Sondaj: Darude & A.T.B.
89 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
eu zic ca ATB e mult mai adevarat, suna mult mai bine si mai complex, are si colaborari multe, videoclipuri super! Soundul e supeR.... darude nu mi se pare deosebit chiar deloc, nici nu prea am ascultat prea mult ce-i drept....
- SupeRRR
- Junior Member
mey.....eu zic ca n-ar trebui sa se mai faca sondaje dintr-astea...Gasiti shi voi 2 artishti care au cat de cat aceeashi experienta,acelashi nr. de ani petrecuti in industria muzicala shi dupa aceea mai vorbim...
ATB e uneori mai bine apreciat pt. ca -sa recunoastem!-are piese un pic mai comerciale shi e german,iar ce e in voga in Germania ajunge shi la noi fara probleme.
Tot respectul pt.Darude,care i-a terminat shi pe americani,daca va dati seama ce inseamna asta...
ATB e uneori mai bine apreciat pt. ca -sa recunoastem!-are piese un pic mai comerciale shi e german,iar ce e in voga in Germania ajunge shi la noi fara probleme.
Tot respectul pt.Darude,care i-a terminat shi pe americani,daca va dati seama ce inseamna asta...
-
Stormy Lady - Junior Member
Hmmmmmmmmmmmm
Initial trimis de Stormy Lady
mey.....eu zic ca n-ar trebui sa se mai faca sondaje dintr-astea...Gasiti shi voi 2 artishti care au cat de cat aceeashi experienta,acelashi nr. de ani petrecuti in industria muzicala shi dupa aceea mai vorbim...
Pai gaseste tu doi artisti sau mai multi .. si fa un sondaj , chiar sunt curios sa vad ce iese :-)
Andrei
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Hmmmmmm!
Initial trimis de sly
vad ca a acest topic prinde destul de mult teren...
Propria ta parere .. nu cred ca ar conta !
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Nope
Initial trimis de sly
nu sunt asha de violent...!!
protestez altfel: numai postez pe acest forum...
deci declaram atb invingatoare?
Hehehe nu sly .. inca nu .. dar cine stie ..? :-)
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de sly
deci ce facem cu acest sondaj...il mai tinem sau declaram pe cineva invigatoare shi apoi facem altceva ca sa aducem un suflu nou forumului...
Pai il lasam naibii asa, cu ce ne incurca ??? Ca doar nu incepem acuma sa facem curat printre posturi, pe motiv ca sunt vechi...
Welcome... to the desert... of the real
- Raven
- Junior Member
Sly,ai inceput sa ma enervezi de ceva vreme.STIAI?
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
-
U 2 ?
Sly,ai inceput sa ma enervezi de ceva vreme.STIAI?
Lasa`l mey Stormy .. nu mai fi rea .. ca pe 25 cand vin in Iasi nu iti mai aduk cadou :-)
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Hmm
Initial trimis de sly
dar ma refeream sa aducem macar un suflu nou acestui topic dar cred ca mai bine declaram pe cineva invingator deoarece nu putem tine la nesfarsit acest subiect open...!!
Dar tu ce ai sly .. de ce nu aduci tu un nou suflu acestui topik ?
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Re: U 2 ?
Initial trimis de Andrei
Lasa`l mey Stormy .. nu mai fi rea .. ca pe 25 cand vin in Iasi nu iti mai aduk cadou :-)
Andrei
Nu sunt rea,dar ma cam satur cateodata...doar sunt colega de clasa cu Sly...

vai de mine...nu-mi vine sa cred ca ai venit shi tu shi Raven shi nu ne-am vazut....curat ghinion...
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
-
Studio ATB
I have tasten the flash of... fallen angels
- Snicks
- Junior Member
Initial trimis de sly
dar ma refeream sa aducem macar un suflu nou acestui topic dar cred ca mai bine declaram pe cineva invingator deoarece nu putem tine la nesfarsit acest subiect open...!!
Mah omule: io asta nu inteleg la tine: de ce vrei sa inchizi threadul ? Ca poate or sa mai vina si altii sa vrea sa voteze sau sa-si dea cu parerea... What the big problem here, eh ? Enlight me, please...
- Raven
- Junior Member
Ata ete
Nu sunt rea,dar ma cam satur cateodata...doar sunt colega de clasa cu Sly...:):):) shi ce cadou mi-ai fi adus??
vai de mine...nu-mi vine sa cred ca ai venit shi tu shi Raven shi nu ne-am vazut....curat ghinion...
Stormy nu cred ca este vina mea ..
Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Studio ATB
Da, am niste poze pe computer...
BTW: de ce unii dintre voi aveti la custom title "Membri speciali" ? :rolleyes:
- Raven
- Junior Member
Initial trimis de Raven
Mah omule: io asta nu inteleg la tine: de ce vrei sa inchizi threadul ? Ca poate or sa mai vina si altii sa vrea sa voteze sau sa-si dea cu parerea... What the big problem here, eh ? Enlight me, please...
ok...mai omule il mai las...deoarece suntem mai vechi shi avem mesaje mai multe...eu mai trecut de 300 de mesaje ca sa imi pun gif dar nu prea am avut timp sa gasesc unul care sa se potriveasca cu mine...shi plus ca tre sa imi pun semnatura
cool studioul lui atb
-
sly - Mesaje: 2918
Re: Ata ete
Initial trimis de Andrei
Andrei
Nici a mea...
BTW: ce i-ai fi adus lui Stormie, Andrei ? :rolleyes:
BTW2: noi doi, eu si cu Andrei, am facut schimb de poze si astfel nu mi-a fost prea greu sa-l vad in toata multimea, atunci cand au venit... Mai greu a fost sa ajung pana la el prin multime, ca era tocmai in primul rand...
In schimb, tu n-ai dat nici o poza si asta a rezultat in "ghinion" si in acuzele aduse mie cum ca nu m-am uitat prin zona dupa tine...

- Raven
- Junior Member
Initial trimis de sly
ok...mai omule il mai las...
Bun asa...
deoarece suntem mai vechi shi avem mesaje mai multe...eu mai trecut de 300 de mesaje ca sa imi pun gif dar nu prea am avut timp sa gasesc unul care sa se potriveasca cu mine...shi plus ca tre sa imi pun semnatura
Problema ta... *shrugs*
- Raven
- Junior Member
Heya!
Initial trimis de Raven
Bun asa...
Problema ta... *shrugs*
Raven nu mai fi rau ca te bat :-) si stii ca de dau cu 3 sparyuri si 1 parfum

Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Ata ete
Initial trimis de Andrei
Andrei
Mey,nu pot spune ca a fost vina cuiva dar nici ca a fost ok...
-
Re: Re: Ata ete
Initial trimis de Raven
Nici a mea...
BTW: ce i-ai fi adus lui Stormie, Andrei ? :rolleyes:
BTW2: noi doi, eu si cu Andrei, am facut schimb de poze si astfel nu mi-a fost prea greu sa-l vad in toata multimea, atunci cand au venit... Mai greu a fost sa ajung pana la el prin multime, ca era tocmai in primul rand...
In schimb, tu n-ai dat nici o poza si asta a rezultat in "ghinion" si in acuzele aduse mie cum ca nu m-am uitat prin zona dupa tine...![]()
DA,MEY,DA,PE MINE CADE TOATA VINA,EU SUNT FETITZA CEA REA!!!!
SA TE VAD EU CUM M-AI FI RECUNOSCUT DUPA POZE!IN VIATA MEA NU AM AVUT UN MACHIAJ CA PE 25!AM TRECUT PE LANGA O CONOSTIINTA SHI A TREBUIT SA FAC SEMNE DISPERATE CA SA MA RECUNOASCA!ORICUM DUPA POZE SUNT GREU DE RECUNOSCUT!
Inca ceva:nu am acuzat shi nu acuz pe nimeni.Totushi cred ca se putea evita 'ghinionul'...
-
Re: Heya!
Initial trimis de Andrei
Raven nu mai fi rau ca te bat :-) si stii ca de dau cu 3 sparyuri si 1 parfum
Andrei
Da' ce mah, crezi ca sunt Adidasii tai ? Sau ce natie erau...

- Raven
- Junior Member
Grrrrr
Initial trimis de Raven
Da' ce mah, crezi ca sunt Adidasii tai ? Sau ce natie erau...![]()
Raven ai vrea tu adidasi de aia

Andrei
-
AnDrEi - Junior Member
#ATB_Fans
huh , sondaju` asta chiar mi se pare aiurea , nu ca nu as da dreptul la opinie , dar ma mir ca e scor asa strans , ATB depaseste clar pe Darude , e ca si cum ai compara un Anaconda cu un Sarpe de casa , oare cine ar castiga? :-?
Master Of Organic Chemistry
- HyperLaur
- Junior Member
89 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3