tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
crezui ca ai vrut sa impusti doi iepuri.
nu esti prima care ma supraapreciaza
sa ma pis pe focsani ... un balci autentic! ne-am intors in 1900
pai n-ati* plecat niciodata de acolo; cu exceptia epocii de aur, cand uniformizarea fortata a impiedicat libertatea de manifestare (si a celor bune, dar si a celor de doi bani) si a facut ca orasele romaniei sa fie doar de 2-3 feluri: cele mari, supraaglomerate si inchise, cele mijlocii (resedintele de judet, care nu erau, totusi, mari; provincie, dar oras) si cele mici, care erau simple aglomerari de blocuri, fara niciun fel de personalitate
e, acuma cele care au fost fortate sa devine mijlocii s-au reintors la starea lor fireasca, de locuri in care nu se intampla nimic (cu exceptia festivalului orasului, un balci autentic, in urma caruia pe asfalt raman: cartoanele de la mici - uneori farfurii de plastic; sticle/cutii de bere si de suc, plus multe pahare de unica folosinta - ca se bea si de la dozator; betisoarele de la vata de zahar - sau macaroane; ziare unsuroase in care a fost impachetata mancarea cu care a venit romanul la balci, samburi de masline si coji de ceapa; balega)
* sau n-am
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
anjin-san scrie:smile ai venit tu repede sa ne deranjezi, tocmai vroiam sa o intreb pe helga daca facem schimb de sendviciuri
nu, domne! eu mi-s bestie discreta. am vazut ca faceatzi sex din priviri si m-am retras in tufisuri unde am montat si focalizat camera video pe voi.

-
Invincible - Mesaje: 2145
sa-i dea potol careva ca e-n calduri!
da ce faci 'elgo? fabrici undite de pescuit?
da ce faci 'elgo? fabrici undite de pescuit?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

-
Invincible - Mesaje: 2145
smile scrie:da ce faci 'elgo? fabrici undite de pescuit?
aoleo, doamne feri.ca la cat timp imi ia sa fac niste ametite de farfurii, cred ca mi-ar trebui un an numa ca sa termin un segment.
nu reusesc sa gasesc proportia la amestec (rasina si intaritor). de fapt, inca nu m-am prins care-i rasina si care intaritoru. intaritoru ar trebui sa fie ala in cantitate mai mica, da culmea. daca pun mai mult se intareste mai greu amestecu. si daca pun mai putin decat proportia calculata de mine n-are nici un efect. asa ca astept cate douazeci de minute sa se intareasca fiecare farfurie si ma ia dracu la cate farfurii mai am de facut.
naseara myka.
- helga
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma