)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
-
Daimon - Mesaje: 5074
Salutare, Ioana!
m-am speriat. am baut mult suc de morcov si scriau astia pe net ca ti se face pielea frumoasa daca bei mult. mai scriau ca iti imbunatateste vederea.
si acum, cand dau sa scriu, vad ca am mainile portocalii. ma uit pe fereastra si vad cerul portocaliu. pana sa ma dumiresc am crezut ca din cauza morcovilor mi s-au facut vederea si pielea portocalii

-
Invincible - Mesaje: 2145
mda, am citit, si-am zis ca la mine si-a facut efecul pana-n albul ochilor
. Sunt as la tratamente naturiste. Am invatat de la bunica-meu.
ia uite, am si initiat un thread de genul, pe mocofania.

ia uite, am si initiat un thread de genul, pe mocofania.

-
daca ma bronzez, nu se mai vede.
mi s-a facut foame din cauza sucurilor. ma duc sa mai mananc inca o data
mi s-a facut foame din cauza sucurilor. ma duc sa mai mananc inca o data

-
Ayala scrie:daca vrei sa il educi pe pijke tre sa fii ori inteligenta, ori sa faci sex cu el. altfel te invarti degeaba pe loc
tu faci misto de lume? sau voiai sa vezi pe care* o primesti?
in fine, ce voiam eu sa spun este ca acest tread se va inchide, iar ultimele posturi (asta scrise recent) se vor muta in alta parte si vor constitui un nou thread
unu thread care va permite, in limite destul de largi, renuntarea la ipocrizia unei politeti selective, si unde fiecare va fi liber sa injure alti useri, sa calomnieze, sa-si dea cu presupusul despre calitatile fizice, morale si intelectuale ale oricarui alt user al acestui forum (bineinteles, daca nu va intampina vreo opozitie serioasa si intemeiata)
[color="White"](* pe care dintre astea:
- tu de unde stii reteta asta?
sau
- tu de ce n-ai obtinut nimic, prin niciuna dintre metode?
sau
- tu de ce te crezi (la fel ca atatia altii) in masura sa vorbesti despre prostie si inteligenta? (am fost cavaleros aici, n-am mai pomenit si sexul)
[/color]
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
kantemir esti fad.
ayala, multumesc, tu ai reusit, prin metoda care nu implica sex. ca sa fim bine intelesi.
eliana e liana.
ayala, multumesc, tu ai reusit, prin metoda care nu implica sex. ca sa fim bine intelesi.
eliana e liana.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
adica de ce sa modifici tu posturile altcuiva? sa stergi ce, si sa adaugi ce?
cretuloi, modificatul si stersul sunt masuri extreme, care au rostul sa pastreze forumul in formula optima. niciodata nu trebuie sa se confunde cu cenzura
sau cu pumnul in gura inamicilor
cretuloi, modificatul si stersul sunt masuri extreme, care au rostul sa pastreze forumul in formula optima. niciodata nu trebuie sa se confunde cu cenzura
sau cu pumnul in gura inamicilor
- kant emir
sa imi scuzati logica de balta : am observat ca un user albastru poate modifica posturile altor useri (indiferent de culoare). eu desi sunt albastru nu pot modifica posturile altora.
daca nu se poate face nimic in privinta asta as dori sa revin la negru.
daca nu se poate face nimic in privinta asta as dori sa revin la negru.
- cr3tz
am observat ca un user albastru poate modifica posturile altor useri
ai observat gresit, logica este incompleta; statutul de membru special iti da acces si pe sfatul batranilor si te diferentiaza de userii care n-au facut parte din vechiul fanclub; dar daca tu insisti sa redevii negru, nu stiu, nu promit nimic
piskeshu, esti doar artagos cu toata lumea, si inca de pomana
ti-a modificat cineva degeaba vreun post, sau in vreun fel care sa te puna intr-o lumina proasta, sau ridicola, sau altfel?
- kant emir
nush ce-i cu tine.
pai iti explic imediat, ca e simplu: am intrat in combinatia asta cu revitalizarea fanclubului intr-un moment care, prin natura imprejurarilor, ma cam lipseste de credibilitate (ba ca ma razbun, ba ca am fost mazilit in alta parte, ba ca etc si etc - unele fiind presupuneri, altele fiind neadevaruri rauvoitoare/inconstiente)
ei, in situatia in care unii si-au pierdut functiile (pe care, sa fim seriosi, nu prea le-ar mai meritat nimeni, din moment ce n-a moderat nimic, vreme de multe luni, ori chiar ani) iar eu, daimon, eliana suntem la butoane, asta trezeste iritari si animozitati suplimentare; este firesc sa incercam sa ne pastram linistiti, rezervati, sa nu raspundem provocarilor si sa nu intretinem nemultumirile (justificate sau nu) ale unora ca tine sau ca mai stiu eu cine, in speranta ca o sa se lamureasca tot omul ca niciunul dintre noi nu vrea sa confiste fanclubul si sa-l tina numai pentru el
intelegi? putina bunavointa (de la oricine) ar fi foarte nimerita
- kant emir
da voi realizati ca faceti laba la o mumie? daca pulalaiii astia n-au nici macar atata bunavointa sa faca un cacat de avatar functional, de unde plm entuziasmu asta de-ai pupa-n penis, daca nu din lipsa de altceva, respectiv merluc.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
n-au nici macar atata bunavointa sa faca un cacat de avatar functional
si aici te inseli; o sa se rezolve si asta, dupa cum s-au rezolvat si altele
nu e posibil sa se repare tot, dintr-o data
si sa stii ca nu duc lipsa de nimic (in sensul ca mi-ar lipsi, sau mi-ar fi dor, sau ca n-am unde sa scriu/fac/ciondanesc; in locul acela ruptura s-a produs mai demult, acuma doar s-a finalizat; ceea ce e bun si firesc - aspect atata de evident, incat nu cred sa se mai indoiasca nimeni)
- kant emir
inseamna ca foamea e mare
se prea poate, sau (ia in calcul) ca se doreste altceva (probabil - si fireste - ca tot aducator de foloase)
mie nu-mi pasa prea mult de aspectele colaterale, pe mine ma intereseaza doar sa nu piara fanclubul
- kant emir
(* pe care dintre astea:
- tu de unde stii reteta asta?
sau
- tu de ce n-ai obtinut nimic, prin niciuna dintre metode?
sau
- tu de ce te crezi (la fel ca atatia altii) in masura sa vorbesti despre prostie si inteligenta? (am fost cavaleros aici, n-am mai pomenit si sexul)
hai, ma lasi? daca as fi scris eu incoerenta aia de post plin de greseli elementare de sintaxa si logica, din care reiese in primul rand pretiozitatea, veleitatile de intelectual si echilibrat, mi-ai fi terfelit imaginea pe trei forumuri. Dar nu, acu te erijezi in protector, sa nu ranesti caprioara, ce suflet, ce inocenta, ce superficial esti iar, te lasi pupat [color="White"]etc[/color]
- Ayala
incoerenta aia de post plin de greseli elementare de sintaxa si logica
ti-as cere prea mult daca te-as ruga sa exemplifici?
total inexact si pretios, si rautacios si etc: nu scriu decat pe unul dintre cele trei, si nici obisnuiesc sa terfelesc imaginimi-ai fi terfelit imaginea pe trei forumuri.
hai, ma lasi?
sa fii sanatoasa, ce intrebare! cum sa nu te las? dar am insistat eu vreodata? uite, nici macar nu te intreb ce-i cu tine si de ce esti asa de iritata, nici nu te poftesc la vorba, nici nu glumesc cu tine
nimic, pana si la exemplificarea din primul alineat renunt
- kant emir
nu scriu
eu vorbesc la trecut, atitudine de care dupa cum am tot remarcat cu surprindere nu te-ai dezbarat.
deci, ca sa concluzionam, lasa-ma sa taxez pe cine imi vine pt ca nu am motive mai putine decat tine cand o faci, poti sa ma crezi pe cuvant daca nu vrei sa verifici.
hai ca ma distreaza sa mai citesc din nou:
din punctul meu de vedere se vad niste miscari
un personaj cu gratuitati si plin de chestii neconcludente.
invarti degeaba pe loc
- Ayala