Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde Shaki » Mar Apr 08, 2008 4:54 pm

mda... doctorii si spitalele sunt de evitat, din pacate nu intotdeauna se poate :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde jl_rona » Mar Apr 08, 2008 5:08 pm

Shaki scrie:mda... doctorii si spitalele sunt de evitat, din pacate nu intotdeauna se poate :)

cam asa. la noi e CRIMA. Macelari cu diploma (sau fara). Asta sunt majoritatea doctorilor, care nu au nici cunostinte medicale de nici o culoare si mai sunt si brutali. Pai cele doua merg mana in mana, nu?

===============================================

Un subiect interesant pentru forum ar fi spontanii vs analiticii.

Ai asta sefu? ca ziceai ca TOTUL, ABSOLUT totul ie in forumu matale.

eu ma descurc destul de bine pe net, unde am timp sa ma gandesc sa dau un raspuns. in viata de zi cu zi sunt o catastrofa, insa. daca ma ia unu repede, ma inrosesc si spun prostii, motiv pentru care lumea ma crede handicapata si/sau nebuna, plus antisociala. (blana roz si alte dracovenii le port ca sa imi ascund adevaratul caracter timid, introvertit si nespontan).

se zice ca un om care spune tampenii daca il iei repede e prost. io n-as zice.

pana si idolul meu Putin este foarte analitic, dar spontan deloc, trebuindu-i zile in sir ca sa dea un raspuns.

intre doi, raspunsul analiticului poate fi cu mult mai bun decat al spontanului, care are viteza de reactie, dar cam atat. conexiunile lui neuronale ii merg cu viteza luminii, dar n-au ramificatiile unui analitic.

daca mintea unui spontan arata ca o cometa, a unui analitic arata ca un arbore (stiu, aicea unii "spontani" o sa zica ca sun ca Bufnila).

cum e mai bine sa fim? depinde de situatie, normal.
dar in general, ma gandesc cum o fi mai bine?

io sunt multumita cu mine asa si nu m-as da pe un spontan, cu toate ca mi-o iau in barba de multe ori din cauza ca sunt cu capul in nori aiurea.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Apr 08, 2008 5:18 pm

aoz, tu pierzi din vedere ca un analitic idiot nu face doi bani in fatza unui spontan istetz

sau ca un spontan istetz si cu un analitic istetz is departajatz, totusi, de viteza de reactie

sau poate tu vrei sa compari pe amatorul pasionat (sa zicem ca ar fi analiticu, da nu neaparat) cu profesionistu rutinat

io sunt multumita cu mine asa si nu m-as da pe

bai, tu nu pricepi ca modestia nui numa de politetze?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Ayala » Mar Apr 08, 2008 6:31 pm

rona, vorbesti ca si cum analiticu si spontanu se exclud, uite la kant emir, e si spontan si analitic si neobosit
Ayala

Mesajde cr3tz » Mar Apr 08, 2008 9:20 pm

da, cristi, tu faci parte din mucosii care deverseaza pe forum chestiile discutate pe mess.
gen?

p.s. asta e noua.
cr3tz

Mesajde jl_rona » Mar Apr 08, 2008 10:13 pm

Ayala scrie:rona, vorbesti ca si cum analiticu si spontanu se exclud, uite la kant emir, e si spontan si analitic si neobosit

bai Ayala, tu sa nu vorbesti dupa idiotiile pe care le-ai scris mai sus. tu nu esti nici una nici alta. Imi pare rau sa te-anunt.

din proprie experienta tin sa-ti spun ca spontanul si analiticul se cam exclud, iar in ceea ce priveste sefu, el nu e decat un blazat (obosit) care se straduieste sa faca poante si sa vorbeasca frumos in acelasi timp si nu-i reuseste nici una nici alta ca lumea, ci vorbele pe care le spune sunt un pic conventionale si nefiresti, pentru ca e un conservator lipsit de nativul simt al umorului plin si natural.

Auzi sefu, ma pish pe spontaneitatea ta cu gaura neagra a sistemului solar care se cheama laba.

Urasc asa zisii mistocari care singura chestie pe care stiu sa o faca (si pe aia prost de multe ori) este sa jigneasca lumea prin glume de 2 lei (am avut colegi d-astia in liceu garla).

Nu prea stiu ce intelegi tu prin analitic idiot. Or fi si d-astia, cu toate ca eu nu cred ca am intalnit. Eu m-am referit la oamenii care daca isi "take their time", le fileaza cate o lampa mai bine decat la hahalerele care nu fac decat caterica si pa urma se fut si se culca.

Poante pot sa fac si io, dar cele spontane sunt de-o calitate indoielnica, asa ca in viata de toate zilele nu-mi prea ies asa cum mi-ar iesi daca m-as gandi mai mult sa le pun in pagina.

Se vede ca nu esti in stare sa dezbati un subiect si ca cand e vorba de asta, scrii 2-3 randuri numai, ca sa descurajezi interlocutorul si sa nu te mai ia la alte intrebari dupa aia.

sau poate tu vrei sa compari pe amatorul pasionat (sa zicem ca ar fi analiticu, da nu neaparat) cu profesionistu rutinat

Io compar pe omu dornic sa faca sau sa studieze ceva, cu cel care face misto ca un oligofren si care rade tot el primul de poantele lui si nimic altceva, in schimb se crede foarte tare pentru ca lui ii merge gura mai repede.

Oligofreni din astia, animale vietuitoare cum le zic eu, sunt foarte multi, in tara asta cel putin, unde bascalia cica "de sistem" se transforma in bascalie fatza de colegi si prieteni si in final in bascalia se sine insusi. Dar ei se cred foarte cool... Ce sa-ti spun, ma dau pe spate. Tu nici macar nu intri din categoria asta, asa ca nu-mi dau seama de ce le-ai lua apararea.

Pai asa se facea in forumurile politice unde am fost io.

"Spontanii" ii luau la misto pe analitici si degeaba ne straduiam noi cativa sa le spunem ca gresesc, ca se pripesc cu judecata, ca nu gandesc. Ei injurau mai departe ca niste animale ba pe Bush, ba pe Putin, ba pe Basescu si au ramas la acelasi nivel timp de cativa ani cat eu am fost in acel forum, in timp ce oamenii care s-au preocupat, au avansat si vorbeau deja alta limba.

Io nu vorbesc de jucatorii de sah sau mai stiu eu ce, care sunt 10-n toata lumea, eu vorbesc de lume in general, iar lumea cand vede ca e proasta si inculta si fara energie si dorinta de a studia ceva si a schimba idei pe subiectul respectiv, batandu-se-n judecati ca sa arate cu dovezi ca el e mai breaz decat celalalt, se rezuma la a face misto ieftin si atat.

Pishky risca sa cada incet incet in aceasta categorie si e pacat de el, ca are potential omu. El crede ca daca scrie mult cum fac io, cade de papagal. Eh nu e intotdeauna valabila chestia asta. Cateodata tre sa te mai si explici.

As fi vrut sa postez un material interesant despre Stalin pe care l-am gasit zilele astea, dar nu ma simt in stare azi. O sa-l postez zilele urmatoare, dupa ce-l mai "analizez" io un pic.
(chit ca nu va intereseaza, da nu-i nimic, pofta vine mancand, cine stie?).

Hai ca ma duc sa mai halesc o friptana sa-mi revin. :)

pa.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
jl_rona
Junior Member

Mesajde Ayala » Mar Apr 08, 2008 10:22 pm

rona, ma scuzi ca imi mai permit sa vorbesc, da chiar nu vad unde e idiotenia. hehe, daca ar fi sa ma iau eu de tine. da poate alta data
Ayala

Mesajde cr3tz » Mar Apr 08, 2008 10:44 pm

bai Ayala, tu sa nu vorbesti
jap pumnu in gura, ca asa e in democratie. asa fac toti oamenii normali ~p
cr3tz

Mesajde jl_rona » Mar Apr 08, 2008 10:46 pm

Ayala scrie:rona, ma scuzi ca imi mai permit sa vorbesc, da chiar nu vad unde e idiotenia. hehe, daca ar fi sa ma iau eu de tine. da poate alta data

Ayala scrie:rona, asistentele alea, si de fapt asistentele din toata lumea, mai au si altele pe cap decat sa stea sa socializeze cu tine pana te inveselesti.
macar eu am invatat ca nu toata lumea se invarte in jurul meu, chiar daca-s buricul pamantului

Ia-te, abia astept. Un minim grad de bun simt te facea sa scrii ce-a scris pishky sau macar sa nu scrii nimic. Io nu zic c-am murit acolo, da nici bine nu m-am simtit. Dupa asa o experienta nici nu stii ce inseamna un cuvant frumos, pe care dragul de pishky a fost in stare sa-l scrie, nu pentru ca ma "iubeste", ci pentru ca nu e idiot.

Insa tu ti-ai dat-o-n petec. In momente d-astea se vede cine e adevarat si cine nu e si sa nu crezi ca sunt la prima experienta de genul asta pe un forum.
jl_rona
Junior Member

Mesajde jl_rona » Mar Apr 08, 2008 10:48 pm

cr3tz scrie:jap pumnu in gura, ca asa e in democratie. asa fac toti oamenii normali ~p

cretule, cred ca ma confunzi cu oribilu din locomotiva. eu nu sunt si nici nu-mi doresc sa fiu (fizic) la panoul de comanda al forumului.
jl_rona
Junior Member

Mesajde cr3tz » Mar Apr 08, 2008 10:51 pm

era o gluma. ideea era : e cam aiurea sa incepi o conversatie cu "tu sa taci" si apoi sa bagi ditai postul. pai ce sa inteleaga lumea? :P
cr3tz

Mesajde jl_rona » Mie Apr 09, 2008 12:29 am

cr3tz scrie:era o gluma. ideea era : e cam aiurea sa incepi o conversatie cu "tu sa taci" si apoi sa bagi ditai postul. pai ce sa inteleaga lumea? :P

te-a pus sefu sa bagi d-astea ca sa poa sa-mi spuna dupa aia ca "nu ma prind la gluma"?

lumea intelege ce poate.

ba, io acuma sunt curioasa cat sange mi-o fi luat dobitoaca aia. caut in disperare eprubete aicea pe net si nu gasesc. lasa ca ma duc maine la farmacie sa ma interesez. vezi, din orice cacat poate sa-si faca omu o preocupare. si cand te gandesti ca barbatii sunt speriati cand devin "obsesiva". pai io devin obsesiva pentru orice, nu numai pentru pula, asta nu inteleg ei.

o sa fac niste investigatii si daca as avea timp as incerca s-o dau si-n gat pa vampira, sau ma rog, daca nu se poate asta, auncea macar s-o sperii putin. Ce m-ar unge pe suflet, macelarita a dreaq.

La dragu ei de director tot o spun, nu scapa. Sa vedem cum se comporta si boul ala.

Daca ii ia apararea in fata mea si-mi zice ca "asa e la analize", o sa-i spun ca ma fut in el si-n spitalul lui de incapabili si ca ma mut. Pai nu i-am spus eu dobitocului ca-mi fac analizele pe banii mei? De ce n-a fost de acord? E cretin sau nu inteleg de ce m-a trimis la macelarie?!?!!

Ia sa ma mai lase si mosu asta cu laba lui, ca am vazut io ce oameni amarati sunt prin spitalul ala. Sa vedem unde-si mai gaseste el prost sa-i dea spaga un milion de consultatie.

Ia sa vezi ce scandalu dreaq iese, macar, daca altceva nu. Ca vad ca nu intra nimeni in ei sa le zica ceva de mama, criminalilor. Nu c-as rezolva ceva, da ca sa mai auda si ei un futu-ti neamu-n gura, ca vad ca n-au mai auzit de mult.
jl_rona
Junior Member

Mesajde jl_rona » Mie Apr 09, 2008 12:43 am

pai n-am fost io cu colegii anul trecut la "team building" si ne-a pus sa ne urcam pe plase de armata de vanatori de munte si sa tragem cu arc d-ala profesional?

numai io i-am injurat din toata adunatura aia de handicapati care erau pe acolo si care se cheamau colegii mei.

UNU n-a zis nici pas, cu toate ca baieti zdraveni s-au trezit cu ditamai vanataile peste tot.

Io i-am zis lu ala cu arcu lui dupa ce mi-am rupt unghia in el: "Du-te, futu-ti mortii matii cu arcu Dumnezeului matii, sa ti-l bagi in cur cu plasa cu tot! Pai ce suntem in Iraq sau unde mortii matii te trezesti?" Asta de fatza cu toata conducerea firmei, dupa care am refuzat sa mai fac celelalte probe.

Si ce-am pierdut? Nimic.

Restul au zis toti intr-un glas, in frunte cu handicapatu de Neagu ca a fost "fun". Cretini spalati la creier.

A fost fun pa dreaq. Pai ce io nu stiu ce-i ala sport, cand ma duc si-l fac pe banii mei la sala, civilizat, pe muzica, pentru gagici si cu o profesoara amabila?

Cu asta cu Iraqul au vrut doar sa ne sugereze ca noi suntem un batalion de carne de tun, asta-i tot. Sa-i sugereze lu ma-sa, asa cum imi sugereaza si sa fac ore suplimentare, unde, din nou sunt SINGURUL din firma aia care refuz categoric asa ceva.

Pai d-aia merg lucrurile cum merg, ca ne si place sa ne complacem, ne place mult sa imbratisam profesia de sclav si sa mai si radem ca prostii.
jl_rona
Junior Member

Mesajde cr3tz » Mie Apr 09, 2008 12:56 am

rona imi e lene, dar pe scurt : nu am treaba cu sefu (fac lucrurile de capul meu) si pe aia cu spitalu sa ii dai si in judecata daca ai ocazia.
cr3tz

Mesajde jl_rona » Mie Apr 09, 2008 1:08 am

cr3tz scrie:rona imi e lene, dar pe scurt : nu am treaba cu sefu (fac lucrurile de capul meu) si pe aia cu spitalu sa ii dai si in judecata daca ai ocazia.

nu castigi nimic la judecata ba, da macar asa un futu-va rasa-n cur tot o sa le zic, cu toate ca daca ai probleme tot la ei ajungi.

care judecata, ca paranoicu ala de jidan american zicea ca e posibil ca astia sa colecteze sange ca sa-l duca la "micutii" soldati americani din Iraq. Ce crezi ca-i imposibil?

In tot cazu, eu ii doresc aluia care s-o folosi de sangele meu sa putrezeasca fierea-n el.

am glumit cu aia cu sefu (vezi, noi tre sa anuntam aicea fiecare gluma). :n:
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Apr 09, 2008 1:29 am

ma pish pe spontaneitatea ta cu gaura neagra a sistemului solar care se cheama laba.
Se vede ca nu esti in stare sa dezbati un subiect si ca cand e vorba de asta, scrii 2-3 randuri numai, ca sa descurajezi interlocutorul si sa nu te mai ia la alte intrebari dupa aia.
cu cel care face misto ca un oligofren si care rade tot el primul de poantele lui si nimic altceva, in schimb se crede foarte tare pentru ca lui ii merge gura mai repede.

Oligofreni din astia, animale vietuitoare cum le zic eu, sunt foarte multi, in tara asta cel putin, unde bascalia cica "de sistem" se transforma in bascalie fatza de colegi si prieteni si in final in bascalia se sine insusi. Dar ei se cred foarte cool... Ce sa-ti spun, ma dau pe spate. Tu nici macar nu intri din categoria asta, asa ca nu-mi dau seama de ce le-ai lua apararea.
se vede cine e adevarat si cine nu e

bun, mai citit (ca pe o carte deschisa la pagina cu coltzundoit, si aflata in conu de lumina al veiozei cu abajur verde), is desgolit si nud naintea ta: nus adevarat, nus bun si nus interesant si nus sclipicios si nus nica pe gustu tau*

mai astepti si ceva de la mine? ca io m-am plictisit si rasplictisit de ciobaneala asta labila a ta; caterinca se duce naibii si nu ramane decat o porceala fara haz, in care ma acuzi de diverse, ma judeci si ma etalezi cu nemila la lume si nu te mai saturi sa sugerezi ca ce tare esti tu, pe forumurile tale politice si jidanu american si colaborarea ta cu globalu vietzii

pe scurt: ma lasi?

* cinstit ar fi sa zic mersi
kant emir

Mesajde cr3tz » Mie Apr 09, 2008 9:11 am

nu castigi nimic la judecata ba
depinde de avocat.
da macar asa un futu-va rasa-n cur tot o sa le zic
sa nu te dea ei in judecata ~p
Ce crezi ca-i imposibil?
iti zic acelas lucru pe care il zic si cand ma intreaba lumea de candidatul psd la presedentie : "nu ma intereseaza" :D

am glumit cu aia cu sefu (vezi, noi tre sa anuntam aicea fiecare gluma).
am prins gluma :P
cr3tz

Mesajde Necko » Mie Apr 09, 2008 1:50 pm

rona, imi pare tare rau de ce ti s-a intimplat. si ai dreptate. in mod normal nu trebuia ca asistentele sa te lase sa te ridici de pe pat (ar fi trebuit sa existe asa ceva acolo) pina cind nu erau sigure ca totul e in regula cu tine. asta se numeste lipsa totala de profesionalism si, mai mult decit atit, nesimtire.

si eu am trecut prin faza asta, doar ca era inainte de '89. mi-au luat singe din vena stind in picioare. nici macar de un scaun nu am avut parte. si, cind am cazut din picioare, am cazut direct pe ciment si de trezit m-au trezit in palme. numa cine nu a lensinat niciodata nu stie cit de lipsit de putere esti dupa o astfel de experienta. nu doresc nimanui :(
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Ayala » Mie Apr 09, 2008 1:55 pm

Dupa asa o experienta nici nu stii ce inseamna un cuvant frumos, pe care dragul de pishky a fost in stare sa-l scrie, nu pentru ca ma "iubeste", ci pentru ca nu e idiot.

scuteste-ma, te comporti ca si cum toata lumea trebuie sa empatizeze cu tine, de parca nu ar fi si prea multi bolnavi intr-un spital, si de parca nu ai innebuni ca doctor sau asistenta sa empatizezi cu toti. la varsta ta ar trebui sa stii deja asta, dar tu nu poti ca tu nu stii sa empatizezi cu lumea doar ai pretentia de la ceilalti sa faca asta.
apoi ca un cuvant frumos e doar un cuv frumos, vezi, de aia esti tu cum esti ca te iei prea mult dupa vorbe si nu dupa fapte. sincer mi te si imaginez iesind din baie si strigand dupa hartie igienica, draga, un om descurcaret ca tine are niste servetele in geanta, sau asa faci peste tot?
si mai lasa si spitalul ala in durerea lui, se pare ca nu stii ca doctorii si asistentele cumpara pe banii lor medicamente, becuri, instrumente etc., vrei sa-ti mai cumpere si hartie igienica?

iar la analize de sange, am facut destule la viata mea si depinde cate analize ti se fac, daca ti se fac toate analizele de rutina, apoi pregateste-te sa umpli cel putin 3 eprubete
Ayala

Mesajde Necko » Mie Apr 09, 2008 2:14 pm

ayala, esti exagerata. doctorii si asistentele ar trebui sa-si faca meseria pe care si-au ales-o. ori, daca nu stii, sau nu esti capabil sa empatizezi cu pacientul, nu ai ce cauta in meseria asta. (ca si profesorii cu elevii de altfel).

ayala, cind iti revii dintr-un lesin, nu mai stii nici cum te cheama, daramite sa stii unde ti-e genta si sa mai si fii capabil sa cotrobai dupa servetele.

si mai lasa si spitalul ala in durerea lui, se pare ca nu stii ca doctorii si asistentele cumpara pe banii lor medicamente, becuri, instrumente etc., vrei sa-ti mai cumpere si hartie igienica?

uite de aia se duce dracu tara asta, ca sunt multi care gindesc ca tine. te asigur ca doctorii si asistentele nu dau un leu pe medicamente, becuri si instrumente ci din contra, pacientii sunt ce care-si suporta din buzunar medicamentele.

cit despre asistente, feresca sfintul sa fii internat! daca nu bagi suta de mii pe zi in buzunarul asistentei de tura ( x 3 ture = 300 de mii), nici nu se uita la tine. ca sa nu mai spun de taxa pentru doctor. si inca ceva. chiar daca ar avea salarii indestulatoare (si nu zic ca nu merita, pentru ca este o profesie in a carei responsabilitate sta insasi viata omului) tot nu s-ar dezvata de naravu de a lua bani de la pacienti, ca asa-i romanu ! milog si hot!

nu toti doctorii si nu toate asistentele sunt asa, dar cei cu adevarat daruiti de la Dumnezeu sunt putini, foarte putini. (ca si profesorii de alfel)
aizzz&co
Necko

Mesajde Ayala » Mie Apr 09, 2008 2:27 pm

eu spun ca rona e exagerata si stiu ce vorbesc, am vazut si alte spitale din lumea asta si nu numai eu. prietena mea lesina de fiecare data cand o inteapa sau i se aplica un tratament dureros. si, ca om responsabil, cere sa se intinda in timpul interventiei, iar cand iese din cabinet se aseaza pana ii trece.
daca ai citit cu atentie, rona a spus ca au ajutat-o alea, i-au dat, au vorbit cu ea pentru fisa, dar nesimtitele nu au avut chef sa vorbeasca despre ea si sa o imbarbateze, sa-i spuna cuvinte frumoase. sa fim seriosi

iar ca meseria de doctor sau profesor sa poata fi practicata i8n conditii umane, clasele ar trebui sa fie formate din max 20 elevi, orele pe saptamana sa fie 18- da la salariu macar dublu (cine-si permite? fara ore suplimentare sau meditatii acasa esti muritor de foame)- iar medicii sa aiba un numar fix si rezonabil de pacienti pe zi, nu sa iti vina pe cap mai multi deodata, fiecare cu sensibilitatile lui de om suferind si parasit, fiecare avand pretentia sa il conduci la wc

ca sa nu mai vorbesc de agresivitatea cu care se prezinta si elevii si pacientii cu pretentia sa le acorzi atentia pe care de fapt nici macar apropiatii lor nu le-o acorda

eu nu imi permit sa am pretentia de la niste necunoscuti sa ma mangaie pe crestet, pentru asta exista psihologi, da, din cauza mea s-o fi ducand tara dracului, numa tu esti daruita de la Dumnezeu, sa traiesti

habar n-ai ce vorbesti
Ayala

Mesajde piskeshu » Mie Apr 09, 2008 2:37 pm

da, domle, doctorii astia, da' profesorii, astia ne preocupa mai tare. ~p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde ella87 » Mie Apr 09, 2008 2:53 pm

Necko scrie: te asigur ca doctorii si asistentele nu dau un leu pe medicamente, becuri si instrumente ci din contra, pacientii sunt ce care-si suporta din buzunar medicamentele.

Nu fi asa sigura cand dai asigurari d-astea.
ella87
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Apr 09, 2008 3:03 pm

de ce, cunosti tu o alta regula? ca sio stiu tot ca neco (nu cai tziu partea, ca nui cazu, si nici cu aiala nam nic), cum ca personalu medical debordeaza de nesimtzire, nu de compasiune

iar daca sar intanpla ca din banii pe care ii jumulesc de la cei batutzi de soarta ar cheltui macar un 10% pe ce spunetz voi acolo, creca nar mai avea nevoie de bani de la buget sistemu sanitar

si nar fi act de mare milostenie, ci ar fi un soi de echilibrare
kant emir

Mesajde Shaki » Mie Apr 09, 2008 3:10 pm

mda. recitind, normal mi se pare dupa ce iti leshina pacientu sa nu-l lashi sa zburde slobod pe culoare. un minim de responsabilitate, daca totushi i se face mult mai rau, are un atac

am fost shi eu tratata in strainatate shi m-am intins pe o banca din curtea spitalului fiindca imi era rau, imediat au inceput vreo doua asistente shi un doctor sa se agite poate mai mult decat era cazul :) shi nu dadusem nicio shpaga... :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Ayala » Mie Apr 09, 2008 3:11 pm

M-am intors la cele 2 asistente vampire si le-am cerut un pahar cu apa, spunandu-le ca vreau sa iau niste Aulin. Mi-au dat si m-au bagat intr-o camera singura, pe un scaun.

Dupa ce o alta asistenta a inceput sa ma interogheze, cica pentru a-mi face fisa medicala, m-au imbiat sa plec.

ti se pare tie ca ce au facut alea nu a fost suficient?

mi-as dori sa fiu si eu mai nesimtita, in timp sper sa reusesc, altfel nu se poate supravietui
Ayala

Mesajde kant emir » Mie Apr 09, 2008 3:13 pm

mi-as dori sa fiu si eu mai nesimtita

auleu! auleu-auleu, da
kant emir

Mesajde Ayala » Mie Apr 09, 2008 3:17 pm

kant emire, in locul tau nu m-as hazarda la asemenea insinuari. asta pentru ca in locul tau as avea pretentia ca-s om destept
Ayala

Mesajde kant emir » Mie Apr 09, 2008 3:22 pm

in locul tau nu m-as hazarda la asemenea insinuari

nai de unsa stii ceai face tu in locu meu (cel mai probabil ie ca ai face exact ce fac io)

si nici macar nai inteles ca nam insinuat nica, ci numa am facut bajcalie (ai satz ezplic: mai nesimtita inseamna, fara dubii, catz asumi o oarece nesimtzire actuala; shapoi - punctu doi - niciun om rational si plin de bunsimtz, si care intelege delicatetzea si rezervele si totacamu, nush poate dori nesimtirea; de obicei asta ie o vorba... aaaa, nu mai zic, ca no satz placa deloc, vreau sa te menajez)
kant emir

Mesajde Necko » Mie Apr 09, 2008 3:23 pm

nu pe scaun, ayala, nu pe scaun! pe un pat si cu o perna sub picioare pentru a ajuta creierul sa se irige. nu poti sti de ce anume sufera un om care isi pierde cunostinta si starea lui poate evolua mult in rau. rona nu trebuia lasata sa plece pina nu i se restabilea tensiunea. poate chiar chemat cineva din familie care sa o insotesca inapoi acasa. eh, deja e prea mult, nu?

mi-as dori sa fiu si eu mai nesimtita, in timp sper sa reusesc, altfel nu se poate supravietui

cu cine te lupti, ayala?

numa tu esti daruita de la Dumnezeu, sa traiesti

si tu sa traiesti!
si da, ii multumesc lui Dumnezeu ca nu m-a facut sa simt si sa gindesc cu atita ura ca si tine. sincer, mi-e mila de tine. poate ca tu vrei sa impui respect prin felul tau de a fi, dar nu inspiri decit mila.

no, io am spus ce am avut de spus. ma scuzati, da am trebi.
aizzz&co
Necko

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale