cretzu are momente cand e putzin cam libidinos si face presupuneri aiurea, altfel nu ar fi un baiat rau
ayala doar vrea sa para dura dar nu cred ca e chiar asa, si sunt singura ca are hobbyuri, insa nu ne-a spus prea multe despre ele

keshu e un om dintr-o bucata, care-tzi spune in fatza ce are de zis, din cate am remarcat eu, ceea ce uneori e bine, uneori ma deranjeaza daca ma prinde intr-un moment sensibil

kanty e exceptzional punct

shaki e obosita rau shi scarbita acu, shaki a fost prin spitale care miroseau oribil shi a auzit lucruri care nu i-au placut. plus ca shaki are shi alte hobbyuri nu numai muzica rock - muzica in general, cartzile, concertele, aromaterapia si alte prostioare

shaki are defecte multe, e copil, e impulsiva, e incapatanata, e imatura, e timida, nu are rabdare, e egocentrista...
shaki se duce pana la magazinu de la parter sa-si ia un suc si mai forumareshte dupaia...

rona, lucrurle nu sunt intotdeauna cum par a fi si eshti de prea putin timp pe forum ca sa-ti poti dea seama bine cum sunt oamenii ashtia