azi am avut o iesire obsesiv-compulsiva.
in drum spre casa, o potaie neagra o sarit la mine sa ma muste. dadea tarcoale unei babe ce-si scosese cainii pekinezi la aerisit, sau ce drac or fi fost, ca n-am vazut decat niste mogaldete un pic mai mari decat bordura, una din ele parca avea ceva culoare alba pe ea si, cum au inceput astea sa latre, a sarit si potaia cu curaj la mine.
am simtit cum mi-a "sters" genunchiul cu botul ca ma sarisem indarat ca o felina.
si-atat a fost de-ajuns! m-am aplecat sa iau o piatra si, negasind, m-am facut ca arunc inspre potaie. a bagat coada intre picioare si s-a dat dupa o masina. m-am dus inspre marginea blocului de unde am cules din razoarele cu flori o piatra cat nuca si am purces inspre potaie cu gand sa-i gauresc blana. asta, tot dupa masini se da si, vazand ca nu ma las, a tulit-o pe mijlocul strazii cu mine dupa ea. vazandu-ma oarecum in camp deschis, am luat-o la ochi si i-am ars una un coae.
o data am ramas fara pietre si am aruncat cu telefonul. daca nu nimeream, aruncam si cu celalalt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aventurile lui Tilica
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
darky, nu mere cu Statica, zici?

stai sa ajungi la Cinematica si Dinamica, desi ma cam indoiesc ca se fac si astea la constructii ca astea 2 sunt bazele "mecanismelor" si "organelor de masini" iar voi n-aveti treaba cu asa ceva.
----------------------
primul meu examen la faculta a fost la Mecanica (statica). am luat 5 si ala de mila, creca din cauza ca eram al mai mic dintre studenti (17 ani). Eu am crezut ca examenul ii ca un fel de lucrare de control la fizica. Ne-a dat acolo 3 subiecte. Eu am scris 3 definitii si 3 formule si gata; timp de 1.5 ore am belit ochii la pereti. Tzaran!
6 ore mai tarziu, dupa ce ne-a spus notele, dl Vasile Marinca m-a chemat la el si mi-a spus ca trebuia sa scriu modul in care s-a ajuns la definitia cu pricina, adica toata lectia si ca pot sa vin sa-mi maresc nota cu alta grupa, care nota s-a dublat.