Ce filme ati mai vazut ?
am vazut zbor deasupra unui cuib...acum ceva vreme
am revazut ieri pe HBO "bicentennial man" care m-a emotionat din nou pana la lacrimi. williams e demential
am vazut "family man" cu nicholas cage ... najpaaaaaaaaaaaaaa
am revazut ieri pe HBO "bicentennial man" care m-a emotionat din nou pana la lacrimi. williams e demential
am vazut "family man" cu nicholas cage ... najpaaaaaaaaaaaaaa
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Am vazut si eu family man, din intamplare odata in avion ca sa mai treaca timpul. Parca nu a fost chiar atat de rau dar intr-adevar absolut nimic deosebit. Nu l-as recomanda nimanui.
Filmul poate atinge pe cei ce aleg drumul banilor in locul unei relatii frumoase si de viitor . Sunt curios daca o sa ajung la fel de sorry ass ca Nicholas Cage in my late 30's. Sper sa nu , Doamne ajuta. :p
Filmul poate atinge pe cei ce aleg drumul banilor in locul unei relatii frumoase si de viitor . Sunt curios daca o sa ajung la fel de sorry ass ca Nicholas Cage in my late 30's. Sper sa nu , Doamne ajuta. :p
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Incredibil ! Vali se emotioneaza pana la lacrimi...in fatza micului ecran !
Adearul e..ca Bicentenial Man a fost un film deosebit de bun..despre care eu am mai scris pe acest subiect.
Desi sunt anti-SF..mi-a placut foarte mult filmul.
Ce ma fac..ca nu pot urmari Requiem for a dream.....ca e la aceiasi ora cu Doroftei vs. Balbi ? Cine stie cand il mai vad in reluare ? :cry:

Adearul e..ca Bicentenial Man a fost un film deosebit de bun..despre care eu am mai scris pe acest subiect.
Desi sunt anti-SF..mi-a placut foarte mult filmul.
Ce ma fac..ca nu pot urmari Requiem for a dream.....ca e la aceiasi ora cu Doroftei vs. Balbi ? Cine stie cand il mai vad in reluare ? :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
io am urmarit pentru a draq mai shtie cata oara Pisica alba,pisica neagra,k il inchiriase un vecin shi m0a rugat pe mine sa ma duc sa il returnez k era in drumu meu asa k am profitat de ocazie shi m-am mai amuzat copios....i lov tiz muvi
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Ba ..tu esti nebun la cap ? De cate ori ai vazut Crna macka, beli macor ?
Eu..l-am vazut de vreo 6 ori !
De asemenea ..sunt trist..ca nu am vazut si alte creatzii ale lui Kusturica..precum Underground,Arizona Dream sau Dom za vesanje (Vremea tiganilor).
Eu..l-am vazut de vreo 6 ori !
De asemenea ..sunt trist..ca nu am vazut si alte creatzii ale lui Kusturica..precum Underground,Arizona Dream sau Dom za vesanje (Vremea tiganilor).
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
aha
Initial trimis de Aliosha
Am vazut si eu acum un film pe care voi sigur nu l-ati ratat pe HBO: "As good as it gets". Mi-a placut mult de tot. Rolul de tacanit i se potriveste perfect lui Nicholson.
e super tare filmul! Mie mi-a placut si de pictor si de h hunt!
toti trei au jucat marfa!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Moshul,am vazut pisica alba....de vreo 4 ori pe HBO, shi de vreo 3 ori pe video....deci cam 7 ori....am vazut shi underground...prima data acum vreo 4 ani pe arte (tot filmu de vreo 6 ore) shi apoi pe antena 1 acum vreo 3 ani cand atacau neneorocitzii aia de americani Yugoslavia ...dadeau in fiecare luni cate o parte....de asemenea am vazut shi Vremea tiganilor shi Arizona Dream shi Tata e in calatorie de afaceri shi Iti mai amintesti de Dolly Bell?.....Kusturica e un regizor genial....
-
Nu imi amintesc de Doly Bell. Repet..nu am vazut decat Pisica alba/pisca neagra de la Kusturica.
Sa stii ca Kusturica e bosniac nu e sarb.
Ash dori sa vad si celelate filme ale lui...dar nu se gasesc la Hollywood !
Sa stii ca Kusturica e bosniac nu e sarb.
Ash dori sa vad si celelate filme ale lui...dar nu se gasesc la Hollywood !
-
Dupa ce-am tras un sut la televizor si a murit subit, mi-am aruncat un ochi pe biroul prafuit unde zac o multime de CD-uri cu filme, si cautnd ochiul redspectiv, am gasit "The mummy returns" pe care l-am si vizionat in cele din urma. A fost foarte frumos, cu o gramada de imagini misto din Egipt si am simtit nevoia sa joc un Pharaoh dupa, ca si la prima parte.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Ori nu stiu eu regulile dupa care se fac postarile (ca abia azi am descoperit acest forum), ori nu a mai vazut nimeni nici un film bun de mai bine de juma' de an...
Duceti-va atunci neaparat la "Hart's war" (sau "Razboiul lui Tom Hart), cu Bruce Willis si Marcel Iures, in doua roluri absolut memorabile. Cred ca mai este inca la Mall.
Duceti-va atunci neaparat la "Hart's war" (sau "Razboiul lui Tom Hart), cu Bruce Willis si Marcel Iures, in doua roluri absolut memorabile. Cred ca mai este inca la Mall.
- angus
- Junior Member
angus, am observat ca ai nelamuriri si pe filme la tv.... vezi ca un subiect are mai multe pagini, ia cauta, in josul tabelului, scrie Page1, 2, 3, 4 etc... click cu incredere. Asta are de exemplu 14 pagini.
- Rolf
- Junior Member
Initial trimis de Rolf
angus, am observat ca ai nelamuriri si pe filme la tv.... vezi ca un subiect are mai multe pagini, ia cauta, in josul tabelului, scrie Page1, 2, 3, 4 etc... click cu incredere. Asta are de exemplu 14 pagini.
Multam, Rolf, tocmai elucidam misterele, ocazie cu care am descoperit ca data ultimei postari nu este tot una cu data inregistrarii...Mi se parea mie ca ceva nu este in regula. Ce frumos este sa descoperi singur diverse!
- angus
- Junior Member
Aaaa, asta era! Inca un tip: poti sa-ti editezi mesajele, asta ca sa eviti sa postezi de 2-3 ori la rind ca ai uitat ceva (cum se intimpla frecvent cu noii inscrisi). Si multe altele le vei descoperi cu timpul...
- Rolf
- Junior Member
The man with the iron Mask- '98
Mi-a placut foarte mult filmul. Nu stiam nici o varianta a lui pana in acest moment si l-am privit cu mare placere.
Numai daca ma uit la actori:
Jeremy Irons, John Malcovich, Gerard Depardieu, Gabriel Byrne, Leonardo di Caprio.
Numai daca ma uit la actori:
Jeremy Irons, John Malcovich, Gerard Depardieu, Gabriel Byrne, Leonardo di Caprio.
-
Pai si mie mi-a placut..mai ales cum petreceau muschetarii prin carciumi..band,mancand si cu femei ieftine !
Aseara am vazut drama sociala The Yards. Cu Mark Wahlberg,Joaquin Phoenix ,Charlize Theron si James Caan.
un film despre coruptzie....destul de interesant.
-
Good Will Hunting
Un film absolut superb. Impresionante interpretari din partea lui Matt Damon & Robin Williams.
Am mai adaugat la lista filmelor vazute ...un film din imdb Top 250 ! :p
Cotatzia baietzilor de la imdb : 7.9 . Cotatzia mea : 8
Aliosha..misiunea ta este sa imi faci rost de soundtrack !
-
Re: Good Will Hunting
Initial trimis de Oribilul Mosh
Un film absolut superb. Impresionante interpretari din partea lui Matt Damon & Robin Williams.
da domnule un film tare
si ca mi-am adus aminte. acum citeva zile am revazut "ziua cirtitei".mi-a placut.
din zei de-am fi coboritori c-o moarte toti suntem datori. dar una este leu sa mori si alta ciine-nlantuit
- maximus
- Junior Member
Despre ce e vorba,domne..in filmul asta ..K-Pax ? E S.F. ?
Multa lume am auzit vorbind de el !
Multa lume am auzit vorbind de el !
-
Re: K-PAX
Initial trimis de Aliosha
Filmul asta mi-a placut in mod deosebit. Kevin Spacey (Prot) pretinde ca vine de pe planeta K-PAX iar Jeff Bridges este psihiatru la spitalul unde acesta este internat. Mai mult nu va zic decat ca merita sa il vedeti.
Am scris eu depsre el acum o saptamana Oribile.
-
dazed and confuzed
Filmul asta l-am tras la recomandarea lui vali. Cand am inceput sa il vad am realizat ca il stiam deja de pe HBO. Bunicel.
Stiu insa de ce i-a placut asa de mult lui : muzica, atmosfera de liceu din timpul anilor '70 etc...
Stiu insa de ce i-a placut asa de mult lui : muzica, atmosfera de liceu din timpul anilor '70 etc...
-
Am revazut de curand "Gladiatorul" si mi-am dat seama ca aproape uitasem cat de misto e filmul asta! Plus ca am mai descoperit niste chestii pe care nu le mai remarcasem inainte. Chiar si un mic bug: un roman cu coif ascutit(arcasul care da semnalul de inceput al luptei din debutul filmului). Nu exista asa ceva!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
bhuttu-le gladiatoru are zeci de bug-uri nunuma ala cu arcasu de cari zici tu....check this out.... http://www.movie-mistakes.com/film.php?filmid=541
-
Iata ca dupa ceva vreme mai revin si eu cu un film bun vazut.
Asadar,tocmai am vazut Coyote Ugly...care nu a fost un film extraordinar..dar a fost bun pentru o zi normala din saptamana.
Mi-a placut muzica din el...si mi-a placut ca toata lumea dansa si era fericita !
Or exista si pe la noi asemenea baruri..ca m-ash duce si eu ?
Am remarcat-o pe actritza Piper Perabo ,care este foarte dragutza ! Cred ca este primul ei film !
Cotatzia mea : 7 stele
Cotatzia imdb : 5.6 stele
Asadar,tocmai am vazut Coyote Ugly...care nu a fost un film extraordinar..dar a fost bun pentru o zi normala din saptamana.
Mi-a placut muzica din el...si mi-a placut ca toata lumea dansa si era fericita !
Or exista si pe la noi asemenea baruri..ca m-ash duce si eu ?
Am remarcat-o pe actritza Piper Perabo ,care este foarte dragutza ! Cred ca este primul ei film !
Cotatzia mea : 7 stele
Cotatzia imdb : 5.6 stele
-