Mierloi, ingaduie omului libertatea de exprimare. iote, e a treia zi cand il vad la geam.
Nu fii mojic, ca-tz sta in putere. mai ieri te laudai c-o poti rezolva pe 1664.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Noroc Moshule!
ce anm faci?
Uidule, sa te "gadil" in dintzi, ca la MH
asa, usor, ca la Oprishor!
Si pe tine, Cr3tzolino! daca vrei mai mult, ma cautzi la Oprishor. Intrebi pe oricine de Mihai a lu' "locotenentu" si vei fi indrumat spre mine, iar eu te voi trata cu araci pe sorici.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mass:
Licean, cls a X-a (0:48:23): BA MAINE SA ADUCETI LA SCOALA 15 LEI(ASTIA CARE MERG IN EXCURSIE)PT BAUTURA..(MASS PT COLEGI)
va muma-n icre de rahati!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nea Mierloi, am o intrebare merluca si muiuca in acelasi timp: de ce cafeaua naturala nu-i ca nessu?
Eu am fost invatzat din liceu cu Amigo. apoi, un timp am baut naturala, de-aia, de care am vazut la Tv, in reclame: Tchibe, Jacobs, kronung... si ce-o mai fi fost, nu le stiu numele,-beau numa cand mi-e frig. Dupa cum stii, au fost ceva luni de toamna cand m-a taiat frigu-n 3 -mai stii? ei!!... cand mi-am luat geaca Armani, imblanita, mai stii?
Deci, ceva luni bune am dat-o-n cafele naturele. Acum imi facui Amigo si parca e slaba, n-are "consistentza", ca sa spun asa.
Aud ca mata esti expert in cafeluri, ba chiar mai expert decat domnu Neko... ia zi-mi, care este?