)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Firefox can't find the server at http://www.merluc.ro.
aaaa.... se explica. Ma miram eu ce v-o fi apucat dintro data sami tulburati batranetile!
Creca a crapat de prea multa dragoste!

-

Invincible - Mesaje: 2145
Pe mine nu inceteaza sa ma uimeasca Max Him, care tine un monolog inteligent pe thread-ul cu oziitalovadoresc. Caramida calda la curu mortului, feceul e in coma si doar niste socuri electrice il mai pot trezi. Da am aflat un lucru pe care nu-l stiam: jeorj e pe aici din 2005... ce nick aveai pe atunci, stimabile?
later: gata, am vazut, la un moment dat isi zicea gigell... imi aduc aminte.
later: gata, am vazut, la un moment dat isi zicea gigell... imi aduc aminte.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
ce socuri electrice ? mortul de la groapa nu se mai intoarce.
pe mine ma amuza un pic cand vad cate un om care n-a mai dat pe aici din 2003-2004 si se mira ca nu e activitate
pe mine ma amuza un pic cand vad cate un om care n-a mai dat pe aici din 2003-2004 si se mira ca nu e activitate

-

Daimon - Mesaje: 5074
eu credeam ca jorj e baxu
Daimoane, abarnistule, il tine Zoso sub calcai. Daca se da drumu la robinet, FC se pisha cu superjet pe forumurile alea de chirpici ale voastre.
Tre sa-i mai scada valoarea sa-l cumpere Aiu din nou
Cubuletz, mai ejt suparat pi mini?
Daimoane, abarnistule, il tine Zoso sub calcai. Daca se da drumu la robinet, FC se pisha cu superjet pe forumurile alea de chirpici ale voastre.
Tre sa-i mai scada valoarea sa-l cumpere Aiu din nou
Cubuletz, mai ejt suparat pi mini?

-

pai si eu mai dau pe aici asa o data la cateva zile, mai bat campii cu oamenii.
Shiva, acu serios iti zic ca te inseli. vremea forumurilor de genul asta a trecut. copiii din ziua de azi is prea analfabeti
Shiva, acu serios iti zic ca te inseli. vremea forumurilor de genul asta a trecut. copiii din ziua de azi is prea analfabeti
-

Daimon - Mesaje: 5074
esti supi ca l-am slobozit mai ieri pe cr3tz
trag nadejde ca ai inteles ca subiectu cr3tz e inchis; ce a fost mai ieri s-a terminat, focalizeazate pe prezent si viitor
merlucu nu mere finca nul gasejte brauzaru, ceea ce nu poate sa insemne decat ca serveru ie in ipsos
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Emire ai tu logica aia a ta de Drosophila melanogaster...
si memoria, la fel... http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=522328&postcount=185
deci nu m-am adresat aluia, da? a aprut in discutie pur si simplu. ce spui mata acolo e echivalentul interzicerii vorbirii despre Ceasca pentru simplul motiv c-a dat coltzul.
Sau, e ca si cum ai cere unuia sa nu invete din greseli.
Da, stiu ca o sa spui "n-ai inteles nica";
Iar eu iti spun de pe-acum ca, intrebarea mea e pertinenta fiindca te salutai cu aia iar eu iti puneam un car de intrebari si taceai malc. deci nu era o intrebare care sa-l insulte pe ala indirect cum probabil vrei s-o dai acum la intors.
si ar mai fi ceva cai de blocat da astept sa te combat sangeros cu urmatoarea ocaziune.
si memoria, la fel... http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=522328&postcount=185
deci nu m-am adresat aluia, da? a aprut in discutie pur si simplu. ce spui mata acolo e echivalentul interzicerii vorbirii despre Ceasca pentru simplul motiv c-a dat coltzul.
Sau, e ca si cum ai cere unuia sa nu invete din greseli.
Da, stiu ca o sa spui "n-ai inteles nica";
Iar eu iti spun de pe-acum ca, intrebarea mea e pertinenta fiindca te salutai cu aia iar eu iti puneam un car de intrebari si taceai malc. deci nu era o intrebare care sa-l insulte pe ala indirect cum probabil vrei s-o dai acum la intors.
si ar mai fi ceva cai de blocat da astept sa te combat sangeros cu urmatoarea ocaziune.

-

blochezi pe dracu
din momentu din care omu o iesit din joc, cr3tz si sloboz in aceeash propozitie dea ta e insulta, pentru care se ia ban direct - limpede? nu mai ie parteneru de scuipare reciproca
deci sa-mi ierti memoria si logica cele defectuoase, da daca nul lasi in pace (pe acest forum; n-ai decat sal cauti personal si sa-ti scoti dintii cu el pe undeva), te vei lipsi de minunatele tale cai de blocat sangeros si combatut la infinit
ce rahat vrei sa mai demonstrezi? cas uituc si nedrept si ilogic? oi fi, n-ai decat sa eviti interactionatu si sa-ti vezi de treaba ta, pe acolo pe unde nu te sufoc io
din momentu din care omu o iesit din joc, cr3tz si sloboz in aceeash propozitie dea ta e insulta, pentru care se ia ban direct - limpede? nu mai ie parteneru de scuipare reciproca
deci sa-mi ierti memoria si logica cele defectuoase, da daca nul lasi in pace (pe acest forum; n-ai decat sal cauti personal si sa-ti scoti dintii cu el pe undeva), te vei lipsi de minunatele tale cai de blocat sangeros si combatut la infinit
ce rahat vrei sa mai demonstrezi? cas uituc si nedrept si ilogic? oi fi, n-ai decat sa eviti interactionatu si sa-ti vezi de treaba ta, pe acolo pe unde nu te sufoc io
- kant emir
deci io astept de la domnu cel cr3tz sa se tzie de cuvant si sa nu mai vorbeasca cu invincibilu, si tot asa astept si de la invincibilu sa nu se mai adreseze cr3tzului deloc
deloc-deloc; orice ciondaneala dintre voi doi de aici inainte se va analiza din perspectiva regulametului aplicat cu maxima strictete
unde m-am adresat eu lui mAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA????????????????????????????????????????????????????
dute si fa o cura cu apa de tuturoi!

-

- kant emir
1.Bah emire, vez ca ai sectiune speciala de videouri! vez catz dau BAN!
2.http://forum.computergames.ro/99-galerii-foto/376470-oldshooterman-imagini.html
n-am reusit sa vad defel. kantemire, mata vez?
Gagiule, acia eracocotzat de-ai facut fotugrafia aia?
http://www.flickr.com/explore/video/ <--ce bulangiu e linku asta. Daca apesia doua oara pe el, nu mai vezi ce-ai vazut prima data.
Cubete

2.http://forum.computergames.ro/99-galerii-foto/376470-oldshooterman-imagini.html
n-am reusit sa vad defel. kantemire, mata vez?
Gagiule, acia eracocotzat de-ai facut fotugrafia aia?
http://www.flickr.com/explore/video/ <--ce bulangiu e linku asta. Daca apesia doua oara pe el, nu mai vezi ce-ai vazut prima data.
Cubete
Pe cat punem pariu ca-l cauta pe Kanti?1964 Viewing Who's Online

ai draq securisti!kant emir Viewing Who's Online
~ppai ce pula mea ? am vrut sa votez si m-am oprit la intrebarea cu muntele. tocmai ca testu ala e pentru merluc. ti-am zis si azi dimineata. acum, cand citesc atat, il fut intelectual si pe piskeshu. asa ca glumele tale mi se par posomorate.
si inca ceva. pe mine, fatza de piskeshu, ma ajuta si inteligenta nativa. acum cand mai dobandesc cunostinte prin citit sunt deja imbatabil. piskeshu, vrei sa ne futem intelectual ?

-

ce'aci, Emire?
eu uitasem formulele de calcul ale calotei sferice dar am apela la logica si le-am facut la loc.
Asta mi-a venit azi, cand studiam un pahar cu vin.
Ma uitam la el si ma-ntrebam cat vin are paharul ala in el... si de-aici si problema obsesiv compulsiva...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
asta de sus sa bagan-n sama cu mine?
eu uitasem formulele de calcul ale calotei sferice dar am apela la logica si le-am facut la loc.
Asta mi-a venit azi, cand studiam un pahar cu vin.
Ma uitam la el si ma-ntrebam cat vin are paharul ala in el... si de-aici si problema obsesiv compulsiva...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
asta de sus sa bagan-n sama cu mine?

-

http://www.locomania.ro/showpost.php?p=186483&postcount=229
vez ba cum ohteaza? nu tz-am spus ca e muere?
vez ba cum ohteaza? nu tz-am spus ca e muere?

-

bah 1966, ce-ai vazut bah la scatofag?
cumva, faci si tu parte din casta?
Merluc:
Utilizatori activi: 27 (19 membr(u/i) şi 8 vizitator(i))
Aisy, AlexN, anjin-san, Arthemis, Ciuhandru, colegu, cubu, Don Omar, Esk, ghionoiul, ioana nico, kant emir, katzy, little coffee, Miăiţă, older, river
Loco: » Online Users: 20 4 members and 16 guests 1964, Miţă
Si can te gandesti ca Moco e cu 2-3 ani mai mare decat Merlucu!...
Mai bine mort decat conectat la masinaria de sondaje!
apoi, daca FC ar fi lasat sa functioneze la parametrii normali, voi veti fi trimisi in negura uitarii.
FC e tras in jos chiar de cei care ar trebui sa-l intretina.
Eu ma intreb daca Zoso isi ia partea lui de vizitatori de aici. A mai fost acuzat de chestii similare in legatura cu forumul culinar,ro. O sa intreb pe bloagele cititorilor in coduri sursa daca e pozibil.
cumva, faci si tu parte din casta?
Diverse discutii despre FC +
nu fa pl mare doar pentru ca scrii cu imbecilu, imbecila si avitalu pe-un forum mort.
Merluc:
Utilizatori activi: 27 (19 membr(u/i) şi 8 vizitator(i))
Aisy, AlexN, anjin-san, Arthemis, Ciuhandru, colegu, cubu, Don Omar, Esk, ghionoiul, ioana nico, kant emir, katzy, little coffee, Miăiţă, older, river
Loco: » Online Users: 20 4 members and 16 guests 1964, Miţă
Si can te gandesti ca Moco e cu 2-3 ani mai mare decat Merlucu!...
Mai bine mort decat conectat la masinaria de sondaje!
apoi, daca FC ar fi lasat sa functioneze la parametrii normali, voi veti fi trimisi in negura uitarii.
FC e tras in jos chiar de cei care ar trebui sa-l intretina.
Eu ma intreb daca Zoso isi ia partea lui de vizitatori de aici. A mai fost acuzat de chestii similare in legatura cu forumul culinar,ro. O sa intreb pe bloagele cititorilor in coduri sursa daca e pozibil.

-

invincibilache, astea (forumu mort vs o locomanie pijkeshizata aproape complet, degzenplu) is chestii care nici macar nu mai merita comentate
oricata ciuda ai avea tu, sau oricat dispretz io
da uite, chiar daca 64 nu ne vorbeste, macar ne citeste:
oricata ciuda ai avea tu, sau oricat dispretz io
da uite, chiar daca 64 nu ne vorbeste, macar ne citeste:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (3 membri si 2 vizitatori)
kant emir, 1964, Shiva
- kant emir
ciuda? poate revolta. nu vez ca o dadui in teoria conspiratiei? ce ciuda, breh?
tz-am spus ca eu nu vreau nici pe Moco nici pe Merluc. Mai asteapta un an sa ma debaneze aia si ai sa vezi ca in cel putin 10 min voi lua un nou BAn, de data asta de 4 ani.
Ghici cine va fi tinta?
-------------------------
itzi spun eu ca, daca ar posta aici inca 5-6 oameni, treaba s-ar pune pe roate fiindca subiecte sunt la greu si ai de unde alege. ia sa fac eu o mescherie... o sa incerc sa aduc niste useri de pe lumeaemica.ro (Ioana Nico de acolo e adusa).
am eu acolo niste adeptzi... mata fi pregatit sa le activezi conturile. esti pregatit?
tz-am spus ca eu nu vreau nici pe Moco nici pe Merluc. Mai asteapta un an sa ma debaneze aia si ai sa vezi ca in cel putin 10 min voi lua un nou BAn, de data asta de 4 ani.
Ghici cine va fi tinta?
-------------------------
itzi spun eu ca, daca ar posta aici inca 5-6 oameni, treaba s-ar pune pe roate fiindca subiecte sunt la greu si ai de unde alege. ia sa fac eu o mescherie... o sa incerc sa aduc niste useri de pe lumeaemica.ro (Ioana Nico de acolo e adusa).
am eu acolo niste adeptzi... mata fi pregatit sa le activezi conturile. esti pregatit?

-

Hei, fetele mele de pe Lumea e Mica, aici e loc de voi!
V-am, facut vila!:salut:
Haideti la taica! de nu...

V-am, facut vila!:salut:
Haideti la taica! de nu...

-

Mai asteapta un an sa ma debaneze aia
nai priceput - esti "persuana" cea non grata pe loco si merluc
niste useri de pe lumeaemica.ro (Ioana Nico de acolo e adusa).
primu inpuls ie de auleu!
dan definitiv juaca ie vesela
esti pregatit?
ladincontra, is chiar departe de asta; cum satz esplic ca nu depinde de mine?
- kant emir
fa presiuni ca eu dedei anuntzu!
sau umbla la conturi si elibereaza cateva, sa ai la-ndemana
You have been banned for the following reason:
No reason was specified.
Date the ban will be lifted: 07 Apr 2010, 00:00
----------------------------------------------
haidi breh, cas mueri de varsta matale... sa vezi ce posateaza.. zici ca-s mitraliere de postari. alea umplu 500 de pagini in mai putin de-o luna.
daca s-apuca si cretz de postat, nici n-o sa-l remarci.
sau umbla la conturi si elibereaza cateva, sa ai la-ndemana
ba nu.. acolo is doar banat.cea non grata pe loco
You have been banned for the following reason:
No reason was specified.
Date the ban will be lifted: 07 Apr 2010, 00:00
----------------------------------------------
haidi breh, cas mueri de varsta matale... sa vezi ce posateaza.. zici ca-s mitraliere de postari. alea umplu 500 de pagini in mai putin de-o luna.
daca s-apuca si cretz de postat, nici n-o sa-l remarci.

-

... deasupra-i cer de stele. si legea morala din mine
Faceti sex dimpriviri?

1964
Viewing Who's Online
18:05 kant emir
Viewing Who's Online
Faceti sex dimpriviri?

-