar tu pretinzi si nu esti, creca daca as avea varsta ta si te-as citi te-as baga direct in pizda ma-tii cu maxima lehamite. acu insa mai am o retinere, ca ma gandesc, cine stie, daca se fute data viitoare?!
piskeshu
banned

Mesajde Max Him » Mie Apr 02, 2008 2:32 pm

Nice! Imi place ca sariti de la o extrema la cealalta: cand o dati in caterinca si limbaj de toata jena cand vorbiti normal si dati dovada de ...intelect asa cum ziceti voi JL_RONA, PISHKESU, KANT EMIR.
Ceea ce ma face sa concluzionez ca sunteti copii destepti, intelectuali, cu studii (...spuneti-mi ca ma insel)dar va distreaza la culme sa va luati peste picior.
Pe mine ma amuza.Pe bune!... la urma urmei asta e scopul topicului,nu? SAU ma insel ? ;)
Max Him
Junior Member

Mesajde Max Him » Mie Apr 02, 2008 2:34 pm

Da' apropo, pana la urma CE :dir: :dir: :dir: a facut Kant Emir?!
Max Him
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 2:41 pm

da-i tot asa in continuare fara grija ca si metorul tau Kantemir (alt complexat).

lai injurat rau cu asta (lai mai consolat oleacacu paranteza)
s-avem nutret pentru diseara cand o veni Kante:

poi nutrejtete deamu; ce crezi, ca intru numa nuaptea?
decat sa ti se aplice pe frunte sintagma de "nebun". De cate ori n-am auzit-o eu p-asta.

pe frunte se aplica o jtanpila
or o flegma (cu sau fara bancnota)
si nebun ie cuvant, nui sintacma; satz ezplic cum ie cu sin taggma? si cand se folosejte ia?
Insa e ciudat, intr-adevar, sa auzi pe cineva ca ti se adreseaza cu acelasi tip de jigniri sau limbaj pe care tu le-ai adresat anterior lui si celorlalti.

Te uiti la el si nu-ti vine sa crezi cum are indrazneala sa se ia de tine asa.

Insa uiti ca si tu la randul tau faci exact aceleasi mitocanii ca si el si ca oamenii din jurul tau tac, toti tac, pana gasesti pe unul care nu mai are chef sa te menajeze si ti-o zice scurt si blunt drept in fatza.

Atuncea te superi. Te superi pentru ca esti nesigur. Toate convingerile tale cum ca esti mare si tare se clatina. Daca o fi zis chair adevarul? Daca tot ce-ai facut tu pana acuma n-a fost decat un sir lung de penibilitati cu care ani in sir te-ai facut de ras fara sa-ti dai macar seama? E ingrozitor.

Si-atuncea pleci, pentru a scapa sa raspuzi in fatza propriei persoane.

bai, serios acuma: zici de pijke, sau zici de tine? ca nu posam dau sama

deci mai are rost sa continuam sa ne luam la pula p-aici sau nu?

eu as zice ca nu mai are rost, dar recunosc ca nu pot sa ma opresc deocamdata.

tare! smorio daca nu ejtar cand scapi cate una dasta sincera
kant emir

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 2:42 pm

piskeshu scrie:negativa e un cuvant prost ales.

cum adica sa ma ridic intelectual? ce plm vorbesti acolo? tu nu-ti dai seama ce penibila esti tu cu politica aia de care faci atata caz? ce plm crezi tu? aia e ridicare intelectuala? elucubratiile cu care faci aci trafic? cu putin, suedezi, ochi, muse? stii ce esti tu? o semidocta aroganta si artagoasa. n-am pretins niciodata c-as fi nush ce cult de pe lume. dar tu pretinzi si nu esti, creca daca as avea varsta ta si te-as citi te-as baga direct in pizda ma-tii cu maxima lehamite. acu insa mai am o retinere, ca ma gandesc, cine stie, daca se fute data viitoare?!

bai voi astia care nu stiti nimic si ziceti ca totul e pielea de pe pula si ca ce conteaza daca suedia e in Nato sau nu e, ca ce conteaza daca unu a reusit sa se afirme cu niste articole ca tot pielea de pe pula e.

esti exact ca aia din tribuna care-l huiduie pe mutu ca de ce n-a fost in stare sa dea un gol.

io nu zic (asa cum pretinzi tu ca zic) ca sunt culta perfect, ca nu exista asa ceva, insa eu cel putin imi dau silinta, nu sunt lenesa, ASTA AM ZIS, fatza de tine care te tarasti ca un vierme prin forumurile astea de mana a doua.

io m-am imbolnavit ca sa "ma ridic intelectual", in timp ce tu-ti frecai pula p-aici si te dadei mare mascul.

da de, daca tu nu vrei sa ai orgasme intelectuale n-are nici un rost sa te-mbii eu.

piskeshu scrie:creca daca as avea varsta ta si te-as citi te-as baga direct in pizda ma-tii cu maxima lehamite. acu insa mai am o retinere, ca ma gandesc, cine stie, daca se fute data viitoare?!

ai noroc cu hormonii care-mi intuneca mintea, ca altfel te-as baga si io original in pizda ma-tii 123.
jl_rona
Junior Member

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 2:43 pm

de mine ziceam sefu, de mine.
jl_rona
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Apr 02, 2008 2:47 pm

rona, nu inteleg de ce sari asa. keshu ti-a zis k te imbraci lipsit de gust - e parerea lui. si a mea, de altfel...

e decizia ta cum te-nbraci totusi asa ca nu vad de ce te ataci

Shaki

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 2:52 pm

Shaki scrie:rona, nu inteleg de ce sari asa. keshu ti-a zis k te imbraci lipsit de gust - e parerea lui. si a mea, de altfel...

e decizia ta cum te-nbraci totusi asa ca nu vad de ce te ataci

gusturile sunt la latitudinea fiecaruia, knowledge-ul nu.
jl_rona
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Apr 02, 2008 2:56 pm

pai si stilul vestimentar presupun ca tine mai mult de gusturi decat de knowledge :)

Shaki

Mesajde piskeshu » Mie Apr 02, 2008 2:56 pm

jejeu, pan la urma important e sa te futi si sa te simti bine. nu stii tu ce eforturi (cum ti s epar tie) fac io ca sa evoluez. pentru ca nu fac parada cu ele pe forum.
piskeshu
banned

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 2:56 pm

io nu zic (asa cum pretinzi tu ca zic) ca sunt culta perfect,

aham

fuarte interesant, sa stii

pana az nu mam gandit la asta
kant emir

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 3:01 pm

[quote="kant emir"]si nebun ie cuvant, nui sintacma]

de azi incolo nu o sa mai postez decat in engleza. daca cineva are chef sa imi raspunda tot in engleza, bine, daca nu, nu, ca o sa ma tampesc aicea vorbind numai romaneste si o sa uit totul pentru care mi-am "dat silinta".

ti-am mai zis sefu, nu ma intereseaza limba romana, asa ca mai las-o cu gramatica ca ma plictisesti.
jl_rona
Junior Member

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 3:02 pm

Shaki scrie:pai si stilul vestimentar presupun ca tine mai mult de gusturi decat de knowledge :)

pai io ce pula mea spuneam?
jl_rona
Junior Member

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 3:03 pm

piskeshu scrie:jejeu, pan la urma important e sa te futi si sa te simti bine. nu stii tu ce eforturi (cum ti s epar tie) fac io ca sa evoluez. pentru ca nu fac parada cu ele pe forum.

inca o fraza compusa din sintagme de cacat prin care n-ai spus de fapt nimic.
jl_rona
Junior Member

Mesajde the_scavenger » Mie Apr 02, 2008 3:06 pm

jl_rona scrie:de azi incolo nu o sa mai postez decat in engleza

Hai ma, si eu ce mai inteleg atuncea? (Bine, nici acu nu spun ca inteleg prea mult din chestiile astea.. horgolioase). Si apoi, de injurat suna bine pe romaneste! Cum naiba ai traduce frumoasa expresiune "pielea de pe pula", jl_rona?
[url=picasaweb.google.com/cgcmsu][size=-2]pozne!
[/size][/url]
[url=picasaweb.google.com/mihaela.maresoiu][size=-2]pozne!![/size][/url]
the_scavenger
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Apr 02, 2008 3:06 pm

pai cam atata zici si tu draga. in afara de chestia aia cu somnu, ai mixat sperma virtuala.
piskeshu
banned

Mesajde jl_rona » Mie Apr 02, 2008 3:28 pm

piskeshu scrie:pai cam atata zici si tu draga. in afara de chestia aia cu somnu, ai mixat sperma virtuala.

care chestie cu somnu ma? pai n-ai vazut ce descoperiri am facut eu despre mecanismul somn-adrenal-pancreas?

Mi-am gasit singura medicamente cu care sa ma tratez in timp ce doctorii de aici dadeau din colt in colt.

Tu nici nu esti in stare sa le citesti, daramite sa le mai si intelegi si sa le mai si descoperi. N-ai maleabilitate si nu-ti sclipeste mintea decat la injurat pe uscat.

Sunt un googler de MARCA! Ai vrea tu.

Ai fi putut sa ma santajezi cu niste threaduri naspa pe care le-aveam pe net (si pe care acuma le-am inchis), dar n-ai fost in stare.

Puteai sa ma pui sa vin acolo pe banii mei, sa ma pui sa-ti dau si bani si sa ma futi si-n cur si-n gura, da nu ti-a mers capu.

Acu raspunsu tau de "intelectual" o sa fie ca nu-ti oboseai tu pula pe mine. Ma ce tare esti tu.

Hai ca tre sa ma duc la sala. Am plecat.
jl_rona
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Apr 02, 2008 3:51 pm

da, draga, ala e raspunsu intelectual, exista in tara pizda ca a ta, cata frunza si iarba. sa te santajez ? doamne, amu incep sa te cred si proasta, nu numa nebuna. deja aberezi, nu de pizda duc io lipsa, bomboana roz ce esti.
piskeshu
banned

Mesajde kant emir » Mie Apr 02, 2008 4:36 pm

de azi incolo nu o sa mai postez decat in engleza.

mah, cum satz spui... daca posa te faci de ciucalata in linba ta, de ce sa te mai sdrobejt cu linbi straineze?
daca cineva are chef sa imi raspunda tot in engleza, bine, daca nu, nu,

bingo
ca o sa ma tampesc aicea vorbind numai romaneste si

cu tampitu creca greshejt, in sensu de inecsactitatz
o sa uit totul pentru care mi-am "dat silinta".

da pentru care tzai dat tu silintza? si ce rijt sa uitz?

ti-am mai zis sefu, nu ma intereseaza limba romana, asa ca mai las-o cu gramatica ca ma plictisesti.

si io tzam mai zis ca tu ai inceput

daca tea mancat dindaratu, acuma indura

Mi-am gasit singura medicamente cu care sa ma tratez in timp ce doctorii de aici dadeau din colt in colt.
...
Sunt un googler de MARCA! Ai vrea tu.

este cai mijto sa fii mai dejteabata decat tuata lumea? mare noroc cu gugalu ista

(shapoi, la buale inchipuite merge, cel mai bine, leacuri inchipuite. or revelate de gugal)
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma