)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde weed13 » Mar Noi 25, 2008 12:06 pm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau, iar m-ai facut! cum reusesti?! ush!!! bag pula, io chiar nici atata nu pot gandi?! fute-m-as in timpu slujbei de duminica de idiot ce is!
weed13

Mesajde Invincible » Mar Noi 25, 2008 12:10 pm

zat ma!... :D:
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Invincible » Mar Noi 25, 2008 6:46 pm

emiroi, ma bat neste ganduri gen teoria conspiratiei: Aiurelu a vandut forumul apoi a dat ordon la mozi sa il neglijeze ca sa-i scada valoarea in scop sa-l cumpere mai eftin.

Fii atent incoa ca am o intreabare merluceasca si muiuceasca: de ce is asociato oltenii cu prazu'? tocmai ce mancai ciorba de cartofi... si mi sa facu pofta de ceapa verde. scormonii pin frigider si gasii printre altele si praz. mancai din el da nu-mi placu.in timp ce rontaiam ma-ntrebai ce-o fi cu asociarea aiaca are un gust indoielnic, juma -ceapa, juma-usturoi.
Care-i istoria prazului, draga Emiroi? cum de-a ajuns sa fie el frate cu olteanu'?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Mar Noi 25, 2008 8:35 pm

abarnam de praz breh

ofi mai potrivit cu clima oltenilor

a vandut forumul apoi a dat ordon la mozi sa il neglijeze ca sa-i scada valoarea in scop sa-l cumpere mai eftin.

teoria aia nui numa aiurita, da ie si neintemeiata; fostu propretar al forumului ie alcineva, nu ochiosu

mozii si adminii nus angajatii propretarului (decat pe forume foarte mari si de banet gros aducatoare)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Daimon » Mie Noi 26, 2008 1:26 am

ma tentati dar ma aptin cum s-ar zice.

shiva tu esti din severin voi nu sunteti olteni chiar 100%, d'aia nu-ti place prazu :))
Daimon

Mesajde Invincible » Mie Noi 26, 2008 8:28 am

emiroi, eu stiam de la Nanukulitza...

cum dom'le, trebuie sa fim in Dolj sa fim 100%?
nustu cu cine s-or fi imbarligat oltenii de nu place prazul progeniturilor, da e clar ca eu am facut scolile numa in Banat, cu profi nemti care, pana la sf orelor erau capabili sa-l faca pana si pe Marko Bela sa plece acasa cantand "Treceti batalioane romane Carpatii!" Si creca asta o fi.

avand in vedere ca in momentu de fata lucrez si in inima Doljului (ia vez Emiroi, ce zace Ipu' meu?)trebuie sa fac in asa fel incat sa-mi placa, sa nu-mi stric reputatia de camelon. :D
Pana una-alta sau ceva, astept sa se descarce filmu' asta smecheros ca mi-s obosit dela drum si am nevoie de ceva actiune sa-mi vin in simtiri.
http://www.welcometoappaloosa.com/
N-am mai vazut filme cu "caiboi" de pe la varsta de 10-11 ani. Pe-atunci vedeam filme alb-negru cu "Gion Uain" la Tv. Novi-Sad.

Mi-adusai aminte ca vine maine-poimaine Intai de Decembrie. Traeasca Romania Mare!
http://1decembrie2008.wordpress.com/2008/11/24/ce-cantam-pe-1-decembrie-la-alba-iulia-partea-iii-treceti-batalioane/

noul motor de cautare : http://www.vantu.eu/
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde pacha » Mie Noi 26, 2008 4:57 pm

da,semnai si eu!
Si asta trece !
pacha

Mesajde Invincible » Mie Noi 26, 2008 5:30 pm

bre nea' Pacho, hai ca ma-nervasi!
daca te mai prind o dat ca semnezi, fara sa scrii: "Eu, subsemnatul declar pe propria raspundere ca.. bla-bal si bla-bla....", te scopesc!

Pai se poate? Mata, om batran sa faci de-alde astea? Tz, tz, tz!...
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde pacha » Vin Noi 28, 2008 12:39 pm

eh,am trecut pe aici!
Si asta trece !
pacha

Mesajde ZOROX » Vin Noi 28, 2008 8:18 pm

shiva, scobi-mi-ai pl

imediat a intrat kantemir
ZOROX
Junior Member

Mesajde Invincible » Vin Noi 28, 2008 10:16 pm

moldoveneee..., sa-mi scoti aerul din anaconda! :D:

Emiroiu a intrat să ti futi că eşti "dulcik" :D
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde ZOROX » Sâm Noi 29, 2008 3:47 pm

kantemir, in sfarsit, ma ignora. prin natura personalitatii sale, e foarte dificil sa obtii ignorarea din partea lui kantemir. ma bucur ca am realizat cel mai vechi vis forumistic: sa fiu ignorat de kantemir
ZOROX
Junior Member

Mesajde Invincible » Sâm Noi 29, 2008 7:37 pm

s-o fi săturat omu' să ţi-o tot dea la mue.

las' că eu nu mă satur niciodată. :D
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Invincible » Mie Dec 03, 2008 10:11 am

Dragii mei loseri, venitz incoa.
http://forum.hotnews.ro/index.php?s=&showtopic=498&view=findpost&p=11671

puteti sa va punetz alte nickuri si tzoale in scop sa ma pacaliti, prostia n-o puteti masca. voi fi acolo sa va dau la mue in public!

nea Pacho, te vad ON. sa nu-ndraznesti sa semezi fara sa ai ceva de spus.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde pacha » Joi Dec 04, 2008 12:17 pm

oare ce fac 135 de vizitatori?
Si asta trece !
pacha

Mesajde kant emir » Joi Dec 04, 2008 3:27 pm

se uita la invincibilu

si acuma si la tine

si pe urma si la mine
kant emir

Mesajde Invincible » Joi Dec 04, 2008 7:05 pm

iete Emiroiu*, cum ciripi Pacha, iesi si el pe craca, ca dupe ploaie!

Bah Mierloi, ce ai breh de nu mai scrii? Ai iesit la pensie? Fusi in spital? facusi campanie pentru PSD in sat? ce ai bre de nu mai scrii?
ca eu te-as lua nitzel de gat si-as da cu mata de pamant, cacu Uidu mai ieri. Vazusi PRM-istu cu ce postari imi veni dupe ce-l inchisai in WC si-i dedei foc? :D: ce se mai zvarcolea, fratele tau, sa iasa la suprafatza. Probabil isi inchipuia ca-i in zilele de glorie ale haitei si-o sa apara dintr-o clipa-n alta postari care sa-i sufle-n buci. Nu e...

Asa, cum spuneam, te-as tavali nitzel, c-acum am timp berechet si memorie mai buna ca a ta.
Auzasi, cica vor sa te cheme mocofanii in scop sa le patronezi pulele alea de polluri cu "cel mai invincibil user", "cel mai prost user".. etc. imi zisei ca daca ai accepta, ai fi fraieru pamantului (serios, merluc si muiuc!).

*Emiroi vine de la mierloi (mierla) si asa-i voi zice de-acum inainte -Mierloi. :D:

Mierloi:
se uita la invincibilu
si acuma si la tine
si pe urma si la mine
... si-si zic: "Iote drace, ce destept e juvetele!"

Livule, vez ca nu ti-am mai masat amigdalele de ceva timp. sa vii degraba incoa ca ti se-ngroasa vocea ca a mea si nu dai bine la baetzi.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Joi Dec 04, 2008 8:21 pm

ce ai breh de nu mai scrii?

nam nica, scriu cand am io chef

nu scriu ca ma provoci tu - nu iti dai seama ca asta m-ar agasa?

si vaz ca iar ai dat-o invincibilitati puerile - n-ai tavalit pe niciun uid, si nici pe mine n-ai a ma tavali - de ce nu vrei sa intelegi ca avem perceptii diferite? daca tie iti place sa crezi ca esi neinvinsu si ca faci ordinea, treaba ta, n-am sa ma zdrobesc sa te conving ca n-ai dreptate

da incearca sa fii constient ca pana si un necreierat ca gigi isi imagineaza ca ie deasupra tuturor si ca stropi din nobila sa urina ajung sa poleiasca pe fraierii care fac mijto de iel - asta fiindu-le singuru sclipici

tu cu ce te deosebesti de el, ca laudarosenia nu vi-i straina niciunuia - numa ca nu dai sfaturi de moda si de parfume? sau ca mai si ceva preocupari ajutatoare, si ca stapanesti limba mai bine decat el?

nu ajunge, crede-ma
kant emir

Mesajde Invincible » Joi Dec 04, 2008 10:25 pm

nam nica, scriu cand am io chef

daca ar fi p-asa, nu mai avea forumu spatiu.

ba l-am tavalit, Mierloi. ia uite la el cum sade in coltz insangerat si plin de moloz, sugandu-si destu al mare.
a vrut sa slaveze situatia cu glumitede 2 bani dar, vai de steagu' lui ros alb si verzui, lipseau rasatele alea fortzate pe fond (ale haitei), lipseau bataile CM-istice pe umar.
a fost intocmai ca furnica ce s-a incumetat sa treaca pe nicovala.

si nici pe mine n-ai a ma tavali

Draga Mierloi, ca sa te iau cu ceva usor, se pare ca ai uitat faza aia cu fetele lui Moromete. Mi-esti simpatic si tocmai asta m-a facut sa nu-ti dau o replica asemanatoare celor date dragului nostru Pishky (vezi replica la "muie chimie" :D:).
-asta se chema ca fu tavaleala usoara.

Draga Mierloi, iti aduc aminte ca, amu aproape un an, noi am pus ceva la cale si, in ajunul trebii cu pricina, m-ai banat si timp de juma de an te-ai facut ca ploo cu pucioasa. Avand in vedere care fu subiectu', se cheam ca nu ai dreptul moral sa imi spui mie ca "n-ai tavalit pe nima, n-ai inchis pe nima". Adevar graiesc?
-asta se chema ca fu tavaleala medie.

tu cu ce te deosebesti de el

breh, io cand dau cu ceva la cap, aduc si dovada, sa vaza lumea ca nu-s fapte inchipuite cele relatate de mine. ca mata nu crezi nici ce vezi, asta e. ca mata n-ai memorie, asta ie! ce vina am io ca esti hodorog (vez ca asta ie avertisment. a mai facut artemisa neste alaturari de-astea si a sfarsit prin a ma pune pe icnore, desi spunea ca nu o afecteaza insultele mele. brava laptoaso! ai fo f desteapta la faza aia ) si uiti de la mana pan la gura?

Vere Cubete, de luni incolo ti-l prezint pe Neatza tras in tzapa si flambat. Bineinteles, ca de obicei, vin cu dovada sa vezi cum, la fel ca Uidu, cerea "ajutorul" haitei.
Pe urma vine Plancton, ca am vazut ca mi-a dat muie si, imi inchipui ca mai vrea :D

Si apoi urmeaza cine se mai simte dar va spun ca Pishky e preferatul meu. ;)
Pishky, nu ma debanezi sa vezi ce injuraturi am mai invatzat? .. lasa, nu fii ofticat. e normal ca elevul sa-si intreaca profesorul.:D
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Vin Dec 05, 2008 12:44 am

noi am pus ceva la cale si, in ajunul trebii cu pricina, m-ai banat si timp de juma de an te-ai facut ca ploo cu pucioasa. Avand in vedere care fu subiectu', se cheam ca nu ai dreptul moral sa imi spui mie ca "n-ai tavalit pe nima, n-ai inchis pe nima". Adevar graiesc?

te caci pe tine de pomana

cat a tinut de mine, miam tinut fagaduiala

asa ca nai tavalit pe nimeni, intretz in cap

(pana la urma, poate te prinzi si tu nu ca nash fi repetato, shanume in osebite chipuri, de miliarde de ori - de ce ma plihtisesti: tresa ma contrazic, la infinit, pe aceeasha teme stupidutza: tu zici ca ai tavalit pe neatza si pe tuata conpania, io spun ca nai tavalit nicipe dracu; tu reiei, io reiau si aghein si aghein iar; daca tu nu te lasi, io aut, ca de la mine parca tot mai am pretentii)

pana mea, au fost alegeri, se face guvern, o vinit oobama si cu medvedevu iar bushu spala putina, pe cand putinu nu spala nica

sau: vine mojneculai, aniversam obzejnoole, vine mojcraciun, comemoram inpujcarea, vine boboteaza, vine vremea sa platim inpozite

sau: o aparut Istoria ... lu manolescu

sau: ie criza, urmeaza beleaua si la noi (cum tzo apreciezi/anticipezi, mare sau mica?)

sau: ie luminitzen bucurejt

sau: ... pana mea, is atatea subecte

da nu ma mai istovi atata cu neatza si cu pijke si cu merlucii si cu locomanii

ca totz suntem, cu bune si cu rele, oameni

(nah, facem o concesie: iate de liviu, ca ie destul de bun de tarnosire; mai ales ca pijke nu imai scrie aici, deci nai de ce sal mai pomenesti, ca nutz raspunde)
kant emir

Mesajde Invincible » Vin Dec 05, 2008 8:38 am

tu zici ca ai tavalit pe neatza si pe tuata conpania, io spun ca nai tavalit nicipe dracu

iotel breh, chiar pe dracu tavalit da pt tine ce nu conteaza, n-asha? tavaleala de catifea se cheama aia.
sa-tz spui cine-i challenger? A-)

si lasa, ca om vorbi si chefui noi mai la urma... mai intai sa taiem "porcii".

deci nai de ce sal mai pomenesti, ca nutz raspunde.
Da-l drac, citeste si fierbe de ciuda ca nu-mi poate face nimic. nu vazusi? tomnai ce trimisa un mod sa-mi stearga postarea de pe "Supararile siamezilor" si sa scrie ca-mi suge anaconda (modu) :D:
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Vin Dec 05, 2008 10:03 am

ma tem ca no trimis pe nimeni; am (daca ie aia la care ma gandeschio) certitudinea ca no folosit entermediari
kant emir

Mesajde Invincible » Vin Dec 05, 2008 12:16 pm

hmmm.. eu banuiam ca l-o fi trimis pe Tilicoi.
da explicatiuni, pareri, n-ai? cum de si-a schimbat postul ala proprietatile fizico-phpistice?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Vin Dec 05, 2008 12:22 pm

am si explicatii, da o sa ma ertz ca nu le discut in public cu tine

in privat poate tzash fi spus, da cum privatu so privatizat di tat...
kant emir

Mesajde Invincible » Vin Dec 05, 2008 12:24 pm

lasa.. cu alte ocaziuni....

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=483775&postcount=241
nea pacha, mi-a placut anecdota. :D: vezi ca potz sa scrii si altceva afara de "am semnat si eu"?

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=521376#post521376
da io fi cazut falca cand o fi auzit ca-s io. da te-ai amuzat "vazandu-l"?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Vin Dec 05, 2008 12:54 pm

poi daca io stiam si stiam ca el nu stie, normal ca mam amuzat, ca la orce shotie

da tare te mai preocupa daca io cazut (lui) falcacand o aflat ca esti chiar tu (adica tu)
kant emir

Mesajde Invincible » Vin Dec 05, 2008 1:35 pm

nu ma preocupa bre, absolut deloc. da-l drac pe Uidu, altu era scopul.

era vorba de mata si de motivul pentru care imi fac clone, ca nu pricepeai ca eu ma amuz facand de-astea.
punct ochit-punct lovit!

hai ca plecai.... ma duc sa fotugrafiez ce-au mai facut aia la "mocirla" ca n-am mai fost de mult pe-acolo. a fost frig, ceatza... acu e frumos colea: soare, cer senin.. zici c-acu iasa ghioceii.

daca esti cuminte si nu scrii prostii, iti arat pozele.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Vin Dec 05, 2008 1:39 pm

motivul pentru care imi fac clone, ca nu pricepeai ca eu ma amuz facand de-astea.

daca aceasta amuzare s-ar ispravi cu un hohot sanatos de ras, mai ca te-as crede

da asa, cand tu faci dosare su trebile astea si peste 2-3-5 ani le scoti la inaintare si dai cu praf in juru tau, imi cam trece pofta
kant emir

Mesajde Invincible » Vin Dec 05, 2008 8:09 pm

gata, nu-ti mai trimit poze!
...si asta seara nu mai ai voie la calculator; si nici la TV.
iar maine o sa avem o discutie ca de la barbat la barbat.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Vin Dec 05, 2008 8:33 pm

ce dracu ai baut? sau ai pus in vena, ai tras pe nara?
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati