tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
Buna seara, dragilor.
Stai ma , ca trebuie sa ma bag icisea, ca daca apare frumosul frumosilor , iar se ia de mine.
Prin urmare, a fost execrabil.Cea mai mizera statiune.E prima si ultima data cand mai calc acolo.Plaja sub orice critica, mancare proasta ...A plouat intro seara si a picat limina in tot Costinestiul.Ne-am dus la un club si ni s-a spus..."cumva auizti muzica si eu nu stiu? "
De toata panarama...
Stai ma , ca trebuie sa ma bag icisea, ca daca apare frumosul frumosilor , iar se ia de mine.
Prin urmare, a fost execrabil.Cea mai mizera statiune.E prima si ultima data cand mai calc acolo.Plaja sub orice critica, mancare proasta ...A plouat intro seara si a picat limina in tot Costinestiul.Ne-am dus la un club si ni s-a spus..."cumva auizti muzica si eu nu stiu? "
De toata panarama...
-
MYKA - Junior Member
MYKA scrie:Nici cine sa se ia de mine nu am gasit....
Am glumit, ma.Ma refeream la marele Shiva...
Offff.....lasa-ma, ma sa ma mai odihnesc si io, ce dracu'...De-abea am venit si ma iei cu amenintarile???Ca toate zilele astea de le-am stat la mare , n-am facut altceva decat sa pozez artistic , pentru tine...
-
MYKA - Junior Member
pup si eu. ma enerveaza orasu asta. mi-au murit 4 pisici in 3 ani pe strada.
acu sunt mai hepi, ca am gasit mama adoptiva pentru puiut ( pisica moarta avea un pui de doua saptamani. nici ochii nu i-a deschis bine. ieri era mort de foame, si cauta disperat sa suga orice obiect care-l atingea). habar n-aveti ce bucuroasa sunt ca l-a acceptat pisica vecinului. are doi pui putin mai mari decat al meu.
acu sunt mai hepi, ca am gasit mama adoptiva pentru puiut ( pisica moarta avea un pui de doua saptamani. nici ochii nu i-a deschis bine. ieri era mort de foame, si cauta disperat sa suga orice obiect care-l atingea). habar n-aveti ce bucuroasa sunt ca l-a acceptat pisica vecinului. are doi pui putin mai mari decat al meu.
- helga
-
Daimon - Mesaje: 5074
Tilicoi, de unde pana unde din moment ce tartorul e aici?
Vai de mine, Keshulica, ce tavaleli fine prin maro iti da minunata!

vez bah ca esti tot mai slab! si asta din cauza ca injuraturile tale nu mai prind; ti s-a uzat vocabularul, nu mai amuzi pe nime', iar la subtilitati n-ai cu ce...
La ce-l inchisaratz?
Dacia decapotabila. Poze spion!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

-
Invincible - Mesaje: 2145
-
Daimon - Mesaje: 5074
ce anume am inchis? nu inteleg?:)
ah, da. de curand, daca citesti, se contorizeaza avertismentele, si sanctiunile se aplica. lasa-l pe Thyl, ca nu face nimanui nici un rau. [color="White"]drept e ca nici bine nu face. [/color]
ah, da. de curand, daca citesti, se contorizeaza avertismentele, si sanctiunile se aplica. lasa-l pe Thyl, ca nu face nimanui nici un rau. [color="White"]drept e ca nici bine nu face. [/color]
-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
vezi ca e un link in cuvintele alea. faceti in asa fel incat sa se albastreasca textul cand contine un link. asa... nici nu-ti dai seama ce e acolo.
Despre Tilica, ar trebui sa dea sonoru' mai incet, sa nu se mai laude cu ce n-are. Auzasi ba, lustruitor de rozete?!
Ma-ntreb cum anm o facut asta de o pus atasamentele in felul ala?
Despre Tilica, ar trebui sa dea sonoru' mai incet, sa nu se mai laude cu ce n-are. Auzasi ba, lustruitor de rozete?!
Ma-ntreb cum anm o facut asta de o pus atasamentele in felul ala?

-
Invincible - Mesaje: 2145
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma