Moderator: anjin-san
Titina scrie:Hey! Ce mai faceti? Long time, no see (mai bine zis "no posting"). Datorita bacului + admiterii nu prea mai am timp de forumuri (deh unii mai si invatza :| ). Am observat k nu merge sa atashez poze, deci voi da cateva linkuri la niste poze putin mai noi and that's all. Bye!
Shaki scrie:rona, eu te credeam fata serioasa
serios, imi place numai poza doi. daca purta in picioare altceva, nu papuci. am impresia ca papucii sunt ca nuca in perete acolo. dar restul hainelor imi plac.
imi mai place cravata alb cu negru din numaitzinmintecare poza. imi plac cravatele, mi-am luat shi eu dar nu shtiu sa-i fac nod)
incolo nu prea imi plac, sori
jl_rona scrie:cine-ti face tie pozele astea beton?
si de unde ai toalele astea marfa?
dar fundalurile astea nemaipomenite?
pozezi pentru vreo revista? ca nu pare sa fie ceva amator ce ne arati aici.
7, 8, 9, 11 nu au insa efectul scontat.
Shaki scrie:imi mai place cravata alb cu negru din numaitzinmintecare poza. imi plac cravatele, mi-am luat shi eu dar nu shtiu sa-i fac nod)
edit: tocmai postai si io pozele pentru piskeshu, poate s-o-ndura sa-mi dea si mie
kant emir scrie:geaba-l sudui si scuipi in urma lui si dai cu tamaie si-l faci manelist prost, ca esti in linba dupa iel
Shaki scrie:merciti-am zis ca sunt f copil, daca nu ma machiez e si mai rau. anul trecut cand eram la bunici, lumea din sat credea ca am 16 ani, lol
)
parul e drept, il ondulez uneori, nu foarte des, folosesc ondulatorul (are shi nishte placi pentru shuvitze creponate. imi plac minunile astea da nu abuzez de ele ca nu vreau sa raman fara par)
in alta ordine de idei, m-am uitat pe blogul tau si imi place tricoul cu cccp (am vrut sa-mi iau si eu, n-am mai ajuns) si pantalonii albi/galbeni trei sferturi (imi place croiala ca nu e sport, asha ceva voiam shi eu, poate pe negru)
a, si cine ti-a lasat comentariile alea e chiar nesimtit
aiurea, azi pe bluza mea era scris semnu lu supermanjl_rona scrie: Pai ori iti scrii pe tine ceva in care sa crezi, ori sa umbli ca prostu cu I love NY pe tine, cu KISS si alte Sexy baby, mi se pare grotesc.
Drikar scrie:vreau si eu blogu lui jl_rona pls....ms
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator